Note Full Coverage Concealer

note-concealer


Merhaba
Yeni bir kapatıcı yazısı ile sizlerleyim. Note Full Coverage Concealer. Göz altı morlukları için ne kadar çok ürün denediğime inanamıyorum:)
Bir süre önce bir blogda görmüştüm ve sarı alt tonlu olduğunu farkedince vakit kaybetmeden aldım. Çünkü sarı alt tonlu ten ürünlerini kendime uygun buluyorum. Daha önce yine Note un fondötenini kullanmış ve memnun kalmıştım yazısını şurayı tıklayarak okuyabilirsiniz.

Ürünün vaatlerine baktığımızda, nemlendirmesinden, hava kirliliği ve güneş ışınlarına karşı koruyucu olmasından bahsediliyor. Göz altı kırışıklıklarını azalttığı sıkılaşmaya yardımcı olduğu söyleniyor. Tek uygulamada leke ve morlukların kapandığı da belirtilmiş. Soya proteini, argan yağı ve E vitamini içeriyor. Paraben yok.

note concealer bb

Gelelim benim deneyimime. Bendeki 03 Sand. Aplikatör sünger ve ucu uygulama için gayet uygun ama ben yine ya sünger ya yüzük parmağım ile minik vuruşlarla uyguluyorum. Likit yapısı sebebi ile here türlü kullanmak mümkün. İşte bu sebeple likit kapatıcılar aslında benim favorim ama şu zamana kadar kullandığım hiç bir likit kapatıcı göz altı morluklarımı tamamen kapatmaya yetmedi. 
Şimdi bu üründen ne kadar memnun kalıp kalmadığımı soracaksınız, önerip önermediğimi soracaksınız. Eğer göz altlarınızda ciddi sorunlar yoksa kesinlikle öneririm, tek başına gayet yeterli. Ama benim gibi göz altı morlukları yaşıyorsanız daha farklı ürünlerle karıştırarak kullanabilirsiniz. Mesela ben Note Luminous Mousturizing fondöteni ile karıştırıp kullandım. Veya Wet n Wild Cover All paletin ilgili renkleri ile karıştırıp kullandım. Bu şekilde göz altı morluklarını en aza indirmeyi başardım. Çizgilere dolmamasını sevdim ama ben yine de transparan bir pudra ile her defasında sabitledim önlem olarak. Göz çevresini aydınlatmasını sevdim, içeriğini sevdim. Bu bitince bir tane daha alacağım; vaatlerindeki göz çevresi kırışıklıklarını azaltmaya yardımcı olması durumunu gözlemlemek için bu gerekli. Note Full Coverage Concealer'ı genel olarak sevdiğime göre bir indirim olur olmaz temin edeceğim.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler





"Note Full Coverage Concealer" için 31 yorum:

  1. Likit kapatıcıları ben de seviyorum göz altında birikme yapmıyor. Kırışıklıklara da iyi geliyor madem denemeye değer.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kırışıklıklara iyi geldiği iddia ediliyor ama biraz daha uzun kullanmak lazım bunu deneyimlemek için:)

      Sil
  2. Bu ürünü çok duyuyorum bir yerde rastlarsam mutlaka alacağım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok merakla almıştım. Pişman olmadım:)

      Sil
  3. Bende kullandım güzel bir ürün ama morlukları kapatmıyor aydınlık görünüm vermesi benimde hosuma gitmişti tek sıkıntı çok az ürün var minyatür gibi hemen bitiyor :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok küçük ama onun da avantajı bozulmadan, tarihi geçmeden bitme ihtimali:)

      Sil
  4. Ben de böyle bir ürün arıyordum . Bulabilirsem alacağım .

    YanıtlaSil
  5. Renklerini fazla sarı alt tonlu bulduğum için ben bu ürünü çok da kendime uygun bulmadım. Bir de rengim yanlıştı sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de arada onu yapıyorum. Kendi tonuma uymayan ürün alma olayı yani. Evet sarı alt tonlu ten ürünleri herkese uygun değil yazık ki. Herkes çok iyi anlaşamıyor.

      Sil
  6. Ben de bu kapatıcıyı kullanıyorum ve memnunum :)

    YanıtlaSil
  7. Benim kullandığımında rengi 03 Sand, göz altı morluk problemim fazla olmadığından bana yeterli geliyor,çizgilere dolmaması, verdiği aydınlığı seviyorum.Benimde cildim sarı alttonlu ürünleri kaldırıyor,pembe alttonlular solgun ve yapay bir görünüm veriyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok problem yoksa tek başında fazla fazla yeterli bence de.
      Pembe alt tonlu ten ürünleri için ben de aynı şeyi düşünüyorum kendimde:)

      Sil
  8. Kirisikliklara vaadini yerine getiriyorsa mutlaka bakmak lazım indirimde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onun için biraz daha özenli biraz daha uzun süreli kullanmak lazım sanırım

      Sil
  9. Ben morluklar için corrector kullanmaya başladım. Somon renkli bir düzenleyiciyle nötürleyip, üzerine de aydınlık verecek bir kapatıcı uyguluyorum. Hiç bir kapatıcı, morluklarımı gizlemiyor artık :( Uykusuzluk ve yorgunluk devam ettikçe de çözüm bulamayacağım sanırım. Bu markanın bb kapatıcısı da fena değil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında her ne kadar concealer olarak geçse de bazı paketleri corrector gibi kullanıyorum ben. Wet n Wild veya Rival de Young kapatıcı paletlerini. Şimdilik bu likit ürünlerle beraber kullanınca ihtiyacımı karşılıyorlar.
      Evet o konuda ben de aynı fikirdeyim. Şartların düzelmesi lazım. Ben son 5 yıldır bu düzensizliği yaşıyorum. Belki de yerleşti morluklar hiç bir şekilde bırakmazlar beni:)

      Sil
  10. ben de severek kullanıyorum, sorunlu göz altlarım yok bana yetiyor. ama bir kez kolumda çarpma sonucu oluşan ufak bir morluğu kapatmak istedim, rengini tam örtemedi. demek ki morluk konusunda yetersizmiş cidden, okuyunca emin oldum =) elinize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Morlukları tek başına kapatıyor evet. Çok teşekkür ederim:)
      Bu arada geçmiş olsun

      Sil
  11. Makyaj yapilacaksa olabilir. Benim kullandigim l oreal youth code makyaja gerek olmadan da kapatiyor. Ama çok morluk olunca kapatir mi bilmem bana yetiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoğu concealer tek başına yeterli olmuyor ne yazık ki morluklar konusunda

      Sil
  12. Severek kullanıyorum bende :)) benimde morluk sorunum var ve beğeniyorum ben kapatma derecesini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. orta morluklarda tamam da coşmuşsa mor görüntü farklı bir ürünle karıştırmam gerekiyor:)

      Sil
  13. Yapı olarak çok sevdiğim bir üründü ancak bendeki rengi açık gelince uzun süre kullanamadım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. fazla renk seçeneği yok, bendeki en koyu olanı ama bir iki tık daha koyusu olsa daha mı iyi olacak diye düşünmüyor değilim

      Sil