Nerelerdeyim? Neler Yapıyorum?



Herkese Merhaba

Bu yazıyı neden eskisi gibi aktif olmadığımı soranlar ve bunu merak ettikleri halde sormayanlar için yazmak istedim. Nerelerdeyim? Neler yapıyorum?
Şimdi bu yazıyı tesadüf görenler veya bloguna ayda 1 defa yazı girenler şaşıracak okuyacak; onlar için de küçük bir açıklama yapayım. Bu bloga haftada en az 4 yazı girerdim önceden. Takip ettiğim blogları atlamaz okur, yorum yapar hatta sosyal medya hesaplarımda beğendiğim yazıları paylaşırdım. Yazık ki haftada 1 defa ancak yazabiliyorum, takip ettiğim bloglara okusam bile yorum yazamıyorum, eski paylaşımları yapamıyorum.
Bir çoğunuz biliyor ki az uyuyup çok çalışanlardanım, bu şekilde de devam edebilirdim ancak hayalini kurduğum bir durum tam tersi olarak gerçekleşince bazı şeylere yetememeye başladım. Neydi bu hayal? Küçük oğlum okula başlayacak ben de işlerime ve kendime daha fazla zaman ayıracaktım; olmadı! Oğlum ana sınıfı öğretmeninin kendisini lise edebiyat öğretmeni sanması sonucu okuldan nefret etti. Zaten yaramaz ve aksi olan çocuk daha beter oldu. Ben okul diye direttikçe bana düşman oldu. Şu sıralar en büyük sorunum bu. Bir yandan pedagog desteği, bir yandan da yeni okul arayışı içindeyim. Yani anlayacağınız benim planlar suya düşmekle kalmadı, bir süre için boğuldu:)  Kurtaracağız inşallah. Diğer işlerime de inanın gerektiği kadar zaman ayıramıyor, mecbur olduğum kısımları yapıyorum sadece. Dilerim en kısa zamanda bu sorunu aşarız oğlumla birlikte. Ve ben de terapi olarak gördüğüm blog yazılarıma, instagram ve snapchat paylaşımlarıma dönerim. 

Bu arada teşekkürüm olacak hem takipçilerime, hem de bazı blogger arkadaşlarıma. Eskisi gibi aktif olmadığım halde bloguma girmeyi ne yazmışım diye bakıp yorumlara kadar okumayı ihmal etmeyen takipçilerime çok teşekkür ediyorum. Bunu gösteren yorumlar veya blogger iletişim formundan gelen notlar beni çok mutlu ediyor. Ve dediğim gibi bazı blogger arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyorum. Ben onların bloguna bir süredir uğramadığım halde her yazımı tıklayıp, snapchat hesaplarında takipçileri ile paylaşıp, yorum bırakanlar var; yani karşılıklı olmadığını görüyorum bu durumun. Bu da beni inanılmaz mutlu ediyor. Onlar da bilsinler ki vefam çok sağlamdır. Bir adım gelene asla gurur vs gözetmeden 3 defa gitmişimdir. Tekrar tekrar teşekkür ediyorum herkese.


Not: Boş durduğumu zannetmeyin. Aralık ayının ilk haftası için güzel bir proje var ve ona çalışıyorum fırsat buldukça. Sevenlerim şans dilesin, dualarına ihtiyacım var. 

Sevgiler


"Nerelerdeyim? Neler Yapıyorum?" için 23 yorum:

  1. canım kolay gelsin sana, umarım okul problemini bir an önce çözersin... sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Bazen hiç bir şey planladığımız gibi gitmeyebiliyor hele ki konu çocuklar olunca tüm planlar hayal olabiliyor ama geçici işte bunu kabul etmek lazım yorucu zorlayıcı ama geçici ;) yeter ki sağlık olsun kucak dolusu sevgiler gönderiyorum ana ogul size ;)

    YanıtlaSil
  3. En yakın sürede geri gel ablam <3

    YanıtlaSil
  4. Off ya , okul öğretmen işi çok zor. Eğer şanslı değilsen uzun sürecek yeni sorunlara gebe oluyor bu iş. Seni çok iyi anlıyorum. İki yıldır okul daha doğrusu öğretmen konusunda yaşadığım sıkıntıya inşallah bu sene son verdik. Öğretmen çok önemli çokkkk :(
    Söz konusu çocuk olunca akan sular duryor, bence de dursun. Onun ruh sağlığı herşeyin önünde.
    Umarım kısa sürede bu sıkıntıyı atlatırsınız

    YanıtlaSil
  5. Allah yardımcınız olsun Nihal Hanım, umarım gönlünüze göre bir okul bulursunuz, her şey yoluna girer.

    YanıtlaSil
  6. Sabırsızlıkla bekliyoruz canım

    YanıtlaSil
  7. Canim çocugunun ve senin huzurun her seyden önde gelir. Hepimizin zor zamanlari ara verdigimiz dönemler olabilir. Dilerim bir an önce islerini yoluna koyarsin. Eger biraz uzaklastik veya ara verdik diye unutulacaksak yanlis yerdeyiz demektir.

    YanıtlaSil
  8. Allah kolaylık versin nihalcim okullar açılınca böyle

    YanıtlaSil
  9. Okul başlangıç serüveni oldukça önemli çok çok kolay gelsin en yakın sürede sıkıntını atlatıp bloga tekrar döneceğine eminim. Sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Tamda 4.sınıfa giden kızıma türkçe dersinde sırf dilbilgisi sorarak bütün sınıfın canına okuyan öğretmeninden şikayetçiyim yazını okudum çokken zor günler geçiriyoruz bizde Allah kolaylık versin

    YanıtlaSil
  11. Kolayliklar diliyorum, umarim en kisa zamanda hersey yoluna girer, daha aktif olabilirsin, aklima hamburger yemeyisi geldi :)

    YanıtlaSil
  12. Ayyy yavrucuğunuza okulu sevdirecek bi öğretmen denk gelsin inşallah Nihal hanim'cığım... Allah zihin açıklığı versin kuzucuğunuza... işlerinize de kolaylıklar dilerim... Allah utandırmasın şansınız, yolunuz açık olsun sevgiler (Selma'nın Organik Mutfağı)

    YanıtlaSil
  13. Allah yardımcınız olsun Nihal Hanım inşallah her şey gönlünüzce olur kolaylıklar dilerim sabırsızlıkla bekleniyor ve seviliyorsunuz :) sevgiler dilerim.

    YanıtlaSil
  14. Umarım okul sorunu en kısa sürede hallolur 🙏🏻 Kolay gelsin 😊

    YanıtlaSil
  15. herşey den önce dilerim okul problemini çözersiniz Allah kolaylık versin aralık ayındaki projeniz içinde Allah kolaylık versin :)

    YanıtlaSil
  16. Canım çok üzüldüm, inşallah herşey tez zamanda yoluna girer. eEvlat deyince elimiz ayağımız kilitleniyor. Allahım acılarını göstermesin. Öğretmen çok önemli gerçekten. Allah kolaylık versin canım.

    YanıtlaSil
  17. Çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer :)

    YanıtlaSil
  18. En önemlisi çocuklar. İnşallah yakışıklının okul sorunu en kısa sürede düzelir ✌️️

    YanıtlaSil
  19. Bu arada mime davetlisiniz, katılırsanız çok mutlu olurum :)

    YanıtlaSil
  20. Kuzumm oğluşa üzüldüm ayy daha bu ana sınıfı ne yapmaya çalışıyorlar :(kolay gelsin inş. hem senin hem oğlunun içine sinecek şekilde sonuçlanır.
    Nearade olursan ben oradayım biliyorsun :))) sevgiler canım

    YanıtlaSil
  21. Kolay gelsin. Yokluğunuz hissediliyor. Umarım herşey yoluna kısa sürede girer. Sevgiler

    YanıtlaSil
  22. Kolaylıklar diliyorum, çocuk işi zor ama başka dert vermesin onlarla ilgili.

    YanıtlaSil