Farmasi Aloe Vera Nail Polish Remover

farmasi-aloe-vera-aseton

Merhaba
Güzel bir hafta diliyorum her birimiz için. 
Bugünün anlatılacak ürünü Farmasi Aloe Vera Nail Polish Remover. Aslında birkaç kullanımda belli etti kendini ama ben ancak bittikten sonra yazma fırsatı bulabildim.
Farmasi asetonlarının farklı çeşitleri var, bendeki aloe vera içeren 100 ml olan bir ürün. Diğer özellikleri ve vaatlerine gelince E vitamini ve lanolin içerdiği bu sebeple tırnak sararmalarını önlediği söyleniyor. Tırnaklardaki ojeyi temizlerken nemlendirdiği de vaatler arasında.


Dediğim gibi 100 ml olan bir ürün asetonun döküldüğü yer gayet uygun, kontrollü. Bunu yazarken aklıma Rival de Loop aseton deneyimim geldi sevmediğim 3-5 asetondan biridir yazısını okumayanlar veya tekrar okumak isteyenler tam burayı tıklayabilir. bu arada hemen belirteyim o markanın hemen her ürününü sevdim ama bahsettiğim aseton nazarlık çıktı:)
Dönelim Farmasi asetona. Kullandığım süre içinde tırnaklarımı çok nemlendirmese de kurutmadı. Oje temizlemesinde de sorun yaşamadım. Sadece bitmesine az kala koyu renk ojelerde zorlandı. Sanırım o da ürünü uzun zaman önce açmış olmamdan kaynaklanıyor. Zamanla aç-kapa yaparak etkisinin azalmasına sebep olduğumu düşünüyorum.
Tırnak sararmasını engelleme durumu için yorum yapamıyorum. 25 yıldır aralıksız oje ile kaplı tırnaklar için en iyi ürün bile bir defada fayda etmez. Tırnaklarım yazık ki sarardı. Son 5-6 yıldır ojesiz çıkamıyorum o derece. 
Genel anlamda memnun kaldığım asetonlardan biri oldu kısaca.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Bu arada anlık paylaşımlarım için beni snapchat (huzunsarisi) ve instagramdan (huzunsarisiblog) takip edebilirsiniz.
Sevgiler



"Farmasi Aloe Vera Nail Polish Remover" için 6 yorum:

  1. Tırnak sararması için diş macunu ve limon kullanıyorlar ama ne kadar faydalı oluyor bilmem denemek istersen aklında olsun.

    sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. bende farmasiyi ilk olarak el kremiyle deneyimlemiş oldum. normal kremlere gore cok cok başarılı. hem yogun değil hemde ellerı pamuk gıbı yapıyor..

    YanıtlaSil
  3. Tırnak sararması için en güzeli tırnakları ojesiz bırakmak. Daha temiz içerikli ürünler kullanmak diye düşünüyorum. Kalemine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Henüz hiç Farmasi ürünü kullanmadım. Bir kaç ürününü merak ediyorum ama sıra getiremiyorum :) Asetonları da aklımda olsun. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  5. Ojesiz ben de uzun zaman gezmedim ve en sonunda tırnaklarım inceldiği için ara ara hiç oje sürmeden bakım yapıyorum. Eskiye oranla toparlasa da sağlıklı olmuyor maalesef... :( Farmasi'den yakın zamanda ufak alışveriş yapmayı düşünüyorum asetonu da ekleyeyim, emeğinize sağlık <3 :)

    YanıtlaSil
  6. Farmasi ürünlerini hic kullanmadim ama aklimda olsun :)

    YanıtlaSil