Flormar Advice Göz Makyajı Temizleyici

flormar-eye-makeup-remover
Merhaba Yeniden

Flormar Advice Eye Makeup Remover ile bugün buradayım bugün.
Aslında zaman kazandırması açısından tüm makyajı aynı ürünle temizlemeyi tercih ediyorum ama ten makyajını çok iyi temizleyen bir ürün göz makyajında başarılı olamayabiliyor. 
Flormar Eye Makeup Remover'ı uzun süredir deniyorum. Her türlü göz makyajında denedim. Suya dayanıklı ürünlerde de. Ancak daha önce ürünün vaatleri ve özelliklerinden bahsedeyim kısaca.

150 ml olan ürün çift fazlı. bisabalol, salatalık özü ve penthenol içeriyor. Bu arada bisabalol nedir diyenler için; papatyadan elde edilen molekül. Daha çok cilt koruma ve bakım ürünlerinde kullanılırmış.  
Vaatleri arasında yağlı his bırakmadığı, yapışkan his bırakmadığı ve ciltte ferahlık hissi bıraktığı var. Tabi suya dayanıklı ürünleri de kolaylıkla çıkardığı belirtilmiş.
Yazıyı hazırlamadan önce ürün ile ilgili yorumları da okudum. Flormar'ın kendi sitesinde biri şöyle demiş "hayatımda ilk defa bu kadar yağlı bir göz makyajı temizleyicisi gördüm" evet bu arkadaşın gördüğü tek makyaj temizleyici bu olmalı. Bana gelsin ben ona bir iki marka önereyim kullanırken bayılsın:)

Gelelim benim deneyimime; iyice çalkalayıp pamuğa dökerek kullandım tabi. Yukarıdaki örnekte kullanıcının bahsettiği durum kesinlikle yok bana göre. Bence içindeki yağ olması gerektiği gibi. Yapışkan his de olmadı. Ayrıca herhangi bir irritasyona da neden olmadı. Sadece gözüme kaçtı ve yaktı, aman dikkat o duruma. Göz ile ilgili her ürün için geçerli tabi bu uyarı.
Göz makyajmı temizlemeye yetti ama şu izahı da yapayım; bazı maskara veya kalemlerde uğraştırdığı da oldu. Mesela tam şurada bahsettiğim maskarayı çıkarırken çok zorlandım. Gerçi bu maskarayı kolaylıkla çıkarmak için özel bir ürün hazırlanmalı diye düşünmeye başladım o ayrı tabi:)

Genel anlamda sevdiğim bir ürün oldu. Fiyat-performans değerlendirmesine girersek başarılı diyebilirim. Mayıs ayının ilk günleri şurada bahsettiğim online alışverişimde almıştım. Şu an aynı sitede  fiyatı 14 lira gibi. 

Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiler


"Flormar Advice Göz Makyajı Temizleyici" için 20 yorum:

  1. Tonigini o kadar begenmeyince , bu hic el surmemistim...

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir ürünmüş yeni bir temizleyici arıyordum mutlaka bakıcam bunada:)

    YanıtlaSil
  3. Benim cildim çok kuru olduğu için, ne kadar yağlıysa o kadar mutlu oluyorum :) Temizleme sonrası hep cildimde aşırı gerginlik oluyor çünkü... Flormar'ın son zamanlarda çıkardığı ürünlerden tüm denediklerimi sevdim. Mağazalarını karıştırmayı da çok seviyorum, renk renk... Uğradığımda bu temizleyiciden de alıp deneyeyim. Çok teşekkürler... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O gerginlik hissini ben de sevmiyorum inanılmaz rahatsız oluyorum ama çok yağlı bir ürün olduğunda da durum çok değişmiyor. Bunu o anlamda sevdim:)

      Sil
  4. Sephoranınkini çok beğeniyorum baska ürüne elim gitmiyordu buna bakıyım ozaman:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sephora nın ürününü sevmeyen bir ben varım sanırım:)

      Sil
  5. Bu tarz ürünler ne kadar yağlı bir his bırakmaz dese de ben yine de o histen rahatsız oluyorum. Bu nedenle kullanmayı da sevmiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cilde verdiği rahatlık veya huzursuzluk değişebiliyor. Yorumlarda da gördüğünüz gibi, ne kadar yağlı o kadar iyi diyen var. Cilt tipi ve beklentiler yani...

      Sil
  6. Benim de gözümün içine kaçtığında yanma yapmıştı. Ama benim gözlerim çokkkk fazla alerjik olduğu için korkarak kullanmıştım. Şimdiye kadar beğendiğim alerji yapmayan tek ürün. O yüzden tekrar aldım

    YanıtlaSil
  7. Yanılmıyorsam neutrogena daha yağlıydı. Bu ürün birazcık gözlerimi yaktı, kontrollü kullanamadım. Yoksa gerçekten çok iyi arındırıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemen hemen birçok benzer üründe göz yanması yaşadım. Kimi daha az kimi daha çok. Kontrollü kullanmak lazım işte, mümkün olduğunca

      Sil
  8. Özellikle suya dayanikli mascaralari çikarmak çok zor.

    YanıtlaSil
  9. Yapışkan his olmaması çok iyi öyle olunca ben çıldırıyorum :)) suya dayanıklı maskaraları çıkarırken baya bi söyleniyorum :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem de ne söylenmek:)) mümkün olduğunca uzak duruyorum suya dayanıklı kozmetik ürünlerinden

      Sil
  10. bunu hiç denemedim ama benim için ne kadar yağlı o kadar iyi :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte cilt yapısı ve beklentiye göre isteklerimiz.
      Bunu asla istemeyen var.
      Ben de orta halli bişey olsun isterim:))

      Sil