Pastel Kirpik Tarağı

Merhaba
Bugün çok alışık olmadığımız bir üründen bahsetmek istiyorum size. Pastel Kirpik Tarağı! Kirpiklerinizi nasıl ayırırsınız? Kalın gelmiş topaklanmış maskaradan nasıl arındırırsınız? Pastel Kirpik Tarağı bunun için tasarlanmış ve işini yapan bir ürün.Pastel Kirpik Tarağı kullananlar var mı içinizde bilmiyorum ama ben anlatmaya başlayayım.

Pastel Kirpik Tarağı


Alttaki fotoğrafta gördüğünüz gibi çelik bir fırçası var. Kavisli bir yapıya sahip, bu da kirpikleri tararken gerekli olan kontrolü sağlıyor. 
Pastel Profashion Kirpik Tarağı ile tanışmadan önce aynı işlemi, eğer mümkünse tırnak uçlarımla (tırnaklarımın maskaraya bulanmasını göze alarak), mümkün değilse yazık ki bir iğne ile yapardım. Çünkü bazı maskaraların uygulama sonu gerçekten kabus. Verdiği hacim kıvırma etkisi güçlü diye kullanmaya devam ettiğim bazı maskaralar yapıştırma topaklanma sorunu yaşatabiliyor.
Pastel Kirpik Tarağı bu anlamda çok faydalı oldu. 

Pastel Kirpik Tarağı kullananlar


Nasıl uyguladığıma gelince, daha çok maskara tam kurumadan uyguluyorum. Bu şekilde yukarı doğru tarama hareketleri yaptığımda kirpikler de yukarı doğru şekil alabiliyor. Kuruduktan sonra fazlalıkları fark edip taradığım da olmuştur, o da iyi sonuç veriyor ama maskaranın performansına göre tamamladığım makyajımın üzerine o fazlalıklar dökülebiliyor. Bu sebeple iki kat maskara uyguladıktan yaklaşık 30-40 saniye sonra taramalar başlıyor.
Nasıl temizliyorum? Çoğunlukla kullandığım an, nadiren ise daha sonra bir makyaj temizleme mendili ile üzerindeki ürün kalıntılarını alıyorum kapağını kapatıyorum. Yaklaşık 7-8 aydır kullanıyorum ve herhangi bir deforme paslanma yok üründe. Ve hala karton ambalajı ve poşetinin içinde muhafaza ediyorum.
Ürünü Pastel Shop ve bir çok online alışveriş sitesinde bulmak mümkün. Şimdiye kadar herhangi bir kozmetik mağazasında denk gelmedim, inşallah vardır. Çünkü benim gibi maskara meraklıları için faydalı bir ürün ve insanların al-çık yapmayı online alışverişe tercih etmeleri sebebi ile mağaza raflarında olması gereken bir ürün. Fiyatı da 14-15 lira civarı.
Artık bir çoğunuz biliyorsunuz. Ben yerli markalara karşı bir adım daha öndeyim. Hele bu markalar sürekli kendilerini yeniliyor ve tüketici ile sıcak ilişkileri koruyorsa. Bu anlamda Pastel de benim için kıymetli bir marka. Bir zamanlar, yani çok eski zamanlar benim için sadece bir oje markasıydı şimdi ise çıkardığı her yeni ürünü almak için vakit bulmaya çalıştığım bir Türk markası.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler



"Pastel Kirpik Tarağı" için 28 yorum:

  1. Benim kirpiklerim kısa olduğu için bu taraktan çok verim alamadım ben bir kaç defa kirpiklerden topaklanma için taradım ama dediğim gibi kısa olunca çok taramıyor zaten

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim kısa sayılmaz ama çok cansız ve seyrek. Toplaklanmalar ciddi anlamda belli oluyor. O bakımdan anlaştım:)

      Sil
  2. Süper merak ettiğim bir üründü, emeğinize sağlık😘

    YanıtlaSil
  3. Değişik merak ettiğim bir kirpik tarağı..Eline sağlık ablacım.

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir ürünmüş. İlk defa rastlıyorum. Kuruyan maskaralar büyük sıkıntı maalesef..

    YanıtlaSil
  5. benim de çok merak ettiğim bir üründü, raflarda örmedim keşke gelse!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de görmedim ama bu yazımdan sonra bir kaç mesaj aldım Gratis mağazasında görenler varmış.

      Sil
  6. İlk defa gördüm ve merak ettim :) Özellikle maskara sürdükten sonra kullanımı merak ettim, ellerinize sağlık :) Sevgiler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maskara öncesi kullanma ihtiyacım yok, çünkü zayıf ve düz kirpiklerim var. Özellikle maskarayı abarttığım zaman ciddi işe yarıyor:)

      Sil
  7. Valla baya kullanışlıymış.İnstagramda görünce bayıldım zaten. Denicem bende :) Cadininikizi :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk gördüğümde şüphe ile yaklaşmıştım ama kirpiklerdeki topakları temizleyip düzeltince çok sevindim:)

      Sil
  8. Pastel kirpik tarağını merak ettim.İyi günlerde kullan ablam :)

    YanıtlaSil
  9. Degisik bir ürünmüs, ilk defa gördüm ve merak ettim :)

    YanıtlaSil
  10. Sanırım tarayacak fazla bir kirpiğim olmadığından bir türlü kullanmayı beceremedim ben ...

    YanıtlaSil
  11. Pastel kirpik tarağı fiyatı da uygunmuş. Alıp denesem iyi olacak. Çünkü makyajda tek vazgeçilmezim kirpik ve maskara... Tarak sayesinde kirpikler daha düzgün görünecektir.. Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  12. Göz makyajını tamamlayacak güzel bir ürün.. Pastel kirpik tarağı ile kirpikler daha iyi görünür diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil