Maybelline Color Sensational Ruj

maybelline-color-sensational-lipstick


Merhaba

Uzun bir süre ruj yazısı yazmayınca peşpeşe kullandıklarımı yazma kararı aldım. İşte onlardan bir tanesi Maybelline Color Sensational Ruj. Bendeki rengi 914 Vibrant Mandarin. Rengi tam olarak nasıl anlatırım bilemedim aslında. Nar çiçeği gibi duruyor ama hafif turunculuk da var..
İçinde bal özü varmış ve bu sebeple dudakları nemlendirirmiş. Yoğun pigmenti ile canlı ve çarpıcı görünüm sağladığı da vaatleri arasında.

Maybelline Color Sensational LipStick'in sürümü kolay yumuşak yapıda. Öyle ışıltı filan yok vibrant mandarin renginde ama satin bitişli, yani en sevdiğim:)
Dudakları evet nemlendiriyor ve kaldığı süre içinde de nemli tutuyor. Çok fazla kalıcılığı yok, öyle de bir vaadi yok zaten. Bu rujun aslında tek olumsuz özelliği, dudaklarınız kuru ise hafif çizgilere dolma yapıyor ve görüntü bozulabiliyor. Bu rujun dedim ama diğer renklerini denemedim sadece bu var bende:)
Dudaklarınızın kuruma sorunu varsa mutlaka uygulama öncesi nemlendirmenizi öneririmyani rujun nemlendirme özelliği başka bişey. Bu arada bir küçük hatırlatma yapmak isterim. Daha önce özel mesaj yolu ile bu öneriyi yaptığım bir takipçim, bana döndü ve 'rujun rengi değişti lipbalm sürünce neden acaba' dedi. Bu vesile ile buradan da yazayım. Dudaklarımızı nemlendirirken kalın yapıda balm yerine daha ince yapıda bir ürün kullanalım ayrıca ruju hemen ardından uygulamayalım. Tıpkı ten makyajına başlamadan yüzümüzü nemlendirip beklediğimiz gibi bir süre bekleyelim.
Fiyatı 20 lira civarıydı yanılmıyorsam. İndirime girerse tekrar alabilirim. Aklımda iki renk var biri 315 Rich Plum diğeri de 930 Nude Embrace. Bunu Deneyen Bayan blog, snapchat hesabında paylaşmıştı (deneyen-bayan). İnşallah aklımda doğru kalmıştır.
Farklı renklerini deneyenler de fikrini yazarsa sevinirim. Bloga googledan ziyarete gelip ürün hakkında bilgi almak isteyenlere de fikir olur, tabi bana da:)
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler



"Maybelline Color Sensational Ruj" için 25 yorum:

  1. Bu rujun rengi çok güzelmiş, kırmızı görünce zaten ben kendimi kaybediyorum sanırım :) Wooden Brown var aklımda ne zamandır. Kokusunu soracağım Nihal Hanım, bu rujların kokuları çok kötü diye yazılar okudum. Mağazada hiç fark etmedim bakınca ama sizdeki nasıl kokuyor?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kokusu çok hoş inanılmaz güzel diyemem ama özellikle belirtecek kadar da kötü değil:)

      Sil
  2. renk çok canlı ama ben kendime bu tonları yakıştıramıyorum güle güle kullan ablam :)

    YanıtlaSil
  3. Maybelline rujlarına bende bayılıyorum. Rich Plum benimde favorim. Hatta blogda yazmıştım , bakmak istersen. Ellerine sağlık :*

    YanıtlaSil
  4. Bu seri çok dönüyor sosyal medyada. Kendime yakıştırdığım bir renk olmadı incelediğimde :(

    YanıtlaSil
  5. bu serinin rujlarını bende seviyorum. rengin kalıcılığı için oda bir miktar daha fazla olsun diye, sürdükten sonra peçeteyle fazlasını alıyorum. o zaman sanki renk daha iyi oturuyor.
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renk oturması o şekilde olabiliyor bazı rujlarda ama kalıcılık süresi değişmiyor bende

      Sil
  6. Bende var galiba 1-2 rengi çok sevdiğim rujlar içinde değil çantaya atıp dışarıda durumu kurtarmakta kullanılabilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Markanın çok daha iyi serileri var. Ben sadece indirim dönemlerinde alabilirim bu seriden başka renkleri:)

      Sil
  7. Ablacım bu seriden 2 farklı ruju bloğumda anlattım biri 754 biri 842 ikiside cok güzel nude tonlarında rujlar tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  8. rengi yaza çok uygunmuş, çok canlı. ben kullanamam ama içinde kalan renklerdendir bu =) sağlıkla kullanın.

    YanıtlaSil
  9. Rengi çok canlı duruyor, tam yazlık!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanki biraz daha ışıltılı olsa yaz mevsimine tam uyacak. Bu hali ile bence her mevsim, ortamına göre kullanılabilir:)

      Sil
  10. Kırmızı ruja bayılırım bu da çok güzelmiş ama bu benim tonum değil, ben de bu markanın söylenişine hastayım melodi gibi:))

    YanıtlaSil
  11. Çok güzel bir renk kirmiziya hiç dayanamam. Mercan rengi sanki.

    YanıtlaSil
  12. bu rengi çok kullanıyorum bende

    YanıtlaSil