Biten Kozmetik Ürünleri

biten-kozmetik-urunleri

Merhaba

Uzun bir aradan sonra bitenler yazısı ile sizlerleyim. Buradaki biten kozmetik ürünlerim içinde ekim ayında dahil olduğum Project Pan ürünleri de var. Bazı ürünlerin ambalajını muhafaza edemediğimden onları sadece isim olarak belirteceğim. Project pan ürünlerini turuncu yazı ile yazacağım. Hemen yukarıdaki ilk fotoğraftan başlayalım.

Palmer's Cocoa Butter Formula El Sabunu
Mis gibi çikolata kokan bu sıvı sabun özelllikle çocuklar tarafından kısa sürede bitirildi. Benzer ürünlerde çikolata kokusu sevenler bu ürünü de sevecektir. Bulunması çok kolay olmayan bu ürünün başarılı bulmama rağmen fiyatı biraz yüksek olduğu için tekrar alacağımı sanmıyorum.
Dalin Şampuan
Markanın ürünlerini küçük oğlum için hala kullanıyorum ancak kokusu bana biraz ağır geldiğinden hiç denemedim kendimde. Oğlum sevdiği için almaya devaö ediyorum.
Softem Argan Şampuan
Bir online alışverişte almıştım merakla, eşim kullandı. Kullandığı süre içinde herhangi bir sorun yaşadı. Tekrar alalım mı diye sorduüumda "benim için farketmez" diye efsane bir cevap verdi:)
Palette Delux Saç Boyası
Markanın Kalıcı Doğal Renkler serisini ne kadar sevmediysem Deluxe serisini o kadar sevdim. İlk fırsatta iki seri hakkında karşılaştırma yazısı yazacağım. 
Signal White Now Diş Macunu
Diş fırçasını boyaması dışında sevdiğim ve sürekli aldığım bir ürün. Tekrar alınacak.
Colgate Triple Action
Çok net olmamakla birlikte tekrar alabileceğimi düşünüyorum.


Sevdiğim makyaj temizleme ürünlerinden biri. Yazısını isim üzerine tıklayarak okuyabilirsiniz.
Benri Aseton
Severek kullanıyorum, tekrar tekrar alıyorum.
Wynn Aseton
Bu asetonun hem gördüğünüz yeşil hem de koyu pembe ambalajda olanını kullandım. İkisi de iyi diyebilirim. Pompalı olması çok pratik. Bazıları akma filan yapıyormuş ama bende olmadı. Bitince bir süre içini doldurup kullandım ancak dışı deforme olmaya başlayınca atmaya karar verdim.
Ben bir gül suyu meraklısıyım bilen bilir ki gül suyu kokusunu yazık ki sevmiyorum. Çok keskin olmaması kaydı ile faydalarını bilip gördüğüm için gül suyu kullanmaya devam ediyorum. Bunu da tekrar alıyorum. Yazısı için isim üzerini tıklayabilirsiniz.
Bioderma Sensibio H2O
Sevmeyen var mı bilmiyorum. Gayet başarılı. 
Günlük kullanım için yeteri pratik bir ürün. Özellikle yaz mevsiminde yapılan hafif göz makyajları için tekrar alacağım. Yazısını okumak için isim üzerini tıklayabilirsiniz.



Flormar Oje Kurutucu
Genel olarak sevdim diyebilirim. Evet tekrar alacağım.
Himalaya Neem Mask
Markanın bu serisinden tek anlaşabildiğim ürün oldu. Sanıyorum bu seri yağlı ciltlere daha uygun. İndirimde denk gelirsem tekrar alabilirim.
Biten kaçıncı kutu bilmiyorum ama artık almayacağım. Sadece online satılması ve müşteri hizmetlerinin ilgisizliği yüzünden 2.5 yıldır kullandığım bu üründen soğudum. Kargınu geç gelmesi, mesajlara dönülmemesi vs. Kalsın istemiyorum:)
Oriflame Soft Care El ve Tırnak Kremi
Bu ürünü aslında sevebilirdim ancak kokusu çok ağırdı. Hindistan cevizi veya badem yağı tam olarak hatırlamıyorum ama oldukça tıkadı beni. Bir de kocaman bir tüp. Yarısından çoğunu dizlerimde kullandım bitirdim sonunda.
Koruyuculuğu bana ve yaşadığım hava şartlarına göre oldukça fazla olan bir dudak koruyucu. Yazısını okumak için isim üzerini tıklayabilirsiniz.
Bir etkinlikte tanıştığım, sevdiğim ardından sadece 1 defa alabildiğim bir lip balm. Çünkü artık bulamıyorum:) Yazısını okumak için isim üzerini tıklayabilirsiniz.
Yapısını sevdim ama stick şekline olmasını tercih ederdim. Yazısını okumak için isim üzerine tıklayabilirsiniz.

Şimdi fotoğrafı olmayan ama Project Pan yazımda gördüklerinize geçiyorum. 

Gece gündüz kremini sevsem de göz çevresi kremi bana uymadı. Detay için ürün adını tıklayabilirsiniz.
Sanırım bu 3.tüp tanıştığımdan beri. Başarılı buldum. Yazısına ulaşmak için isim üzerine tık tık
Uni Hijyenik Mendiller
Evet tekrar alacağım.
Farmasi Makyaj Temizleme Mendili
Günlük makyajı çıkarmak için kullanabileceğim bir ürün. Ancak Farmasi gibi satışı temsilci tarafından yapılan marka ürünlerinin ulaşılması çok kolay olmuyor. Online veya telefonla sipariş ile de astarı yüzünden pahalıya geliyor.
Yazısını isim üzerine tıklayarak okuyabileceğiniz bu ürün tekrar alabileceklerim arasında.
Kabus gibi kokusu olan bir üründü. Bitirmek için çok uğratım ama sağlığım daha önemliydi. Çöpe gitti. Yazısı için ürün adına tıklayabilirsiniz.
Sevdiğim ama tekrar bulamadığım bir oje çıkarıcı. Yazısı için isim üzerine tık.
Göz altı morluklarımı kapamaya yetmeyen ancak yapısı sebebi ile corrector ile karıştırarak sürekli kullandığım bir ürün. Yedeği vardı açıldı bile.

Buraya kadar okuduysanız ne mutlu bana. Bunlar dışında 3 ay içerisinde şampuan ve duş jeli de çok tüketildi ama burada sadece fotoğrafı olanlar ve Project Pan kapsamındaki ürünleri taşıdım.
Az önce yazdığım gibi bu ürünler 3 ayda bitenler. Bir kısmı preojeye dahil olurken yarımdı zaten. Tabi yine renkli kozmetik bitiremedim. O kadar çok yarım ürün var ki, çok üzgünüm bu durumdan dolayı. Mutlaka bir çeki düzen vermem gerekiyor bu işe.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere
Sevgiler  



"Biten Kozmetik Ürünleri" için 12 yorum:

  1. Baya ürün bitmiş, özellikle lip balmlara hayran kaldım. :) Eşinizin kullandığı şampuanı okurken gülümsedim, benzer diyaloglar bizde de yaşanıyor :) Yeni aldığım şampuanı beğenip beğenmediğini sorduğumda, yıkıyor diye cevap verdi. :D Flormar care4lipsi artık üretmiyor, ben de sadece bir tane bulabilmiştim. Wynn asetonları nereden bulabilirim Nihal Hanım, pompalı şişeler çok iyi oluyor ama Benri'yi (klasik olan) ben hiç sevmiyorum açıkçası, Wynn'i deneyebilirim. Darısı yeni kullandıklarınızın başına diyorum. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başka şampuan ve duş jelleri vardı dediğim gibi onları eklemedim. 3 ayda bence az bu ürün 4 kişilik aileye ama bu kadarını muhafaza edebilmişim o da bişey benim için:)
      Wynn aseton Watsons mağazalarında var.
      Benri daha çok koyu renk ojeler için işime yarıyor açıkcası.

      Sil
  2. Sanırım hepimiz renkli kozmetikte aynı dertten müzdaripiz:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çünkü çok fazla açıp deneme yapıyoruz o sebeple de bitirmek mümkün olmuyor :/

      Sil
  3. Dalin çocuklarımda hiç vazgeçemediğim şampuan.. Kullanan yetişkinler de var ama ben hiç denemedim... Aslında fena olmazdı..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özellikle cilt makyajını temizlemek için kullanıyorlar ama oldum olası kokusu ağır gelir bana.

      Sil
  4. Çok iyi ya son zamanlarda bitenlerimi hiç toplayıp fotoğraflayamıyorum :( Ama bana ilham verdin en kısa zamanda bende yazayım bitenleri ! hep ilhamlı kal canım öpüldün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Project Pan için özellikle toplamaya çalıştım bu defa:)
      Hep birlikte ilhamlı kalalım:)

      Sil
  5. Baya ürün bitmiş ben o signal macun ve wynn aseton ile hiç anlaşamadım maalesef 😟

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3 ayda bu kadar oldu elimden geldiğince atmamaya çalıştım:)
      Wynn nemlendirme vs özelliğine sahip değil ama çıkarması ve pompalı şişesini sevdim ben:)

      Sil
  6. Benri asetondan bende memnunum bittikçe alıyorum :)

    YanıtlaSil
  7. Bitirdik ama saklaması ayrı eziyet :) Yalnız tebrik ederim çok iyi bitmişler. Çoğu ürünlerimiz benzer. Alışveriş yazısını merakla bekliyorum :))

    YanıtlaSil