Lip Balmlarım Videosu

Merhaba

Bugün bir ürün anlatmıyorum, bir çok ürünü bir videoda anlatıyorum. Bir süredir özellikle instagramdaki genç takipçilerim lip balmlarım videosu istiyorlardı. Her ne kadar ben youtuber değilim desem de olsun biz görmek istiyoruz diye oldukça sevimli ısrarları vardı. Ben de bir boşluk buldum ve kullandığım, elimde olan lip balmları toparlayıp bir video çektim. Bazılarının blog yazısını yazmıştım, onları da videonun açıklamar kısmına yerleştirdim.

Tamamen amatör, hücum kayıt diye tabir edilen bir biçimde çektim. Yani kes biç editle yapmadım, çünkü bu konuda pek birşey bildiğim söylenemez. Videoya başladım ve bitirdim. Arada kusurlarım oldu tabi ama edit yapmadığımdan kamera arkası, kamera önü hep birlikte izleyeceksiniz:)

Videonun sonunda da belirttiğim gibi, talepler doğrultusunda elbete video çekmeye devam ederim hatta profesyonel ekipmanla bu işi yapmaya çalışırım ama öyle aman aman bir talep yok tabi ki:) Üstelik abone sayım da ortada. Siz abone oldunuz mu kanalıma?
Yan tarafta gördüğünüz uğur böcüklerimden youtube simgesi ile veya hüzün sarısı yazarak youtubda aramanızda kanalıma abone olup çektiğim amatör videoları görebilirsiniz.

İşte lip balmlarım videosu
Sevgiler







"Lip Balmlarım Videosu" için 8 yorum:

  1. Vallahi bayıldım.. Ses tonu, vurgulama ve böyle tatlıı tatlı anlatmanız çok hoşuma gitti. Az da değil 9.5 dakika boyunca anlatıyorsunuz ve hiç sıkılmadım. İnsan sürekli dinlemek istiyor :) Hiç kesmeden başlayıp bitirmeniz de büyük başarı. Sadece ve sadece renkli balmların nasıl renk verdiğini de görmek istedim izlerken. Şimdi Youtube'a gidiyorum abone olmaya. Daha çok video lütfen :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mutlu oldum,teşekkür ederim:)
      Çekime başlamadan bir iki deneme yapmıştım renkler için ama pigöentler hafif olduğundan hemen hemen aynı çıktı hepsi görüntüde ve çok net değildi. O bakımdan o bölümü eksik kaldı videonun :(

      Sil
    2. Belki fotoğraf eklenebilir anlatıldığı sırada.. Tam bir vtr olmuş. Çok beğendim.

      Sil
  2. Kanalınıza ben zaten aboneyim :)) Ses tonunuz, anlatım şekliniz, ürünü anlatırken abartmayışınız bence harika... Lipbalmlarınızın içinden en çok Mediwell markasını merak ediyorum, ben de sıkça lipbalm tüketenlerdenim. Çok keyifle izledim, ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum bu yorum için, çok mutlu oldum:)

      Sil
  3. lipbalm tanitimimdan daha ötede videolar beklerim valla bu ses tonu ve sakin sakin anlatimlarla :))

    YanıtlaSil