Farmasi Pure Herbal Onarıcı El Kremi

farmasi-onarci-el-kremi


Merhaba

Bir süredir el kremi yazısı yazmıyordum, o sebeple  bugün blogda Farması Pure Herbal Onarıcı El Kremi olsun istedim.
Yazmam gereken, biriken yazıları tahmin bile edemezsiniz. Ne kadar düzenli notlar alsam da birbirine karışacak ürünler diye endişe ediyorum:)
Farmasi'nin yerli bir marka olduğunu hatırlatarak ürüne geçeyim.

Aslına bakarsanız bu krem yıpranmış ve çatlamış eller için formüle edilmiş. Ellerimde böyle bir sorun olmasa da el kremi merakıma yenildim:)
İçeriğinde Aloe Vera özleri, altın çiçeği özleri, mimoza özleri ve F vitamini varmış. Bu özler araştırıldığında muhteşem etkiler bıraktığı gözleniyor. 
Koyu kıvamlı bir ürün. İlk denememde sanırım biraz fazla almışım, dakikalarca emilmedi. Sonraki deneyimlerimde daha az kullandım ve rahat emildi. 
Annemin elleri çok kurudur, yani aşırı kuru. Kış aylarında çatladığı bile olur. Son gidişimde yanımda götürdüm 3 gün gözlemledim ve sordum. Verdiği cevap "ellerim hafifledi, biz alalım bu kremden" oldu.
Demek ki neymiş? Bana fazla anneme tam gelmiş Farmasi Pure Herbal Onarıcı El Kremi
En iddalı vaadini görebilmek için ciddi anlamda kuru, çatlamış ve yıpranmış ellerde kullanılması gerektiği düşüncesindeyim. Benim, annemin tecrübesine göre de, ellerinde böyle sorunları olanların bu kreme şans vermesi gerektiği kanaatindeyim.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler




"Farmasi Pure Herbal Onarıcı El Kremi" için 12 yorum:

  1. Benim de çok yazim birikti elimden geldigi kadar tamamlayip yayinlamaya calisiyorum. Bize ilave zaman lazim 😊. Benim de ellerim kurur ama çatlak yok.

    YanıtlaSil
  2. Farmasi'nin neredeyse her el kremini kullandim ve cok begendim. Biraz ellerimi terletti ama cok takilacak bir durum olmadi benim icin ☺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de ikinci veya 3. el kremim aynı markadan. Terletme hiç yaşamadım Tabi ki değişiyor kullanıcıya göre

      Sil
  3. Benim ellerim biraz kurur kış aylarında ama eşimin elleri çok daha kötü oluyor. Mutlaka deneyeceğiz bu ürünü. Öneriniz için çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  4. Yazılacak konuların birikmesi insanı biraz strese sokuyor ve zaman gerekiyor maalesef :) Benim de ellerim çok kuruyor özellikle bu sene sonunda beklemediğim kadar çatladı. Elimdeki ürünler bittiğinde göz atacağım, ellerinize sağlık <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biriken konuların sırasını karıştırıyorum bazen ama ürünleri kullanırken not alma alışkanlığım işime yarıyor bu aşamada:)

      Sil
  5. Farmasinin bu el kremini kullanmadım ama kullandıklarımdan memnun kaldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de daha evvel farklı bir el kremini kullanmıştım. Oldukça sevmiştim onu da

      Sil
  6. Farmasi'nin severek kullandığım birçok ürünü var. Ancak online alışveriş sitesini bir türlü düzeltememesi büyük sorun. Çok daha iyi yerde olması gereken bir marka oysa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de Farmasi hakkında en şikayetçi olduğum konu bu:)

      Sil