Watsons Treatment Wax Argan Yağlı Saç Bakım Maskesi

watsons-argan-yagli-sac-bakim-maskesi

Merhaba

Sizlere kullanıcıları ikiye bölen bir ürünle geldim bugün.Watsons Treatment Wax Argan Yağlı Saç Bakım Maskesi.
Almadan önce şöyle bir bakındığımda memnun olanlar ve olmayanlar diye ikiye ayrılmıştı deneyenler. Bayram İndirimi Alışverişimde almıştım Eylül başında. O günden beri de hem ben hem de bir arkadaşım kullanıyoruz. Benim saçlarım çok işlem görmüş halde arkadaşımın ise sadece boya var. bu arada ikimizin saçları da kuru. Sizinle sonuçları paylaşacağım ancak önce neler vaat etmiş bakalım.

500 gr olan plastik bir kavanozda tüketiciye sunulmuş Watsons Argan Yağlı Saç Bakım Maskesi. İlk açtığımızda folyo koruyucu görüyoruz kapak içinde. Kremsi sedefli bir ürün kalın yapıda. Eskiden kuaförlerde isimsiz bir saç kremi kullanırdı. Kıvam birebir aynı. Güzel bir kokusu var ama kalıcı değil. 
E vitamini ve provitamin B5 içeren ürünün derinlemesine nemlendirdiği ve dipten uca kadar beslediği vaatler arasında.
Bizim saçlarımızda etkisi aynı oldu. Yani yumuşattı, kolay tarandı, kısa süreli güzel koktu saçlar. Ancak derinlemesine nemlendirme, besleme hissetmedim ne yazık ki. Arkadaşım da aynı şekilde. 
Eğer saçlarınızın kolay açılması konusunda zorluk yaşıyorsanız size önerebilirim fakat baksın beslesin büyütsün istiyorsanız sanırım beklentinizi karşılamaz:) Dediğim gibi çok bereketli ve hesaplı olması açısından zor açılan kuru saçlarda faydalı olabilir, denenebilir. 
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler




"Watsons Treatment Wax Argan Yağlı Saç Bakım Maskesi " için 11 yorum:

  1. Bu markanın sanıyorum her çeşidi kolay tarama ve saçı açmada iyi ancak önemli olan diğer vaadlerini yerine getiriyormu sorusu. Ben açıkçası ballı olanını kutu kutu bitirdim ilk zamanlar maske gibi kullanıp sonarsında krem niyetine kullanmaya başladım, yumşatmasını seviyorum,sonrasında dahi yumuşaklığı hissedebiliyorum.Buda bitince biralısını düşünüyorum, memnun kalan çok arakadaşım var,birde onu deneylim bakalım..

    YanıtlaSil
  2. benimde saçlarım inceldi ve inanılmaz şekilde dökülüyor benimde saçlarımın bakıma ihtiyacı var sanırım.. iyi bir bakım maskesi arıyorum bende önerilerini beklerim :)

    YanıtlaSil
  3. Ben de bunu kullandım, hala da kullanıyorum. Saçları tararken kolaylık sağlıyor hafif bi koku veriyor o kadar aynı dediğiniz gibi. Saç kremi niyetine kullanmaya devam ediyorum baya bereketli çünkü :)

    YanıtlaSil
  4. Sütlü olanı seviyorum ben bu hala banyoda sürünüyor 😁

    YanıtlaSil
  5. Ben de nem arayanlardanım o zaman bu ürün sınıfta kaldı :)

    YanıtlaSil
  6. saölara bakım için en iyi yağ zeytinyağı sanırım.bu tarz kremler genelde yumuşatıp rahat taramayı sağlıyor sadece :)

    YanıtlaSil
  7. ben de bu ürünü kullandığımda sadece günlük süren bir etkisi olmuştu. derinleme nemlendirme olayı bende de işe yaramadı ama banyo sırasında ve sonrasında kötü sayılmayacak bir yumuşaklık verdi. biralı olanı da denemenizi öneririm, oldukça yenileyici bir etksi oldu benim saçlarımda. sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Benim de yorumum sizinle aynı. Biralı olanını almayı düşünüyorum bir dahakine. Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Sadece saci yumusatip kolay taranmasini sagliyorsa, dus sonrasi nemli saca uygulanan spreyler tercihim olur, bu üründense.. Heyecanla HC care ürünlerine basladim, sonuclari paylasmak icin sabirsizlaniyorum :) Tesekkürler

    YanıtlaSil
  10. Argan yağı içerikli olunca insan gözünde daha farklı etkiler canlandırıyor ama neyse kolay taranıyor kıvamına getirmeside bir şey sanki :)

    YanıtlaSil
  11. Çok güzel özetlemişsin bunların etkisi hep bu yönde önceden farklı versiyonlarını kullanmıştım epeydir yollarımız kesişmiyor. Bazı çeşitlerini arındırmak zor üstelik .

    YanıtlaSil