Essence Kütikül Giderici Kalem


essence-kutikul-giderici

Merhaba 

Essence Kütikül Giderici Kalem ile geldim bugün. Bir Gratis alışverişimde almıştım, şöyle sepet içine konulmuş 8-10 Essence ürününden biriydi.

Vaatlerine bakıldığında şeytan tırnaklarını gidermek için kullanılırken, kütikülleri itmek için de kullanabileceğimiz görülüyor. Ancak ben alırken tırnak etlerimi bununla yok edebilmek hayali ile almıştım. Bazen zaman yetmiyor bana, bir çoğumuza öyle aslında. bu sebeple hep pratik ürün arayışı içine giriyorum. Evde veya kuaförde manikür yaptırmanın telaşı ve zaman kaybını aza indirebilir miyim diye düşünüyorum mesela.

Neyse tekrar ürüne dönelim. Benim beklentimi tam olarak karşılıyor olmasa da vaatlerini yerine getirdiğini söyleyebilirim. Yani şeytan tırnaklarını eğer minik ise alıyor, tırnak etlerinizi itmenize yardımcı oluyor, tabi katükiller çok fazla değilse. Bu arada küçük bir not. Şeytan tırnağınızın dip kısmı minik bir yara halinde ise dokundurmayın, yakıyor:)

Nasıl kullandığıma gelince; tırnak etlerime yassı bölümü ile birkaç saniye dokundurup beklettim ve gördüğünüz sivri ucu ile hafif olarak ittim. 

Tekrar alır mısın derseniz, evet alırım. Haftada iki defa bu şekilde kullansam maniküre gitme sürem uzar, bu da benim için bir avantaj.

Yazıdan önce fiyatlarına baktım, 9-10 lira civarıydı, bence çok çok uygun. Ben indirimde çok daha az bir rakam ödemiştim.

Yine Essence'in corrector kalemi var, onu denk gelirsem alacağım. kullanan varsa performansını merak ediyorum onun da.

Siz sormadan Essence ürünlerini nerede bulabilirim sorunsunun cevabını. Eve Shop ve Rossman mağazalarında markanın ürünlerini bulabilirsiniz.

Yeni bir yazıda görüşmek üzere.

Sevgiler 




"Essence Kütikül Giderici Kalem" için 16 yorum:

  1. Çok pratik bir ürüne benziyor rastlarsam denemek isterim güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  2. Hiç rastlamadım ben bu ürüne ,bir dahakine daha dikkatli bakayım.

    YanıtlaSil
  3. bilmediğim bir ürün ama çok pratikmiş, rastladığımda alabilirim, paylaşımınız için teşekkürler, sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  4. Bu tarz ürünleri seviyorum, evde tırnak bakımı yapan ben için oldukça pratik ve faydalılar :)

    YanıtlaSil
  5. Oldukça güzelmiş hemde dediğiniz gibi maniküre gitme süresini uzatmak için harika olabilir.
    Corrector kalemi güzel ama diğer corrector kalemlerinden farkı yok. Uçları çok kısa ömürlü.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kısa ömürlüler ama kurtarıcı oluyorlar. Markasını bilmediğim bir kalem almıştım Watsons dan oldukça iyi dayandı ama not almamışım ismini. Bir daha da denk gelemedim.

      Sil
  6. sanırım benimde böyle bir ürüne ihtiyacım var faydalı incelemenden dolayı teşekkürler canım :) Sevgilerle

    YanıtlaSil
  7. Ben de gördüğümü hiç hatırlamıyorum ama ilk Rossmann ziyaretimde dikkatlice arayayım, bulursam alırım. Dediğniz gibi, manikür süresini uzatsa bile yeter... Güle güle kullanın Nihal Hanım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rossmann'a bakmak lazım evet. Gratis artık satmıyor. Ben bir corrector kalemini arıyorum markanın denk gelmeyi umuyorum:)

      Sil
  8. Daha önce görmemiştim ama görsem kesinlikle alacağım bir ürün olurdu kendisini, alışverişe çıktığımda daha dikkatli bakacağım :)) Sevgiler <3

    YanıtlaSil