Diadermine High Tolerance Yüz Temizleme Jeli

/diadermine-yuz-temizleme-jeli

Merhaba

Diadermine High Tolerance Yüz Temizleme Jeli ile konuk olalım dedik bugün size. Günlerden pazar hava kar buz. Belki çayınızı alır blogda gezintiye çıkar bu yeni yazıyı da okursunuz.

Diadermine ürünlerinden ne denediysem hiç 10 puan vermedim şimdiye kadar. Mutlaka bir noktasında bana uymayan bişeyler oldu ve ben sıfırcı hocalar gibi çat diye söyledim yazdım. Marka yazılarıma denk geliyorsa nefret ediyordur benden. Ama almaya da devam ediyorum. Daha yazısını yazmadığım denediğim ve hiç açmadığım ürünleri de mevcut. İlginç bir şekilde elim gidiyor:))

Bu ürünün ilk belirgin özelliği hassa ve düşük toleranslı ciltler için formüle edilmiş olması. Makyaj temizliğinde ve cildin genel temizliğinde göz çevresi dahil kullanıldığı 6 saate kadar nemlendirme sağladığı vaatleri arasında. 

200 ml olan olan pompalı bir şişede. Diğer pompalı ürünlerden farkı ise körüklü oluşu. bu da hoş bir görüntü vermiş şişe tasarımına. Gülsuyu kokusu var üründe, bunu ciddi ciddi hissediyorsunuz. Kıvamı jel ve asla köpürmeyen bir ürün. İçinde ise minik baloncuklar.
Kullanım önerisi ise pamukla veya bir pedle dairesel hareketlerle cildi nazikçe temizlemek veya parmak uçları ile aynı işlemi yapmak. Ayrıca su ile yıkasanız da olur yıkamasanız da olur(muş).
Ben iki türlü de denedim. Pamukla uygulayıp durulamamak içime pek sinmedi işin açığı. Sonraki kullanımlarımı parmak uçlarımla cildime uygulayıp durulayarak tamamladım.
Şimdi gelelim memnuniyet ölçüme. Makyajı temizleme vaadi vardı ya işte onu yerinde bulmadım. Değil göz, ten makyajımı bile tam olarak çıkaramadı üzgünüm. Ama günlük cilt temizliğinde gayet kullanılır. En sevdiğim özelliği ise  vaatlerinde dediği gibi nemlendirme olayı. Hani bazı temizleme ürünlerini kullandıktan sonra koşturarak nemlendirici sürme ihtiyacı duyarız ya, bunda asla o ihtiyacı hissetmedim. Cildimi temizledikten sonra, eğer gece veya sabah değilse (o saatlerde krem mutlaka kullanıyorum) tonik uygulayıp bıraktım ve gereçkten birkaç saat kaldı nemlendirme etkisi
Bu aşamada şunu söylemek isterim. Eğer benim cildim karma ise (kuruya dönük) yağlı ciltler çok memnun kalmayabilir bu ürünün temizlemesinden. Cildi yağlı olup kullanan varsa öğrenmek isterim sonucu. 
Ben bu ürünü 20 lira gibi bir rakama almıştım. Eğer indirimde denk gelirsem bir kenarda dursun diye
tekrar alabilirim. 
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler





"Diadermine High Tolerance Yüz Temizleme Jeli" için 14 yorum:

  1. Benim cildime bu markanın ürünleri çok iyi gelmiyor. Böyle olunca da pek almak istemiyorum. Ama geçenlerde bu serinin toniği gratiste kasa arkası üründü. Fiyatı uygun olunca denemek istedim. Ve bayıldım böylelikle ön yargımı kırmış oldu. Sevmemin en büyük nedeni hassas cildime her hangi bir reaksiyon yapmadı. :) Yazı için teşekkürler. sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Bu ürünü geçen yıl bir blogger'da görüp almıştım ve o sıra yüzüm çok kuruydu hatta kullandığım başka bir ürün yüzünden berbattı. Ne sürersem yanıyordu fakat bu hiç yakmadan temizliyordu her gün kuru cildime 2 kere kullandığım halde çok memnun kalmıştım.. Tekrar dönüş yapabilirim buna.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ürünlere çok başarılı veya çok kötü demek işte bu sebeple yanlış. Her cilt tipi veya her beklenti aynı değil. Güzel yorumdu teşekkürler:)

      Sil
  3. Bu jeli bir arkadaşım kullanıyor ve incelediğim kadarıyla, içeriği de iyiydi. Cildi kurutmuyorsa, ben de alıp deneyebilirim. Güle güle kullanın, sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günlük cilt temizliği için gayet uygun bende. Kurutma vs yapmadı ki benim cildimde özellikle yanak bölgesi kuru.
      Sevgiler

      Sil
  4. Böyle jel temizleme ürünlerini sevmiyorum ama diadermine in kavanozda bir bb kremi var onu kullanmıştım ve çok beğenmiştim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BB kremini hiç kullanmadım. Ben iyi temizlemesini umarak jel ürünlerden de alıyorum gördükçe. Sadece temizleme sütleri için hep bir ön yargım var

      Sil
  5. gecenlerde bır arkadasımın tavsıyesı ıle avonun yuz temızleme jelını kullanmaya baslamıstım oldukca hosuma gottı dıadermıne de denenebilir tesekkrler paylasım ıcın

    YanıtlaSil
  6. çok guzel bir temizleyici ben cok cok memnunum cildi kurutmaması cok guzel bir faktör..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günlük cilt temizliği için ben de sevdim.
      Sevgiler

      Sil
  7. Şimdi bimde 3.95tl. Oradan alıcam. Yazın çok hoş ve samimi.😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok uygunmuş şimdiki fiyatı. Markaların cazip indirimlerine pek bir seviniyoruz:)
      Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için, teşekkür ederim:)

      Sil