Nob Asetonsuz Oje Temizleme Mendili

nob-oje-temizleme-mendili

Merhaba

Kimbilir bayram hazırlıklarının hangi aşamasında denk geleceksiniz bu yazıya. Belki de benim gibi size de hergün bayramdır, olabilir mi?:))
Efendim bugün Nob Asetonsuz Oje Temizleme Mendili hakkında yazacaklarım var. Hangi ara aldım, ne zaman aldım, nereden aldım inanın farkında bile değilim. Sanki biri gelmiş asetonların içine eklemiş bunu. Görünce şaşırdım. Şimdi aseton merakımı bilenler 'normaldir'diyecek:))
Hemen hemen tüm özellikleri bundan yaklaşık 1 yıl önce sizinle paylaştığım Eleperia Asetonsuz Oje Çıkarıcı ile aynı. Okumak isterseniz pembe yazının üzerini tıklayabilirsiniz.

nob-asetonsuz-oje-temizleme-mendili

Nob Oje Çıkarıcı Mendil plastik, çiçek şekli verilmiş bir kutuda. İçinde 30 adet mendil var ve  inanılmaz ince mendiller.  Bendeki gül kokulu. Yazmaya başlamadan önce araştırdığımda elma ve portakal kokulu olanlarını da gördüm. Bazı bloglarda da ürün hakkında yazılar okudum tabi ve ikiye ayrılmıştı blog yazarları. Ya çok sevmişler ya hiç sevmemişler. Ama seven daha fazla. Bu arada sevmeyenlerin içinde 2013 yılında denemiş olanlar var. Yani ben deneyene kadar eksiklerini tamamlamış olabilir ürün.
Bu mendiller çok yoğun olmayan, koyu olmayan ojeleri rahatlıkla söküp temizliyor. Bir el için bir mendil yetiyor. Koyu renk ojelerde ise iki el için 3 en fazla 4 mendil kullanmak gerekiyor.
Gül kokulu diyor ama ben öyle bir koku almadım, temiz bir kokusu var sadece. İyi nemlendiriyor ama yağlı his bırakmıyor. Tırnakları kurutmuyor. Tabi buna rağmen alışkanlık olsa gerek, ben yine yıkıyorum ellerini oje çıkarma işlemi sonrası.
Kısacası bu ürünü başaralı buldum ve kesinlikle tekrar alacağım. Nereden alabileceğime de baktım. Gratis, Şok ve Bim Market sonuçlarına ulaştım. E iyi o zaman:)
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler



"Nob Asetonsuz Oje Temizleme Mendili" için 13 yorum:

  1. Seyahatler için bu tip ürünleri seviyorum. Güzel günlerde kullan. İyi bayramlar şimdiden 💗☺️

    YanıtlaSil
  2. Ben hiç sevmemiştim ama dediğin gibi epey oldu deneyeli belki değişmiştir bunun yerine ipelina tavsiye ederim çok rahat ettim güzel çıkartıyor ojeyi 😊😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç denemedim merak ediyorum da aslında. Alayım o zaman:)

      Sil
  3. Ben de yaklaşık 1 yıl öncesi aldım bu ürünü çok güzel bir gül kokusu veriyor. Öyle baymıyor. Seninkinin kokusu geçmiş olabilir böyle ürünler de azıcık açık kalsa geçiyormuş. Temizlemesini ben de çok beğendim. Ama benimki yoğun yapılı mıdır nedir anlamadım.Belki de eski bir seridir. Yağlı his bırakıyor parmaklarımda. İki kez üst üste yıkayınca arındı. Ama değer bir ürün her şeyiyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok ben asla öyle bi durum hissetmedim, hele ki 2 defa yıkamak asla:)

      Sil
  4. güle güle kullanın :) iyi bayramlar :) bloguma beklerim takibe alıyorum sizi :) havvaturan5.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  5. yanlış hatırlamıyorsam ben bunun mor rnekli üzüm kokulusunu geçen yıl a101 ya da bimden edinmiştim. güzeldi performansı gayet hem de tatil için filan da uygundu. mendillerin inceliği benim de dikkatimi çekmişti :D elinize sağlık, iyi bayramlar =)

    YanıtlaSil
  6. şişe aseton taşımak istemediğim zamanlar aşırı kolay geliyor bu tarz asetonlar. Sanırım bana da her gün bayram *.* :D Öpüyorum !

    YanıtlaSil
  7. Yazının başında "nereden aldığımı hatırlamıyorum" dediğinizde, nereden bulurum diye düşündüm. Yazının sonunu okuyunca ise ulaşılması çok çok kolay bir ürün olmasına sevindim. Asetondu, pamuktu falan derken biraz üşeniyormuş açıkçası. Güzel bir yazı olmuş :) İyi bayramlar.

    YanıtlaSil
  8. Bu tarz mendilleri hiç denemedim, hep klasik sıvı çıkarıcılar kullanıyorum. Bir yandan merak da ediyorum, pratik görünüyorlar😊 Ellerinize sağlık❤️

    YanıtlaSil
  9. Ben genelde koyu renk kullandigim için bende pek ise yaramadi dedigin gibi birkaç mendil gerekiyor.

    YanıtlaSil