Herbital Lip Balm

herbital-urunleri


Merhaba

Uzun süredir yazısını beklettiğim ürünlerden biri Herbital Lip Balm. Kullanmaya başladığımda instagram hesabımdan sizlerle paylaşmıştım. Yeterince deneyimlediğimi düşünerek bloga da yazayım artık dedim.

Bir lip balm düşkünü olduğumu bir çoğunuz biliyorsunuz. Bunun en büyük nedeni, dudaklarımı kuruyan yerlerden çekip koparma alışkanlığımın olması. Bu sebeple de lip balm kullanımı bende normalin üzerinde. Aman koparmayayım yara olmasın diye sürekli koruyucu ve bu duruma engel olabilecek ürünler alıp deniyorum. Hatta istek üzerine bir de video çekmiştim. Onu da yazının sonuna eklerim.
Efendim Herbital Lip Balm'a gelelim. Bendeki mandalinalı olanı. Diğer çeşitleri ise böğürtlen, karamel ve yeşil elma. %100 doğal bal mumu içeriyor. Ayrıca Vazelin, Gliserin, E vitamini, Susam Yağı, Shea Butter, Hindistan Cevizi Yağı, Gıda Boyası, Doğal Aroma, Su mevcut üründe. 20 ml olan lip balm 11.90 gibi bir rakama satılıyor.


Fotoğraflarda görüldüğü gibi yuvarlak, kapağı çevirmeli bir ambalajı var. Ve tahmin ettiğiniz gibi parmaklarımız yardımı ile kullandığımız lip balmlardan. Ben çoğunlukla kürdanla parmağımın ucuna alıp uyguluyorum. Aroması itici değil, rahatsız etmiyor. Kıvam olarak sert olduğundan bir kaç defa üst üste uygulamak lazım. 
Benim gibi dudakları sürekli kuruyan insanlar için yeterli gelmeyeceğini söylemem lazım. Ama rutin bakım için gayet uygun, Çok bereketli olduğunu da söyleyeyim. Belki yaz aylarında günlük koruma için alabilirim tekrar, yani önleyici olarak ama sorunu tedavi etmek için kullanabileceğim bir balm olmadı.
Lip balmlarım ile ilgili video ile yazımı bitireyim.
Sevgiler












"Herbital Lip Balm " için 15 yorum:

  1. Bu markayı ilk defa gördüm. Nerede satılıyor acaba? Bende sizin gibi sürekli dudak balmlarına bağımlı yaşıyorum ve bende kuruyunca o kısmı dişimle koparıyorum daha sonra o derinin tekrar toparlanmasını falan bekliyorum. Dudak balmları olmazsa olmazlarımdan o yüzden. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kötü bir alışkanlık bizimki 😕
      Kendi sitesinde de var, farklı online sitelerde de var.

      Sil
  2. bu şekilde parmakla alınan lip balmları hiç hijyenik bulmuyorum bende de var bitirip bir an önce atmak istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüketicinin ortak şikayeti bu aslında uzun zamandır. Neden stick şeklinde üretmiyorlar bilmiyorum

      Sil
  3. Bu tarzdaki lip balmlar bana da çok sıkıcı ve saçma geliyor.Ama bazen işlevleri güzel olabiliyor tabii Farmasi de olduğu gibi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben ısrarla sorgulayıp duruyorum. bu kadar tepki var neden hala bu form üretimler devam ediyor?

      Sil
  4. Bende bu tarz ürünleri hijyenik bulmuyorum :/ Emeğine sağlık ablacım

    YanıtlaSil
  5. Kürdan olayı güzelmiş ben de parmakla sürmeyi sevmiyorum :) Bu arada son posttumdaki mime davetlisiniz, katılma fırsatınız olursa okumayı çok isterim :)

    YanıtlaSil
  6. Gece değil ama akşamları yatana kadar bol bol kullanıyorum bunu

    YanıtlaSil
  7. Ahhh şu parmaklama olayını hiç sevmem,tüpte çevir kullan en pratik olanı..

    YanıtlaSil