Dirty Works Bye Bye Dark Circles Concealer

dirty-works-bye-bye-dark-circles-kapatici

Merhaba

Hepinize mutlu bir hafta diliyorum. Haftanın ilk ürünü Dirty Works Bye Bye Dark Circles Concealer. Biliyorsunuz Dirty Works markasına ait ürünler Gratis Mağazaları'nda satışta.

Göz altı morlukları sebebi ile concealer ve corrector arayış ve denemeleri sürmekte. Yine bir Gratis alışverişimde almıştım Dirty Works kapatıcıyı. O günden beri de aralıklarda denedim.

Kısaca ürünü ve deneyim sonucunu anlatmak istiyorum şimdi sizlere. Öncelikle ambalajını çok sevdiğimi söylemem lazım. Sevmeyen de yoktur zaten. Küçük bir küp şeklinde sert bir mikadan yapılmış. Çanta şeklinde açılıyor. Bir tarafında pembe tonlu diğer tarafında sarı tonlu iki ayrı renk ürün bulunuyor. 4.5 gr bu kapatıcı. Fiyatı da 14.50 gibiydi indirimde, yanlış hatırlamıyorsam.


Aloe Vera ve E vitamini içerdiği, göz çevresini rahatlattığı ambalaj üzerinde yazıyor. Renkler birebir kolumda gördüğünüz gibi. Tenim esmer olduğu için ve göz altı morluklarım belirgin olduğu için pembe olan renk yazık ki bana uymadı. Sarı olan daha uygundu. Her iki rengi karıştırıp uyguladığım da oldu. Kremsi bir yapısı var tıpkı Wet n Wild CoverAll Concealer Palet gibi. Onun da yazısını ürün ismi üzerine tıklayarak okuyabilirsiniz. 
Ürünü her ikisinde de parmaklarımız yardımı ile almak gerekiyor, ten ısısında çözünüp yerleşmesi için. Uygulama ise fırça ile mümkün değil. Zaten ben kapatıcıları fırça ile pek kullanamıyorum. Daha çok ürün emmeyen bir sünger veya parmaklarımla yerleştiriyorum. Bu ürünü de o şekilde kullandım. Ancak nemlendirdiğim halde göz altlarımda gün sonuna doğru bölünmeler oluştu, çizgilere doldu. Ve göz altı morluklarımı kapatmak için yeterli olmadı. Bu anlamda az önce bahsettiğim Wet n Wild Concealer çok daha başarılı. 
Eğer göz altlarınızda benim gibi ciddi morluklar yoksa ve tam gün kapatıcı kullanma zorunluluğunuz yoksa Dirty Works Bye Bye Dark Circles Concealer size yetebilir ancak morluklarınız belirgin ve sabahtan akşama kadar kapatıcıyı rötuş şansınız yoksa yorumunuz benimle aynı olacaktır.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler



"Dirty Works Bye Bye Dark Circles Concealer" için 10 yorum:

  1. Ay kullandım ben de çok sevemedim bunu başkasına verdim direk

    YanıtlaSil
  2. DİĞER YAZIYA IŞINLANIYORUM HEMEN :)

    YanıtlaSil
  3. bunu merak ediyordum özellikle koyu renk olan kısım sanki tam morluk kapatır diyordum. ama çizgilere dolmasıyla isterse muhteşem kapatsın asla denemem
    teşekkürler, sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kapatması normal göz altları için yeterli gelebilir ama bana yetmedi. Çizgilerde bölünmesi de uzaklaştırdı yazık ki :(

      Sil
  4. ambalajını çok sevdiğim ama alıp bir kenara attığım ürün. malesef bende sevemedim.

    YanıtlaSil
  5. Dirty works ürünlerini genel anlamda beğeniyorum ama dediğiniz gibi çizgilere dolma sorunu varsa wet n wild concealarına bakayım :) Emeğinize sağlık, sevgiler <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Wet n Wild CoverAll bununla kıyaslanınca çok daha başarılı:)

      Sil