Takip Edilmesi Gereken Bloglar

Takip Edilmesi Gereken Bloglar 



Merhaba
Bugün de farklı bir yazı olsun istedim. Samimiyetlerine inandığım, ilgi ile takip ettiğim blogları sizinle paylaşmak istiyorum. Bu benim kendi listem. Takip Edilmesi Gereken Bloglar ismini herhangi bir veri üzerine değil, yani en iyi kozmetik blogları veya en iyi yemek blogları demiyorum; yazdıkları benim beklentilerimi karşıladığı için uygun gördüm bu yazıma. Aslında bu soru bana snapchatte gelen sorulardan biriydi ama liste uzun zaman kısa olduğundan orada değil burada paylaştım. Ayrıca bana göre en iyi blogların isimleri sabit dursun istedim blogumda.
Elbette her blog sürekli aktif olmayabilir. O durumlarda da güncelleme yapacağım listede. Bu arada takip ettiğim halde ismini burada göremeyenler bana kırılmasın lütfen. İsimleri alfabetik sıra ile yazmaya çalışacağım belirteyim. Buraya ismini yazdığım blogları seçerken neyi ölçü tuttum onu da anlatıp listeyi paylaşacağım sizinle.
Ortak özellikleri benim gibi bloglarını ilk sırada tutmuş olmaları ve yazdıkları ürün, tarif her ne ise samimi olduklarından emin olduklarım. Yani aşağıdaki listede bir ürünü sırf markaya yaranmak için öven bir kozmetik yazarı bulamazsınız. Veya oradan buradan toplama tariflerle öneride bulunan bir yemek yazarı da bulamazsınız.
Bugüne kadar edindiğim izlenimler böyle. Ayrıca listede gördüğünüz yazarlar blogunu sürekli güncel tutuyorlar. Birkaç tanesi şu sıralar yeteri kadar aktif değil ama sebeplerini biliyorum ve en kısa zamanda eskisi gibi aktif yazmalarını diliyorum. Yine bu isimlerin hem kendilerine hem okuyucularına saygıları var ki, bunu geçiştirerek yazı yazmamalarından, çektikleri fotoğraflara dikkat etmelerinden anlıyoruz. Benim için bir önemli husus da şu; markalarla çalışan blogların sorumluluklarını yerine getirme alışkanlıkları. Gördüğünüz listede buna ciddi anlamda dikkat edenler var. Daha önce Sevdiğim Bloglar Sevmediğim Bloglar başlıklı bir yazı yazmıştım. Şu bahsettiğim özellikleri ve tam tersi olanları orada maddelemiştim. Yeni blog yazmaya başlayanlar için belki faydalı olur. Ara ara güncelleme devam edecek tarihi burada belirteceğim. Başlayalım isterseniz:)
Audrey'in Şekerleri kişisel bakım kozmetik blogu
Benim Tutkum Blog kişisel bakım ve kozmetik blogu
Birgül'ün Lezzetleri Yemek blogu
BlogluYorum Kozmetik ve Yaşam blogu 
Cadının Kozmetik Kazanı Kişisel bakım ve yaşam blogu
Emel'in Mutfağı yemek blogu
2 Çocukla Hayat anne ve yaşam blogu 
Gülümse Yüzüme kişisel bakım ve yaşam blogu
Makyaj Kelebeği kişisel bakım ve kozmetik blogu
Oje Canavarı Blog kozmetik blogu
Örgü Çantam el işi blogu
Sosyal Medya Kafe yaşam blogu
Yeliz'in Keşifleri kişisel bakım ve kozmetik blogu

Dediğim gibi listeye ekleyeceklerim olacaktır zaman içinde ama yukarıda saydığım özelliklerin çoğuna sahip olan blog yazarlarının isimleri böyle. Alfabetik sıra ile yazdığımı tekrar hatırlatayım. 
Yeni bir yazıda görüşmek üzere
Sevgiler


"Takip Edilmesi Gereken Bloglar" için 52 yorum:

  1. Önerdiğin blogların hepsini ve seni de çok severek takip ediyorum canım. Güzel ve faydalı bir yazı olmuş. :) İstersen bana da beklerim. :)

    YanıtlaSil
  2. Nihalcim çok teşekkürler 😍😍 bütün yazdığın blogları zaten ben de zevkle takip ediyorum sevgiler 😘😘

    YanıtlaSil
  3. Nihal Hanım, bu listede bloğumun adının olması kadar gurur verici bir şey olamaz. Çok teşekkür ederim. Bir seneyi aşkındır blog yazıyorum ve söylediklerinizi yansıtabilmişsem, anlaşılabilmişsem bundan daha değerli bir şey yok benim için. Siz, blogger olarak hep örnek gösterdiğim ve örnek aldığım biri oldunuz, sizden bu yazıyı okumak benim için çok anlamlı. Tekrar çok teşekküt ederim😊❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel sözler bunlar. Çok teşekkür ederim 😍

      Sil
  4. Elinize saglik :) cogunu takipteyim ben de severek...

    YanıtlaSil
  5. Ellerinize sağlık güzel bir yazı olmuş. Daha önce yazdığınız sevdiğim ve sevmediğim bloglar yazısını atlamışım ben. Böylece onu da okumuş oldum😊

    YanıtlaSil
  6. bir çoğunu tanıyorum ve severek takip ediyorum çok iyi olmuş buraya yazmanız :)

    YanıtlaSil
  7. Çoğunu takip ediyorum samimiyetlerine güvendiğim için :)

    YanıtlaSil
  8. Ellerine sağlık canım, sıkıntı ile izlediğim haberler sonrası benim gülümsetip çok mutlu ettin ve çok çok teşekkürler,
    Özü, sözü yüreği doğruluktan ödün vermeyen bir blogcanımın sevdiği olmak gurur verici. Her şey gönlünce olsun .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için:)

      Sil
  9. Bu listede olduğumu görmek çok gurur verici severek takip ettiğim için teşekkür ederim canım, buradaki arkadaşlarımı ve seni hiç sıkılmadan takip ediyorum.

    YanıtlaSil
  10. Çok mutlu oldum inan ki teşekkür ederim... senin kadar yaptığım işin hakkını verebiliyorsam ne mutlu bana ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Estağfurullah senin içerik oluşturman çok daha zor, tebrikler:)

      Sil
  11. Şu sıralar sebeplerimden dolayı çok aktif olamamama rağmen emeğimin değer görmüş olmasına çok sevindim. Diğer blogger arkadaşlar da kesinlikle nokta atısı,dikkatle izliyorum kendilerini. İyi ki varız :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sebeplerini yakın takipçilerin biliyor ve bekliyor. Evet iyi ki varız:)

      Sil
  12. Onur duydum, çk teşekkür ediyorum. Listedeki çoğu kişi hakkında seninle aynı fikirdeyim. Tanımadıklarıma göz atacağım 👍

    YanıtlaSil
  13. Ben de kimler var diye bakinirken kendi adimi görüp çok mutlu oldum. Henüz çok yeni görüyorum ben kendimi ama zaman içinde umarim yillardir yazan tecrübeli arkadaslarimiza yetisebilirim. Ara verenlerden biri de benim ama aileme zaman ayirmak adina çok ihtiyacim olan bu aradan sonra bomba gibi yazilarla geri dönecegim insallah :) listedeki diger bloglarin da çogunu severek takip ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karşılıksız verdiğin emeği görmezden gelmem mümkün değildi:)
      Sevgiler

      Sil
  14. Böyle bir listede bulunmak beni onure etti tatlım.💟
    Senin gözünden böyle başarılı canların arasında olduğumu bilmek nasıl mutlu etti beni anlatamam...
    Oysa ki boşa kürek sallıyor hissine kapıldığım şu son zamanlarda blogumu tamamen silmeye dahi düşünüyorken bana iyi geldi bu yazın sana ne kadar teşekkür etsem az tatlım.💟
    Verdiğim emek karşılığında takdir görebilmek ve bunu egosuz bir insan tarafından farkına varılarak kaleme alınması harika...
    Seviyorum seni hemde çooook...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sakın aman ha asla aklından bile geçirme. Senin gibi temiz yazan kaç blog var Emel?
      Ayrıca güzel sözlerin için çok teşekkür ederim:)

      Sil
  15. Nihal'cim çok teşekkür ederim.Bu listede yer almak çok mutluluk verici benim için ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filiz cim emeklerine, örnek tavrına sağlık. İyi ki varsın

      Sil
  16. Kesinlikle doğru tespitler. Hemen hemen hepsini ben de severek takip ediyorum. Sevgiyle ve özenle yapılan iş her zaman farkedilir.

    YanıtlaSil
  17. Nihal ablaaaa inanmıyorumm senden bunları duymak nasıl gururlandırdı beni ya yerimden zıpladım resmen çok çoook çoook teşekkür ederim emeklerimin karşılığını böyle almak gibisi olabilir mi? Ne yazcağımı şaşırdım ^^ Sen ne kadar güzel bir insansın ya, temiz kalpli ablam benim. Bu mükemmel yazı da beni de yazdığın için çooooook en kocamanındann teşekkür ederim :* Seni çok seviyorum ablam birtanesin sen <3

    YanıtlaSil
  18. dürüstlüğünüze ve bloglar için verdiğiniz çabaya hayranım gerçekten sayenizde yeni bloglar tanıyorum ve listedeki arkadaşlarında hepsini takip ediyorum sanırım sayenizde benşmde bundan sonra bloguma daha fazla özen göstermem gerektiğini farkettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mutlu oladum yapıcı sözlerinizden dolayı:)
      Sevgiler

      Sil
  19. Nasil mutlu oldum nasil motive edici oldu anlatamam cok ama cok tesekkürler, yazdiklariniz dahilinde bu kategoriye girebildiysem benden mutlusu olamaz <3

    YanıtlaSil
  20. okumadıklarım varmış, bakayım hemen :)

    YanıtlaSil
  21. Ne güzel bir yazı olmuş, bloggerların daha fazla farkındalıklarını attırmak amacıyla sağladığınız katkılar için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlginize ve amacımı farketmiş olmanıza sevindim:)
      Sevgiler

      Sil
  22. Ben teşekkür ederim ilgine:) Yazıların daim olsun

    YanıtlaSil
  23. Aa çok şaşırdım. Bu güzel bloglar arasında bana yer vermeniz beni çok mutlu etti. Çook teşekkürler. Sevgiler

    YanıtlaSil
  24. Harika bir liste. Takip ettiklerim kadar hiç duymadıklarım da var. Ekledim yer imlerine. Teşekkürler.
    Ben de beklerim efendim.

    www.dongusel.net

    YanıtlaSil
  25. Severek takip ettiğim bloglarla aynı listede olmak beni mutlu etti Nihal ablam :)Teşekkür ederim.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  26. Aaa ben yokum 😕 Hepside çok güzel bloglar

    YanıtlaSil
  27. Bana da yer verdiğiniz için çok teşekkür ederim :*

    YanıtlaSil