Miine Beauty Makyaj Fırçası Temizleyici



beauty-brush-cleaning-egg
Merhaba

Uzun zaman önce aldığım ve size minik bir video ile instagramda gösterdiğim Miine Beauty Makyaj Fırçası Temizleyici'yı artık bloga taşıma kararı verdim. 
Watsons Mağazası'ndan aldığım Miine Beauty Brush Cleaning Egg benzeri bir aparatı Ali Expres sitesinde görmüştüm. Alsam mı almasam mı diye düşünüyordum. Bir blogger arkadaşımdan Watsons'a geldiğini öğrendim hemen M.köy şubesine gittim ama oraya hiç gelmemiş, personelin haberi yoktu. Daha sonra B.köy şubesinde buldum ve hemen aldım. 
Fazla uzatmayacağım tabi ki aşağıda çektiğim kısa videoyu bulacaksınız. Kullanımı ve kolaylığını kesinlikle göreceksiniz. Fırçaları yıkadıktan sonra, aparatı iyice durulayıp lavabo kenarına dik olarak bırakıyorum. Kuruyunca da çekmecesinde yerini alıyor.
Daha önce fırça temizliğini taslar içinde defalarca su değiştirerek, avucumun içinde kirleri akıtana kadar uğraşarak temizlerdim.
Konu ile ilgili araştırmalarımda Merve Özkaynak'ın bir videosuna denk geldim. Bir makyaj fırçası temizleme makinesi anlatıyordu, Lilumia isminde. Videoda uygulamalı gösterdi ancak o şekilde o fırçaların temizlenmesi mümkün değil. Duran suyun içinde ne kadar temizlenir ki? Yurtdışından getirtmiş 120 dolar gibi bir fiyata. Kendi de memnun kalmadığını belirtti zaten videoda Peki benim size gösterdiğim şu silikon aparat kaç lira biliyor musunuz? 6.90 TL  
Ürünü ilk kullanışımda performansı gördüm ama gördüğünüz olukların ne kadar sürede deforme olacağını görmem lazımdı sizlerle paylaşabilmek için. Baktım ki herhangi bir deformasyon yok, artık yazayım dedim. 




Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler

Not: Blogumu 'izleyiciler' kısmındaki 'İZLE' yazan yeri tıklayarak takibe alırsanız sevinirim.






"Miine Beauty Makyaj Fırçası Temizleyici" için 14 yorum:

  1. Ben buna BA YIL DIM ! Fırçalarımı temizlemeye hep üşenirim.Oldukça pratik benim işimi çok kolaylaştıracak eminim :)) Çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  2. Ben fırça temizlemeye çok üşeniyorum ya :D Sadece kabaca tozunu alıyorum bayramdan bayrama detaylı temzilik yaparım :P :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belli bir süre sonra fırçada kalan ürün artıkları hem cildinize zarar verir hem de diğer ürünleri bozabilir ama 😕

      Sil
  3. Avonda'da aynısı var bende onu kullanıyorum cok memnunum ve tamamen temizliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç görmedim onu. Ben Ali Express sitesinde bakıyordum:)

      Sil
  4. Ben silikon tirtikli firin eldivenlerinden kullaniyorum uzun suredir. Aliexpressten en son aldigim seyler yalan oldugu icin ugrasmak istemedim. En kisa zamanda bende alacagim. Eline saglik ablacim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu da duydum iyi fikir:)
      Teşekkür ederim canım

      Sil
  5. Zaman çalmıyor bu minnak yumurtayı çok seviyorum bir üşengeç olarak ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaman sorunu olan ce maximum düzeyde üşengeç biri olan ben, tamamı ile katılıyorum bu yoruma:)

      Sil
  6. Sende görüp aldım ve çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  7. çok güzelmiş, herkeste olmalı bu pratik aletten, teşekkürler paylaşımınız için :)

    YanıtlaSil