Maybelline Lash Sensational Mascara


maybelline-lash-sensational


Merhaba

Son zamanlarda diller destan olan bir maskarayı aldım denedim, şimdi de yazıyorum. Maybelline Lash Sensetional Mascara'dan bahsediyorum. 
İşin aslı instagramda her kozmetik hesabında görünce şaşırmıştım, almam demiştim. Hatta snapchat hesabımda "nedir bu Maybelline çılgınlığı, bilen söylesin" demiştim. Fakat bir anda ben de kendimi bu maskara ile başbaşa buldum. 
Hala denememiş olanlar için deneyimimi yazmak istedim. 

maybelline-lash-sensational-mascara

Fotoğrafta gördüğünüz gibi kavisli bir fırçaya sahip ve fırça kılları uzun kısa şeklinde.Bu da özellikle kısa kirpikler için avantaj demek. Islak bir yapısı var maskaranın. Yani uygulayacağınız katları peşpeşe uygularsanız yapışma, toplaklanma durumu ile karşılaşabilirsiniz.
Tüm ıslak bitişli maskaralarda olduğu gibi bunda da önerim; ya altına bir baz sürecek üzerine tek kat Maybelline Lash Sensational uygulayacaksınız veya kullandığınız her kat sonrası kirpiklerinizi iyice tarayacaksınız. 
Ben nasıl buldum peki? Anlatıldığı kadar, kapış kapış olduğu kadar yok sattığı kadar olmasa da başarılı bir ürün. Bir defa siyahlığı oldukça yeterli. İki kat fotoğrafta gördüğünüz görüntüyü oluşturdu, bu da bana göre yeterli. Islak yapısını bahsettiğim çözümlerle sorun olarak görmüyorum zaten. Gün boyunca kalıyor, dökülme akma vs yapmıyor.
Bu üründe sevmediğim tek özellik zor temizleniyor olması. Bildiğimiz çirft fazlı göz makyajı temizleyicilerle ben temizleyemiyorum. Bir de ayrıca ilgili bir ürünle yıkıyorum. Ödüm kopuyor uğraşırken kirpiklerim dökülecek diye, zaten zor tutuyorum onları yerinde:)


Bu fotoğrafta gözlerimde sadece Maybelline Lash Sensational var. Kapatıcı, baz, far vs kullanmadım. Ayrıca sadece üst kirpiklerime uyguladım. 
Tekrar alır mıyım? Eğer daha iyi bir temizleme yöntemi bulursam alırım. Hem kirpiklerimi dökmek, hem göz çevremi hırpalamak kabusum benim:)
Siz bu maskarayı denediniz mi? Yorumunuz nedir?
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler





"Maybelline Lash Sensational Mascara" için 39 yorum:

  1. Gelir gelmez herkes aldı bu rimeli ben de aldım :)) ama henüz açmadım belki bugün açarım daha fazla bekletemicem. Çok güzel gözüküyor ama dediğiniz gibi zor çıkması hoş değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Temizlenmesi konusunda benim gibi düşünmeyenler de var:)

      Sil
  2. merak ettiğim bir maskara, ama korkum bir çok kişide duyduğum kirpiklerimi temizlerken döktü. pamuklarında kalan kirpikçikleri gösteriyorlardı. zaten kirpikleri dökülen bi kişi olarak bu yüzden biraz ön yargılı yaklaştım. görüntü olarak gerçekten güzel.
    güzel günlerde kullanın
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dökülme görmedim ama zor çıktığından her an bunu yaşayabilirim korkusu var tabi:)

      Sil
  3. Ben de fazla abartildigini düsünenlerdenim, ilk ciktiginda 2-3 tane alip yedekleyenler görmüs sasirmistim. Ben cikarmada bir sorun yasamadim ama 3. katta yapistirmasi rahatsiz etmisti. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Islak yapıda olan maskaralarda hep aynı son, yani yapışıyor. O sebeple dikkatli ve sabırlı olmak lazım. Her kattan sonra iyice taramak kurumasını bekleyip ikinci katı uygulamak gerekiyor😕

      Sil
  4. Bu maskarayı çok merak ediyordum ama çıkarması zorsa gerek yok zaten saysam 10-15 tane kirpiğim var onlarda gitsin istemem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kolay çıkaranlar da varmış. Farklı ürünlerle çıkarmayı deneyeceğim. Elimde ne varsa artık:)

      Sil
  5. Çift fazlı temizleyicilerle rahat cikariyorum ben :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de onlarla çıkarıyorum ama rahat olmuyor işte:)

      Sil
  6. Bu maskarayı kullanmadım. Maskara alırken dikkat ettiğim noktalardan birisi dış yapısı. Ben ince uzun olanları seviyorum , elde rahat tutuluyorlar. Biraz tombik ambalajlı olanları sevemedim :))

    YanıtlaSil
  7. Clinique ve Cyrene tem. yağ ile rahatlıkla temizliyorum :)
    Ama uygun fiyatlı bir temizleyici ile henüz rahatlıkla temizleyemedim, 1-2 kirpik dökülmesi hiç hoşuma gitmiyor.
    Etkisi çok güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende hangi markalar var tam hatırlamıyorum hemen hepsi ile denedim. Cyrene i denemedim eve geçince bir de onunla deneyeyim. Clinigue bende yok.
      Evet ben de etkisini beğendim

      Sil
  8. Yeni urun cilginliginda pohpohlanan bir urun daha bana gore. :/

    YanıtlaSil
  9. Henüz bende yeni aldım fakat daha kullanmadım umarım az olan kirpiklerim iyice azalmaz :)
    Yazı için teşekkürler :

    YanıtlaSil
  10. yorumları da okuyunca bu kadar zor silinebilen bir maskarayı silecek olan ürünün de kuvvetini düşünürsek kirpiklerin göreceği zarara takıldım??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu zamana kadar dökülme olmadı ama baya uğraştırdı işin açığı:)

      Sil
  11. zor bir maskara kullanımı zor temizlemesi zor kısaca sevmedim tekrar almama umarım kullandıkça daha tahammul edilebilir bir yapıya kavuşur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen tam tersi olabiliyor. Kullandıkça uzaklaşmak gibi:)

      Sil
  12. Zor siliniyor maybrlline mascaralar ne yazik ki. Birçok çesidini kullandim hep ayni.

    YanıtlaSil
  13. Gelir gelmez bende alanlardanım. Malesef çok sevsem de şuan kullanamıyorum inanılmaz kirpiklerimi döktü çok uğraştırdı :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kirpiklerim zaten çok az ve zayıf. Dökerse atarım bunu ben:)

      Sil
  14. Bu maskara çok güzel gerçekten. Hemen cikmamasini seviyorum ben. Temizleme mendiliyle çok kolay çıkarıyorum ama. Suyla yikamiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nasıl bir temizleme mendili? Çift fazlı ürünle bile zor çıkardım ben 😕

      Sil
  15. Maybelline genel olarak benim kirpiklerimi döküyor. Sizde çok güzel durmuş güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  16. Maybelline maskaraları genel olarak zor temizleniyor ancak yağ bazlı ürünlerle başarılı olabiliyorum ben de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bendeki yağ bazlı ürünler kolayca çıkarmadı. Oysa ümitliydim:)

      Sil
  17. Bu gayet doğal ve güzel durmuş. Maybelline rimellerini temizlemek için göz makyajı temizleme soüsyonlarını uyguladıktan sonra bir de sabun içermeyen temizleme jelleriyle de toplu bir temizlik yapıyorum.

    YanıtlaSil
  18. valla yedekleyenlere bende çok şaşırmıştım.

    YanıtlaSil

  19. Bu maskarayı birde su testinden geçirebilirmisiniz?
    Denize girerken de kullanılabilirmi çok merak ediyorum cevap yazarsanız çok sevinirim çünkü yorumunuza göre maskarayı almayı düşünüyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Normal su ile deniz suyunun farkı sebebi ile net birşey söyleyemiyorum size ne yazık ki.

      Sil
  20. Hiçbir temizleyici ile asla tamamını temizleyemiyorsunuz. Temizleyici yetmeyip suyla sabunla çıkarayım derseniz benim gibi yandınız. Bu sefer topaklanıyor ve kirpikler birbirine yapışıp iyice işin çıkılmaz bir hal alıyor. Kirpiklerim temizlemeye çalışırken döküldü ve sanırsınızki kirpiklerime zamk sürülmüş ya da japon yapıştırıcısı sürmüşüm de hiç çıkmayacakmış gibi. Büyük hayal kırıklığı yaşadım, ben ürünün bayat olduğunu düşünüyordum ama bu şikayetleri okuduğumda anladımki herkesde aynı şikayet.Halen daha rimelin tamamını temizleyebilmiş değilim malesef ve nasıl çıkacaklar bilmiyorum.

    YanıtlaSil