Flormar Deluxe Cashmere Lipstick

flormar-deluxe-cashmere


Merhaba

Birkaç gün önce instagram ve facebook hesabımda (huzunsarisiblog) günün ruju olarak paylaştığım Flormar Deluxe Cashmere serisinin 28 numaralı Absolute Nude ruju çok beğenildi. Hatta 'Flormar yeni seri mi çıkardı' şeklinde mesajlar bile aldım. O gün blogda yazmadığımı düşündüm ve hemen çektiğim fotoğrafları çoğalttım. Şimdi de  yazıyorum.

Öncelikle belirteyim; Deluxe Cashmere Lipstick yeni bir seri değil. Yanlış hatırlamıyorsam 2013 yılında ilk rengini almıştım. Numarasını anımsayamadım ama nar çiçeği gibiydi. Şu an sizinle paylaştığım DC28 i ise geçen yılın sonunda almıştım.

Adından da anlaşıldığı gibi vaatlerinin başında aşırı yumuşak olması geliyor ve kalıcılık iddiası var. İçeriği özel antioksidanlarla zenginleştirilmiş olduğundan  etkili nemlendirme sağlıyor olması da vaatleri arasında.

Önce rengine bakalım. Birebir yansıtmaya çalıştım kullanmamış olanlar için. Ben bu ruju yine Flormar Waterproof Lipliner 201 ile de kullanıyorum.Onun da rengini sizinle paylaşmak istedim. 

flormar-deluxe-cashmere-lipstick

Evet ruj kadifemsi, pembe alt tonlu bir nude. Aşırı nemlendirme sağlamasa da kuruma da yapmadı dudaklarımda. Kalıcılığını sorarsanız 8-10 saat filan kalmıyor tabi. Yani tam mesai saatleri içinde çalışan biri sabah çıkıp akşam eve dönme arasında en az 2 belki 3 defa tazelemek zorunda. Örnek müthiş değil mi?:)) Tazeleme sonrası yamalı görüntü olmuyor onu da belirteyim. Genellikle nude rujları koyu göz makyajı ile kullanmanın uygun olduğunu söylerler aslında çok hoş duruyor ama ben hafif makyajımda da severek kullanıyorum. 
Belirtmek istediğim bir husus daha var. Eğer dudaklarınız çok kuru ise serinin bu rengini kullanırken güzelce nemlendirin lütfen. Kuru dudakların kusurlarını göstermeye biraz müsait. Daha önce denediğim nar çiçeği renkte böyle bir durum olmamıştı.
Flormar'ın bir mağazasına gittim geçen gün bu rengi alayım artık bulamam yedekte dursun diye ama serinin hiç bir rengi yoktu. Az önce sitesinde var olduğunu farkettim. Fiyatı 25 lira. İndirime girer mi acaba?
Flormar Deluxe Cashmere Lipstick serisinin yeniden raflarda olmasını isteyen bölümdeyim ben:)
Siz bu seriyi denediniz mi? Hangi rengi favoriniz oldu?
Yeni bir yazıda görüşmek üzere 
Sevgiler





"Flormar Deluxe Cashmere Lipstick" için 18 yorum:

  1. Yazın çok hoş bir renk fiyatı biraz yüksekmiş:)

    YanıtlaSil
  2. Benim Flormar'da en sevdiğim ruj serisi:)Çok nadir olsa da %30 oranında indirime giriyor:)Sizdeki en favori renklerinden bulması zor olabiliyor:)Bende olan renkleri 22,26,32 ve 36:)Güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil
  3. sürekli dudakkuruluğu problemi yaşayan biri olarak nemlendiriciyle birlikte kullanmam gerekecek ama renk hoşmuş :)

    YanıtlaSil
  4. Çok hoş bir renkmiş. ♥ Bu seriyi hiç denemedim ne yazık ki. :( Ben de hafif göz mayajıyla nude ruj kullananlardanım. :)

    YanıtlaSil
  5. Flormar'ın en beğendiğim ruj serisi. Yarı mat yapısını çok seviyorum ama dediğin gibi dudaklara bakmak lazım bu ruju kullanırken :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında her ruj uygulaması öncesi dudaklara bakım uygulamak lazım ama ihmal ediliyor:)
      Sevgiler

      Sil
  6. Flormar rujları çok seviyorum. Bu renkte harikaymış :)

    YanıtlaSil
  7. harika bir rnekmiş, ben bu stokta kalmadığı için bu seriden başka bir renk, koyu bir gül kurusu almıştım. severek kullanıyorum. mutlulula kullanın=)

    YanıtlaSil
  8. Şu ambalajı sivriltseler tam bir loubotin ruj edası var :) renk çok güzelmiş^^

    YanıtlaSil
  9. İkisinin uyumu cok güzel flormarı zaten seviyorum bakarım hemen :)

    YanıtlaSil