Nivea Vital Anti Age Augenpflege

nivea-vital-anti-age-goz-cevresi

Merhaba

Nivea Vital Anti Age Augenpflege ile bugün konuğunuz olmak istiyorum. Nivea Vital serisinin bu göz kreminin vaatleri ve bende etkilerine geçmeden önce, neden göz çevresi kremi kremi kullanıyorum? Neden anti age? Bunu açıklamak istiyorum.
Öncelikle bu kaçıncı göz çevresi kremim bilmiyorum son iki yıldır. Özel bir arayışta olmamın ilk sebebi uyku düzensizliği sebebi ile göz altında oluşan morluklar. Hemen her öneriyi değerlendirdim. Yaş itibari ile de anti age olan göz çevresi kremlerine başladım.
Bir Watsons alışverişimde yine göz çevresi kremi bakarken bir bunu bir de şu an hatırlamadığım başka bir markanın göz çevresi kremini elime alıp incelerken, personel yanıma gelip Nivea Vital serisinin her ürününü önerdiğini, başlıca şikayetim olan mor görüntü için kesinlikle bunu önerdiğini söyledi. Diğeri 40 lira bu ürün ise 64 lira gibi bir rakamdı. Alışveriş yazımı tam burada yazmıştım. Daha pahalı olan daha iyi olurmuş önyargısı yani:)
Şimdi gelelim ürünün vaatlerine, detaylarına. Plastik bir tüpte 15 ml olan bir krem. Yapısı yoğun olduğundan az bir miktar rahat rahat yetiyor, dolayısı ile oldukça bereketli. 
Ürünün içinde soya özü olduğu ve bu sayede cildin katmanlarına etki edip kırışıklıkları gözle görülür biçimde azalttığı ve sıkılaştırdığı, sağlıklı ve ışıltılı bir görünüm kazandırdığı belirtiliyor vaatlerde. Gördüğünüz gibi göz altı morlukları ile ilgili bir vaat yok. Burada Şirinevler şubesi Watsons personelinin yanlış yönlendirmesini görüyoruz. 
Sabah akşam temiz göz çevresine uygulamaya çalıştım. Bazen akşamları çok yorgun olduğumda atladım ama yine de günde en az bir defa olmakla beraber çoğu defa sabah akşam uyguladım.
Bendeki etkileri ise, tabi ki mor görüntüde bir değişiklik olmadı. Çizgilerde o kadar yakın çekmeme rağmen gördüğünüz gibi dedikleri gibi gözle görünür bir değişiklik olmadı. Nemlendirmesi oldukça iyi, sevdim.

Üstteki ürüne başladığım gün, alttakini ise şimdi çektim. .Bu arada kirpiklerimdeki farkı gördünüz mü? Onun sebebini de 10-15 güne paylaşırım sizinle kısmetse:) Kirpiklerim varmış benim yahu:)

Şu sıralar bazı online sitelerde 45 liraya satıldığını gördüm. Eğer ciddi bir indirimde denk gelirsem nemlendirmesi için alabilirim. 
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler





"Nivea Vital Anti Age Augenpflege" için 27 yorum:

  1. gerçekten önemli bir değişiklik var fotoğrafta da görüldüğü gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben göremedim önemli bir fark :(

      Sil
    2. Bende fark göremedim :))

      Sil
    3. Fark görünmediği gibi yazmıssınız da zaten fark olmadı diye. Şuan çok şaşkınım.

      Sil
  2. şu pahalı olan iyidir anlayışı hepimizde var. bide göz kremleri çok fazla şeyler vaad ediyorlar. zaten 1 tür nerdeyse 4-5 ayda bitiyor. insan birazcıkta olsa bir değişim bekliyor. vaad edileni minicikte olsa görmek istiyor.
    kahve sürüyorum göz altlarıma+maskem var haftada 1-2 kez şu kremlerden görmediğim farklılığı bu sayede bebek adımlarıyla almaya başladım.
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kahveyi yumurta akı ile karıştırıp sürmeyi denedim ama sürekli yapamadım. Göz altı ve çevresi için ise hiç maske kullanmadım henüz. Ben bi çıkınca bakayım:)

      Sil
  3. ben bu soya serisinin gece ve gündüz kremini kullanıyorum kışları, nemlendirmesi çok iyi hakikaten, kokusunu da çok seviyorum. göz krmeini kullanmadım ama hiç, sayenizde fikir sahibi oldum =) elinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. Bende göz kremi arıyordum yazı için teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  5. Magazada yanlış yönlendirme durumundan ben de isyan ediyorum. İki ürün arasında kaldığımda veya üzerinde sadece almanca yazan ürünler olduğunda görevli beni her seferinde yanlış yönlendiriyor. Artık bloglarda o ürünü okumadan almıyorum. Bu arada çiğ patates denediniz mi Nihal hanım, uyku düzensizliginden kaynaklı koyu renk oluşumuna iyi gelebiliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çiğ patates denedim ama sürekli yapamadım. Denesem mi bilemedim

      Sil
  6. Işıktan mı bilmiyorum Nihal Hanım, sanki bir hafifleme olmuş çizgilerde. Daha aydınlık gözüküyor ikinci fotoğraf. Ben de, şu an kullandığım "her derde deva" olduğunu iddia eden göz kremimden nemlendirmesi hariç bir deva bulamadım. Morluklar benim de sorunum, yorgunluk arttıkça da artıyorlar. :-/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım ışıkla alakalı. Aslında aynı yerde aynı saatlerde çektim fotoğrafı ama.
      Uyku düzeni oluşmadıkca geçmeyecek sanırım :(

      Sil
  7. Göz cevremiz, morluklar, uyku düzensizligi ve krem arayislari.. Bu hep böyle devam edecek gibi, en azindan benim icin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim için de öyle. Şimdi yeni bir sipariş verdim. Denemediğim bir krem. Bakalım nasıl olacak?

      Sil
  8. Bende de başladı morluklar. Arastirmadayim

    YanıtlaSil
  9. Ben de fark görememistim. Nemlendirmesi bile yetersiz geldi bana çünkü yüzüm ve göz çevrem çok kuru.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana nem olarak yeterli geldi ama bunu bir çok göz çevresi kreminde bulabiliyorum ben.

      Sil
  10. Morlukla ilgili bende arayistayim malesef 😑 ah ah o mağazalar daki bilinçsiz mağaza çalışanları ben artık ürün alacaksan sizin gibi güvendiğim blogerlara bakiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben artık bu bilinçsiz mağaza görevlilerini şikayet etme kararı aldım. Mağazaların kendini düzeltmesi için bu şart.
      Bu arada çok teşekkür ederim:)

      Sil
  11. Göz altı çizgilerini gerçekten açan bir ürün var mı merak ediyorum.Şimdiye kadar kullandıklarımın hepsi aydınlık görünüm verip nemli tuttular sadece...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende de sonuç aynı. Tabi devam edeceğiz arayışa:)

      Sil