Haftanın Blogu -5-


Merhaba Arkadaşlar;

Yine bir pazar günü yine Hüzün Sarısı'nda haftanın blogu günü.
Bugün yine bir kozmetik blogu ile tanıştıracağım sizi. Aktif ve genç bir blogger. Yazdığı ürünlerin allayıp pullamadan yazan, olduğu gibi yazan bir blogger. 
Sadece firma gönderileri değil cebinden harcayıp ürün alıp kullanıp, takipçileri ile paylaşan bir blog yazarı. Tatli dilli, samimi ve takipçileri ile ilişkileri iyi bir blogger.
Aslında çok aksilikler yaşadı blog ile ilgili. Bunlardan sonuncusu 1000 e yakın takipçisi varken, hiç sebepsiz blogu silindi. Bir ara sanki "yazmasam" gibi birşey hissettim onda ve hemen aradım "bu camiaya senden çok lazım, zaten elimizde az var sen de gitme" deyip bir saat kadar kitledim telefonda:) Çünkü hem yazdıklarına güvendiğim hem de kişiliğine güvendiğim biri. 
Oysa ben onu hiç görmedim. Sadece üç ortak olayımız oldu. İkisinde maddi, birinde manevi kazancı reddedip tavrını koyabildi gencecik yaşında. Ve ben onunla her yola çıkılabileceğini düşünüyorum bu da çok net. Keşke İstanbul'da olsaydı. Artık buradan hayırlı bir kısmet çıksın, İstanbul'a gelin gelsin diye dua etmekten başka çarem kalmadı:))
Tanıyanlar buraya kadar anlattıklarımdan kim olduğunu anladı zaten. Evet Kızsal Şeyler den bahsediyorum. Şu sıralar bir sağlık sorunu yaşıyor ama geçici bir durum, dilerim çok kısa zamanda tedavisi biter. 
Eğer blogu takip etmiyorsanız bir uğrayın, bakın inceleyin derim. Zaten yazılarından samimiyetini anlayacaksınız.
Tekrar görüşmek dileği ile...
Sevgiler




"Haftanın Blogu -5-" için 25 yorum:

  1. Severek okuduğum bloggerlardan kendisi :) çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda iyileşir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım inşallah iyileşip en kısa zamanda dönerim sevgiler ♥

      Sil
  2. Kizsal seyleri ben de yasadigi talihsizlikle tanidim. Takip ediyorum ve dedigin gibi samimi buluyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen talihsizlikler güzel sonuçlar da doğurabiliyor seni tanıdığım için mutluyum :) Sevgiler ♥

      Sil
  3. Cekilislerimden birisi kendisine cikmisti , severek kullanacak birine cikmasina cok sevindim, o vesile ile tanistik ve severek takipteyim kendisini, umarim saglik sorunlari önemli degildir ve biran önce sagligina kavusur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok sevindim hem çekilişi kazandığıma hem de senin gibi işini ciddiye alan güzel yazılar hazırlayan bir Blogger ile tanıştığıma ♥ Umarım iyileşip en kısa zamanda aranıza dönerim ♥

      Sil
  4. Tamamen sürpriz oldu bu yazı ve çok sevindim inan bana teşekkür ederim güzel sözlerin ve dileklerin için ♥ Umarım en kısa zamanda iyileşip yepyeni yazılarla aranıza döneceğim. Özledim yazmayı hem de çok... Bu arada İstanbul'dan bir kısmet bulursanız neden olmasın belki bir gün aynı şehirde yaşama imkanımız olur öyle olmasa bile bir gün İstanbul'a yolum düştüğünde Bloggerlardan ilk arayacağım ve görüşmek isteyeceğim kişi sensin inşallah bir gün tanışma imkanımız olur, Mersin'e de beklerim. Her zaman yanımda olduğun için, desteğin için çok çok teşekkür ederim. Sevgilerimle ♥

    YanıtlaSil
  5. bloğunun silinmesi şanssızlığına çok üzülmüştüm bende :/ En kısa zamanda iyileşsin inşAllah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de üzüldüm ama zamanla toparlanır diye düşünüyorum sağlığıma kavuşup düzenli yazı girmeye başlarsam her şey daha güzel olacak inşallah ♥

      Sil
  6. oo tebrikler takipte olduğum bir blog kolay gelsin cnm :)

    YanıtlaSil
  7. severek izliyorum kendisini inş tüm sıkıntıları sona erer

    YanıtlaSil
  8. Seviyorum kendisini, geçenlerde ne kadar hassas, duyarlı bir insan olduğunu gösterdi... Uğruyorum hemen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim onurlandırdınız beni ♥

      Sil
  9. Çok severek ve güvenerek takip ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim duygularımız karşılıklı kesinlikle ♥

      Sil
  10. Ben de severek takip ediyorum. Bloğu silindiğinde tanımıştım Kızsal Şeyler'i ve ben de vazgeçmemesini her şeyin düzeleceğini söylemiştim. İyi ki de bırakmadı. Umarım kısa zamanda sağlığına kavuşur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogumun silinmesi bana farklı Bloggerlar tanıma imkanı verdi bu açıdan da iyi oldu. Desteğin ve güzel dileklerin için çok teşekkürler ♥

      Sil
  11. Kızsal şeyler her zamanki hassasiyeti ile tek tek cevap vermiş yorumlara. Bu defa o ağırladı konuklarımı. Ne mutlu:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim beğenip Haftanın Blogu olarak seçerek Blogunda yer verdiğin için ♥ Benim de misafirlerim sayılır yazanlar :)

      Sil