Deina Matte Lipstick

deina-lipstick

Merhaba
Deina Matte Lipstick hakkında konuşalım mı biraz? #huzunsarisi2yasinda etkinliğinden beri merak edilen bir ürün olduğunu biliyorum. Markaya ait tüm ürünleri tek tek paylaşacağım sizinle.

Deina Kozmetik yerli bir marka arkadaşlar. Kozmetik ürünlerinde yerli markalar başka bir heyecanlandırır beni. Aslında 1994 yılında Eylül Kozmetik adı ile kozmetik sektörüne girmiş, ardından 2004 yılında Deina Kozmetik adı ile renkli kozmetikte imalata başlamış. Daha sonra da dünyaya açılarak birçok ülkeye ihracaat gerçekleştirmiş.

Gelelim Deina Matte Lipstick'e ve performansına. Bendeki rengi iddialı bir mor, M73 numarası.  İlgi çekici bir ambalajı var. Rujun tamamı siyah kapağın içinde. Çevirerek veya çekerek açmıyorsunuz. Dip tarafından bastırmanız içerideki rujun geri atmasına sebep oluyor, bu şekilde alıyorsunuz.Bu emniyet kilidi sanırım makyaj çantalarında yaşanılan kazalar için düşünülmüş.

Rujun mat olduğu söylense de ben buna tam olarak katılmıyorum. İçinde sim pırıltı filan yok ama saten bitişli bir ruj sanki. Kullanan var mı bilemiyorum ama mat denilmez öyle değil mi? Bu benim için sorun değil, çünkü zaten saten bitişli rujlar hep favorim olmuştur. Yine değiştirmediğim eski bir alışkanlık:) Ancak tam mat olduğunu düşünüp alırsanız hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Siz yarı mat olarak düşün lütfen:)


Sürümü kolay, kremsi bir kıvamı var. Uygulamadan birkaç dakika sonra matlaşmaya başlıyor. Saten-mat arası hale geliyor yani. Çay kahve içmekle silinmiyor, bardakta izi kalıyor ama bişeyler atıştırayım derseniz tazelemek zorundasınız. İlk önce dudakların iç tarafları silinmeye başlıyor. Yani gidişat normal. Bazı rujlarda deformeler dudağın farklı yerlerinde parçalanarak olduğundan bu detayı yazmak istedim. Elimin üzerindekini ise birkaç turla sildim temizledim. Zaten rujun kalıcılık iddasını da duymadım.
deina-matte-lipstick


Bahsettiğim gibi renk iddialı bir mor, bu sebeple her kostümle her mekanda kullanılabileceğini sanmıyorum. Farklı renklerini bulduğumda muhakkak almak isterim tabi. Bazı online kozmetik sitelerinde satıldığını gördüm Deina Kozmetik ürünlerinin. Dilerim daha büyük bir satış ağı ile tüketiciye daha kolay ulaşırlar. Şu sıralar Deina Kozmetik Kapatıcı Palet deneyimliyorum. Kapatıcı Palet dediğime bakmayın 15 ayrı renkten oluşan çok işlevsel bir palet. Yakında yazısını da detaylı hazırlayacağım.

deina-matte-lipstick

Yeni bir yazıda tekrar buluşmak üzere.
Sevgiler





"Deina Matte Lipstick " için 32 yorum:

  1. çok güzel bir mor ruj ben de Jane İredale markasına ait bir mor ruj kullanıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aslında çok güzel ama dediğim gibi bana göre çok iddialı:)

      Sil
  2. Yapısı güzele benziyor ama hiç goremedim maalesef

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapısını evet sevdim. Yazık ki kolay bulunmuyor. Dilerim en yakın zamanda satışı başlar:)

      Sil
  3. Bu markayla hiç karşılaşmadım henüz, umarım kısa zamanda ulaşılır duruma gelirler. Rujun ambalajı çok iyi düşünülmüş, ben çantada ruj kazalarını çok yaşıyorum malesef :-/ Saten bitişli rujlar, benim de favorim :) Ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  4. yapısı çok güzel duruyor, rengi de öyle, evet herşeyle kullanılmaz ama farklılık yaratmak için harika bir renkmiş, deina ürünleri oldukça başarılı görünüyor. güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  5. Rengine ayri kilit sistemine ayri bayildim. Kac tane rujum mahvoldu cantamda kapagi acilip :/

    YanıtlaSil
  6. Rengine bayıldım, bu tonları çok seviyorum özellikle beyaz tenlerde inanılmaz güzel duruyor.Markayı ilk kez duyuyorum denk gelirsem bu rengini almak isterim şahsen.. Güzel günlerde kullanın.. :)

    YanıtlaSil
  7. Renk gerçekten harika ama sanırım benim gibi tesettürlü bayanlar sadece evde kullanabilir başka hafif renkler bulursam satın alıp denemek isterim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesettür olmasa da günlük kullanılabilecek bir ruj rengi değil bana göre de:) Ama gerçekten güzel

      Sil
  8. Çok iddaalı bir renkmiş markayı bende ilk kez duydum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yerli bir marka, umarım güzel bir yere gelir:)

      Sil
  9. Renk epey iddiali gercekten , markayi ve sizin yorumlarinizi özellikle merak ediyordum, kapatici paletini de bekliyorum, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk fırsatta yazacağım. Ojeler ve palet sırasını bekliyor:)
      Çok teşekkür ederim güzel yorum için:)

      Sil
  10. satensi rujların sürerken rahatlığı çok hoş ama renk acayip iddialı:))

    YanıtlaSil
  11. Rengi güzel ama oldukça dikkat çekici. Kis rengi gibi geldi bana.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında kıyafet ve ortama göre yazın da kullanıabilir diye düşünüyorum canım:)

      Sil
  12. Ruju denemedim ama kontur ve kapatıcı paletini çok sevdim ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sendeki rengini bilmiyorum ama yorumunu okumak isterim:)

      Sil
  13. Rujun rengini sevdim ama benim dudağımı çok kuruttu

    YanıtlaSil
  14. Satışı yaygın olsa da alsak ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Marka ile görüştüm dağıtım be online satış durumunu organize etmişler. Dilerim en yakın zamanda kolay ulaşılır duruma gelir:)

      Sil
  15. Rengi çok güzelmiş güle güle kullanın :) bende bloguma beklerim :)

    bayankirpikk.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  16. Rengi çok güzel :) Ara da iddalı renkleri kullanmak iyi oluyor ;)

    YanıtlaSil
  17. İddialı bir renkmiş canım :) Paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil