Çantamda Ne Var?

cantamda-neler-var

Merhaba

Çantamda ne var başlıklı bir yazı ile geldim bugün. Bundan bir süre önce Çağla Görmenoğlu blog beni bu yazıda mimlemişti, ancak yazma fırsatı buldum. Aslında video çeker miyim diye bir süre beklettim ama benim için video çekmek ciddi sorun. Sebebi ise evde küçük çocuk var ve sürekli bölüyor:) 
Daha sonra bu çantayı kullandığım bir gün yine aklıma geldi fotoğrafladım ama yazısını yazmak yeni kısmet oldu. Gecikmeden dolayı kendisinden özür diyorum. 'Bu çantayı' dedim; marka çantalarla yazılıyor ya bu tip yazılar:))
Efendim devam edelim. O gün çantamda neler vardı başlayayım. 
Cüzdanımı çantamın yanında görüyorsunuz markasız sıradan bir deri cüzdan. Size bir sır vereyim, cüzdana çok meraklı biriyim ve aslında ben bu tarz cüzdanları pek sevmem kullanmam. Daha çok erkek cüzdanı diye bildiğimiz deri cüzdanlar tercihimdir. Hatta bir ara 'çek cüzdanı' tabir edilen portföy tipi cüzdanlardan kullanırdım ama şimdi bulmak pek mümkün olmuyor. Cüzdanın minicik bir yeri deforme olsun asla kullanmam bir daha. Böyle de garip bir modelim. Bakın çanta demiyorum cüzdan:)
Cüzdanın içinde kartlarım, küçük notlarım ve para olur ve tabi bir kimlik.



Onun dışında yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi tarak, ev anahtarı, usb bellek ve benim en sevdiğim defter. Bu defter de her zaman olmaz kıyamıyorum kullanmaya çünkü. Sıradan bir not defteri ve kalem olur. 


Makyaj çantamda neler vardı o gün ona geçeyim. Hepsi gördüğünüz kadardı işte. Bebak El Kremi vardı o gün için. Rival de Loop allık, fırça, Maybelline Burgundy 590 ruj ve Jade parfüm o gün çantamda olanlar arasındaydı. 
Tabi çantamda olanlar değişiklik gösteriyor ama o gün bunlar vardı. Bunların dışında telefonum ve sigara kullandığım için sigaram vardı. 
Çağla'ya çok teşekkür ediyorum bu mim için. Kensini takip etmiyorsanız yazının girişinde adını yazdığım yere tıklarsanız bloguna ulaşıp takibe alabilirsiniz.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


"Çantamda Ne Var?" için 11 yorum:

  1. Benim çantanın içi çöp :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim günlük kullandığım çantaların içi de:)

      Sil
  2. Ablacımm çok teşekkür ederim katıldığın için. Keyifle okudum, ellerine sağlık ❤

    YanıtlaSil
  3. Youtube'da izlemeyi en sevdiğim videolardan.. Bloğa uyarlayınca daha da güzel olmuş!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bir fırsat bulsam da daha dolu bir çanta ile video çeksem içimde kalmasa:)
      Çok teşekkür ederim Çağan:)

      Sil
  4. Marka çantalar :D Bunu söylemeden geçemeyeceğim çünkü aslında o kadar abartılan ve gereksiz olan bir nokta ki kimi zaman. Mesela Beymen' in ayakkabılarını bizimkiler yapıyor, kimse bizi bilmez. Üretiriz bizden 100-200 e çıkar Beymen'de 1000 üstü etiketle satılır, indirimden 600 e aldım diye sevinirler :))) Aynı ürünü çoğunlukla üretici firma ismiyle piyasaya sürsen 300 etiket koysan, burun kıvırır geçerler. Diğer yandan bakıcak olursak marka kendi güvenilirliğini çok iyi kazanmış diyebiliriz belki ama bilinçsiz ve delice marka marka diye yaşayanları gördükçe çok gülüyorum. Hele yeni jenerasyonda...
    Kalemine sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç bir yaşımda marka sorunum olmadı ve bunu sorun yapıp insanları buna göre değerlendirenleri asla anlayamadım.
      Teşekkürler:)

      Sil
  5. ''bu çanta '' detayı yazının sanırım en güzel yeriydi benim için.
    Ben bu konuyu niyeyse blogda okumayı daha çok seviyorum. Keyifle okudum. Maybelline 590 benimde en sevdiklerimden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah o çantalar ah p markalar:))
      590 renk olarak tamam da kalıcılığı hiç yok. Renkli Lip balm niyetine işte:)

      Sil
    2. Kalıcılıktan o seri komple sınıfta kaldı bana göre :)

      Sil