Yves Rocher Hydra Vegetal Temizleme Jeli

yves-rocher-hydra-vegetal-serisi


Merhaba

Kötü hava şartlarında bana en iyi gelenlerden blog yazmak ve blog okumak. Yine oturdum ve Yves Rocher Hydra Vegetal Temizleme Jeli hakkında bikaç şey paylaşmak istedim sizinle.
Hydra Vegetal serisine ait bu temizleme jelini alalı baya bir zaman oldu. Sanırım yaptığım alışverişi instagramda size duyurmuştum. o gün bugün kullanıyorum.
Ürünün vaatleri: cildi canlandırarak nemlendirerek temizlediği, ferah his bıraktığı, kiri ve makyajı derinlemesine temizlediği.
Bu jel normal ve kuru ciltler için öneriliyor onu da belirteyim.



Bendeki ürün 390 ml. Pompalı kapak ve pompasında kontrolü için bir de kilit mevcut. Yarısından çoğu bitti ürünün ve inanmayacaksınız ama ben o kilidi hala kaybetmedim:) Ürünü 125 ml olarak da satılıyor. Hatta sanırım daha çok 125 ml olan tercih ediliyor. İnce yapılı jel kıvamında. Aman aman bir köpürme görmüyorsunuz. Yüzümün tamamında kullandım, hem günlük temizlik hem makyaj temizliğinde. Makyajı evet temizledi ama günlük temizlikte daha başarılı bulduğum bir ürün oldu. Cildimde kurutma veya herhangi bir irritasyona neden olmadı. Ferahlık hissinden ziyade ferahlık kokusu hissettim kısa süreli. 
İndirimde 40 lira gibi bir fiyata almıştım sanırım. Bittiğinde tekrar alabileceim bir ürün.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler







"Yves Rocher Hydra Vegetal Temizleme Jeli" için 9 yorum:

  1. çok pahalıymış sanki 40 tl pek de cildime uygun değil ama genelde YR'nin makyaj temizleme ürünlerini seviyorum ben..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında küçük boyuna göre daha hesaplı. Küçük 125 ml 20 küsur bu 390 ml 40
      ben de sevdim bunu:)

      Sil
  2. Ben de, 125 ml boyu var ama şu an HC Care temizleyicileri kullandığım için deneyemedim. Ben satın alırken bu pompalı şişeler sanırım yoktu, temizleme jelleri için en iyi ambalajlar bence, çok kullanışlı oluyorlar. Günlük temizliği iyi yapması ve cildimi kurutmaması benim için gayet yeterli olduğundan, bu jeli seveceğim demektir. Güle güle kullanın, sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de Hc den bir alışveriş yaptım bugün geldi. Hepsine birden yeni başlıyorum. Sadece göz çevresi kremini kullanmaya başlamıştım.
      Sanıyorum senin cildine uyacak bu ürün. Deneyim sonucunu merakla bekliyorum:)
      Sevgiler

      Sil
  3. Yves roche sevdigim ve zaman zaman alisveris yaptigim bir marka. Özellikle yaseminli parfümünü yillardir kullaniyorum.

    YanıtlaSil
  4. Yves Rocher hydra vegetal serisinin peelingini kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım. Temizleme jelini de oldukça merak ediyorum, ambalajının pompalı olması ise güzel yanlarından biri :) Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  5. yves rocher in ürünlerini kullanmadım daha ama sanırım bu ürün pek bana göre değil :) sadece makyaj temizleme olarak alabilirim :)

    YanıtlaSil
  6. Yagli cildime uygun degil diye dusunuyorum tesekkürler

    YanıtlaSil
  7. Kurutmaması cok güzelmis teşekkürler

    YanıtlaSil