Kiraz Sapı Hapı (Cherry Handle)


Merhaba

Birçok kadın zayıflamak için farklı yöntemler ve ürünler deniyor değil mi? Bunlardan biri olan Kiraz Sapı Hapı (Cherry Handle) bugün blogumun konusu. Kiraz sapı (kolu) anlamına gelen cherry handle farklı isimler ve farklı ambalajlarla piyasada satılıyor, Benim deneyimlediğim fotoğrafta gördüğünüz ambalaj.

Bir arkadaşımın önerisi ile başladım. Kendisi bu kapsülle kilo vermişti ve benim de şikayetçi olduğum 10 kiloyu biliyordu.

Biraz okudum kiraz sapı kapsülü hakkında yazılanları. Çoğunlukla olumlu yorumlar vardı, bir tane negatif yorum gördüm o kadar da olur dedim kullanmaya başladım.

Bu kapsülü herkes kullanamıyor. Yani, karaciğer kalp ve böbrek rahatsızlıkları olanlar, hamileler, yüksek tansiyonu olanlar, ülser ve gastrit sorunu olanlar. Bende bunların hiç biri olmadığından başladım kullanmaya. Günde 2 kapsül bir sabah bir akşam aç karnına yemeklerden 30 dakika önce alınması ve 2-3 litre su içilmesi öneriliyor gün içinde.

Ne olur ne olmaz diye ben sadece sabahları içerek başladım. Arkadaşım uyarmıştı ilk 3 gün yan etki yapabilir diye. Evet baş dönmesi ciddi enerji kaybı yaşadım. Nasılsa 3 güne geçecek diye devam ettim fakat geçmedi arkadaşlar. Enerji kaybı devam etti, halsizlik baş dönmesi sıklaştı. Son zamanlarda çok yorulmuştum sanırım ondan bu hallerim dedim, aklıma bu kapsülden olabileceği hiç gelmedi. Her gün bir kapsül almaya devam ettim sabahları. 

19.gün hapı almadım çünkü artık motor hareketlerimde bile zayıflama başlamıştı. Sağa sola dönerken bile göz kararması yaşıyordum. Derken aynı günün akşamı konuşurken kelimeler seri olarak çıkmıyordu ağzımdan. Eşim yüzüme baktı ve "yüzün şişmiş" dedi. Kalkıp aynaya bakmaya halim yoktu telefonla kendi fotoğrafımı çektim baktım. Yüzümün sol tarafı şişmiş üst dudağım alt dudağımın üzerine inmiş ve sağ tarafa doğru dönük haldeydi. 2008 yılında bir yüz felci geçirmiştim acaba yine mi derken bu hap geldi yine aklıma. Eşim "kalk hastaneye gidelim" diyordu. Hayır dedim yarını bekleyelim. Çünkü o gün hap içmemiştim, yarın da içmeyecektim. Eğer sebep hap ise düzelme olacaktı. İlerleme olursa gideriz dedim. Sabah olduğunda yüzümdeki şişlik inmiş ama sağ tarafa kayma devam ediyordu. 

Bugün 6.gün içmiyorum o kapsülü. Yüzüm düzeldi, enerjim eskisi kadar iyi olmasa da toparlamaya başladım. En azından o garip göz kararmaları tamamen gitti. Bu arada içmem gereken günlük 2-3 litre suyu içmediğimi de söyleyeyim. Ancak çok fazla çay tüketiyorum.

İşte bu kiraz sapı kapsülü ile ilgili benim deneyimim bu arkadaşlar. Yaşadığım kötü günlerde sizler hiç birşey fark etmediniz; ben yine paylaşımlarımı yaptım yine yorumlarımı yaptım, soruları mailleri ve mesajları yanıtladım. Sadece hergün telefonla görüştüğüm arkadaşlarım anladılar bişeyler olduğunu. Emin olana kadar onlara da herhangi birşey diyemedim.

Kilo vermek için kaç yöntem denedim bilmiyorum ama dukan diyeti ve spor dışında hiç bir yöntem sağlıklı değil. Şimdi bir arkadaşımla birlikte dukan expres yapmaya başlayacağım nasip olursa. Ama daha önce biraz kendimi toparlamam gerekiyor:)

GÜNCELLEME

Arkadaşlar; gelen yorumlar üzerine bu güncellemeyi yapıyorum. Ben zayıflamak için bilinçsiz hap kullanacak biri değilim. Uyarılarınız için teşekkür ederim ama bu gibi ürünlere karşı olduğumu yakınlarım bilir. Bunu denememin sebebi şudur: Arkadaşım mide hastası olduğu için bu kapsülü doktoruna götürüp analizini yaptırdı ve tamamen bitkisel olduğu yönünde bilgi alınca kullandı ve sorunsuz 20 kg verdi. Ben de buna güvenerek kullandım. Bilginize.

Sevgiler




"Kiraz Sapı Hapı (Cherry Handle)" için 52 yorum:

  1. Geçmiş olsun . Ben de fitoform plus kapsullerden almıştım kilo vermek için. O da günde iki kapsül içilmesi gerekiyorken ben bir tane içtim ve kalbimi mahvetti. Ekstra atımlar ve taşikardi.... Dukana da başladım o da kalbimi zorladı. Anladım ki en iyisi herşeyden az yemek ve bol spor. Tiroidim de olmadığı için kilo vermekte zorlansam da spor sayesinde sıkılaşıyorum ve moralim düzeliyor. Vermem gereken 5 kilo . Eskiden olsa en fazla 3 haftada verirdim. Ancak şimdi ayda 2-3 kilo anca gidiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkesin kilo verme yöntemi farklı aslında. Birine iyi gelen diğerine ciddi etkiler yapabiliyor.

      Sil
  2. çokçok geçmiş olsun inşallah çabucak düzelirsiniz ben de bir sürü yöntem deniyorum malesef ama dediğiniz gibi en güzeli diyet ve spor inşallah çabucak toparlanırsınız :)

    YanıtlaSil
  3. Geçmiş olsun, çok ucuz atlatmışsınız, Allah korumuş! :(( Bu zayıflama hapları hep çok korkutuyor beni... İki buçuk sene önce kontrolsüz bir şekilde kilo almaya başlamıştım, hiç bir şey yemiyordum, ve kilo almaya devam ediyordum. Meğerse hipotiroid hastasıymışım. Diyetisyene gitmeye başladım, günde 12 saat çalışıyorum spora vaktim yok, bunu da merdiven çıkarak çözdüm kendimde. Yürüyen merdiveni ve asansörü hayatımdan çıkarttım. Şimdi 49 kiloyum ve sağlıklıyım. Şunu öğrendim ki, beslenme üzerine bildiğim bir çok şey yanlışmış. Sağlıklı ve vücudumuzun ihtiyacına göre beslensek zaten kilo almıyormuşuz. İmkanınız varsa, kan testlerinizi yaptırıp bir uzman eşliğinde zayıflayın. Gerçekten Allah korumuş, siz çok değerlisiniz, dikkat edin sağlığınıza. Sevgilerimle... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beslenme konusunda çok yetersizim ben, üstelik gıda teknolojisi okudum. Nerde faydasız şey var gidip onu yiyiyorum. Mesela insan salata yemez mi? Ben yemem. Hamur işi çikolatalı pasta ve Kahvaltı çeşitleri ile geçen bir hayat:)

      Sil
    2. Bu arada çok teşekkür ederim:)

      Sil
  4. Kuzumm çok geçmiş olsun ben kesinlikle inanmıyorum bunlara hatta o yorumları bile bilinçli yayınladıklarını düşünüyorum.
    Pek çok sanatçı ya da Dr. resimleriyle pek çok ürün tanıtıyorlar ama o kişilerin hepsi asla böyle bir şeye destek olmadık şu an mahkemeliyiz diyorlar .İyi daha vahim bir şeyle karşılaşmadın .
    Bunlar doğru olsa dünya kadınlarının hepsi 36-38 beden olurdu.
    Dünya devlerinin canlı laboratuvar olarak kullandığı ülkelerden biriyiz işte:(((

    YanıtlaSil
  5. Geçmiş olsun, çabucak toparlanırsınız inşallah.

    YanıtlaSil
  6. nasıl panikle hızla okudum anlatamam sonra düzeldiğinizi okuyunca derin bir oh çektim.
    ben çok korkuyorum böyle takviyelerden. demekki korktuğum kadar varmış diyorum. çok geçmiş olsun. iyiki bırakır bırakmaz yavaşta olsa düzelme başlamış Allah korusun ya başka bişey çıksaydı. doktorların hep dedikleri bu tarz ürünler hemen sorun çıkartmasada ilerleyen zamanlarda çıkartır. size sonuna kadar katılıyorum. o boğaz tutulucak ve spor yapılıcak. hoş ben troid hastasıyım spora başladım üzerine kilo aldım:) ama benimkisi metobolizmayı ilgilendiren bir rahatsızlık olduğundan geçişlerim için gayet normal karşılıyor doktorum. işin sonu sabırlı olmak. o sabır hiçbirimizde yok ama bi şekilde sabırlı olmayı öğrenicez.
    tekrar çok geçmiş olsun.
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ediyorum. Ben gözlerimdeki retina yırtıkları sebebi ile spor yapamıyorum yazık ki, yasak. Mecburen başka çareler arıyorum işte.

      Sil
  7. Açıkcası yazıyı okurken şaşırdım çünkü bu tarz ürünleri kullanmak mantıklı değil.Spor ve sağlıklı beslenme ile verilemeyecek bir kilo yoktur bence. İlle takviye ürün alınacaksa spor yapılırken yağ yakımı için alınabilir. Çayı çok seviyorsanız yeşil çay denemenizi tavsiye ederim yağ yakımda çok etkili.Sizinki kötü bir deneyim olmuş umarım kimse böyle sağlığa zararlı ürünler denemez artık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazıyı güncelleyerek MANTIKSIZLIK sebebimi izah ettim:)

      Sil
    2. Kullanan arkadaşlar adet gününüzde gecikme olani oldumu ben kullanıyordum ama biraktim

      Sil
  8. Çok çok geçmiş olsun. Ben bu tip şeylere mesafeliyim. Şuan fazla kilolarımdan aşırı şekilde rahatsız olsam da.. Üni yıllarında kardeşim ve babamla dukan yapıp çok başarılı sonuçlar almıştık fakat ben 2 yılı geçtikten sonra kilolrımı fazlasıyla aldım. Gerçi benim gibi sporcu bir çocukluk, gençlik geçirim sonra bunlardan arınınca ne yaparsan yap hayatında öyle bi spor olmazsa malesef kilo geri dönüyor.

    Kilo da hastalık gibidir, vücut bişey oldu sinyali ile kaybı yerine getirmeye çalışıyor. Annem, kardeşim 5 sene verdikleri kiloyu koruyabildikleri için geri almadılar.

    Bende şu Dukan kitabına bir daha mı göz atsam ? :)

    Çoook geçmiş olsun canım, dikkatli ol.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ediyorum. Kendimi toparladığımda ya dukkan expres veya güç1 evresini yapmayı planlıyorum

      Sil
  9. geçmiş olsun, bu tür ilaçlardan aman uzak durun

    YanıtlaSil
  10. ay çok kötü allah korumuş gerçekten. Bu tarz tüm ilaçlara ciddi anlamda karşıyım. Önemli olan sağlık, kilolarda dert değil cidden. şimdi sen zayıfsın böyle diyorsun diycen ama doğumlardan sonra ciddi kilolanmıştım rekorumu kırmıştım. İnsan güzel bakımlı ve fit olmak istiyor haklı olarak ama doğa yollardan denemeli. 10 kilo çok değil ayrıca ve sende öyle göze de batan bişey yok. Onun yerine porsiyonlarını küçültmeyi ve yiyiyormusun bilmiyorum ama abur cubur ve fazla miktarda kuruyemişi kes. Tatlıları yemekten sonra değil öncesinde tüketmeye çalış. Dışarı çık gez dolaş bol bol yürü. Ben bunlarla tekrar eski kiloma döndüm :)
    tekrar çok geçmiş olsun. Kalıcı birşeyde bırakabilirdi aman amannn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok fazla yemek yemem zaten. Yani küçülecek porsiyon yok. Sadece az ama yüksek kalorili besinler tüketiyorum. Abur cubur sadece bitter çikolata var.
      Teşekkür ederim:)

      Sil
  11. Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine. Bu tür zayıflama ilaçlarının yan etkileri fazla. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  12. Çok geçmis olsun canim bu tür ilaçlarin yan etkisi olanilecegini düsünmüstüm ama sen gerçekten ciddi problemler yasamissin. Neyse ki farkedip biraktin.

    YanıtlaSil
  13. Çok çok geçmiş olsun :( En güzeli diyet ve sporla zayıflamak hem senin zayıflamaya ihtiyacın yok ki gördüğüm kadarıyla gayet normalsin :))

    YanıtlaSil
  14. Geçmiş olsun. En doğrusu çok yememek ve elbette spor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Çok yemek yiyen biri değilim:)
      Sevgiler

      Sil
    2. Çok geçmiş olsun kizacaksiniz ama bende kullandım bu ürünü Dr gittim bütün tahlilleri yapildi hiç bir sorun çıkmadı çok şükür lakin çok sık açlık hissim oluyordu bir anda açlıktan gözlerim karariyirdu hiç bir şeyin yok dediler ama hızla kilo alıyordum tef tohumu çayı almak için gittim aktaran bana kiraz sapi hapını önerdi sizdeki yan etkiler bende olmadı o acikmalarim açlık krizlerim bir anda yok oldu ama günlük 3 yada 4 litre su ictim çünkü zaten çok şubatta 84 ile başlayıp 72 düştüm ama şimdi okudum yazınızı arkadaşınızın doktoruna danışmanını iyiki yazmışsınız bitek içimi rahatlattı bidahaki asla

      Sil
  15. Geçmiş olsun canım bir ara benim de bunlara benzer bir deneyimim olmuştu o süreden sonra asla bu tür ilaç,kapsül vs kullanmadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de artık uzak dururum:) çok teşekkür ederim

      Sil
  16. canım büyük geçmiş olsun. Yaklaşık 1 aydır dr.kontrolünde diyetteyim ben de. 3 arkadaş gidiyoruz ve bir arkadaşım bu Dukan yüzünden ciddi problemler yaşıyor.Bu yüzden bu konuda da dikkatli olmanı nacizane öneririm. Dukan diyetiyle 18 kilo verdi arkadaşım. Bıraktıktan sonra inanılmaz yağlandı ve karaciğeri çok zorlanmış. Doktor (diyetisyen değil doktora gidiyoruz) Dukan konusunda çok dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet dukan nadir de olsa sorun yaşatıyor bunu duymuştum. Teşekkür ediyorum öneriniz için. Ayrıca arkadaşınız adına da üzüldüm.
      Sevgiler

      Sil
  17. İŞin içine kapsüller girince sonuç muamma her zaman korkmuşumdur çok yakın arkadaşım bu sebeple ürtiker oldu gözümün önünde bayıldı:( Alerji ile aylarca uğraştı En güzeli spor derim ben risk alabilenlerden değilim ^^ Çok geçmiş olsun kötü bi deneyim olmuş .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Analizi yapılmış bir kapsül olduğu için aldım. Yoksa bu gibi ürünlere pek inanmam. Spor yazık ki yapamıyorum, yasak. Gözlerimde retina yırtakları ve dikişler tabi.
      Çok teşekkür ederim:)

      Sil
  18. Geçmiş olsun.Küçük bir tavsiye sağlık sorunu yaşadğında ertesi günü bekleme.Geç kalınmış bir durum olabilirdi.Sağlık gittiğinde yerini hiçbir şekilde dolduramayız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet doğru bir saptama bir gün bile bazı şeyler için ciddi sorun olabilir.
      Çok teşekkür ederim:)

      Sil
    2. Hüzün sarısı merhaba. Sizin arkadasınız nerden temin etmiş almayı düşünüyorumda orjınal olması önemli tani

      Sil
    3. Merhaba
      Kadıköy civarında bir aktardan almış. Güvenilir bi yerden. Ama okuduğunuz gibi bana yan etki yaptı.

      Sil
  19. Bende bir arkdasimin tavsiyesi üzerine kiraz sapi hapi kullanmaya basladim yaklasik 8 ay kullandim 100 kiloyu geciktim ve 48e indim 8 ayda ama halsizlik yaptigi icn biraktim geri 60 kiloya ciktim eskisi gibi kilo almak yok ama hayatimda gördüğüm en etkili ilac bide aldigin yerden de fark ediyor güvenilir olmasi gerekli evde yarim kutum var korkuyorum başlamaya tek sorunu halsizlik o kadar ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ela hanım merhaba siz nereden temin ettiniz

      Sil
  20. merhabalar, öncelikle çok geçmiş olsun. Bende bu hap ile ilgili görüşlerimi yazmak istiyorum umarım başkalarına faydalı olurum. Yaklaşık 1 yıl önce chery handle zayıflama hapını kullanmaya başladım ve evlenmek üzereydim , düğüne kadar kilo vermem gerektiğini düşündüm. 1 ay kadar kullandım bu hapı ve 1 ayda tam 10 kilo verdim, 1. ayın sonunda 1 kutu daha sipariş ettim. 1 ay içinde bende hiç bir yan etki yapmadı herşey mükemmeldi enerjim tavan yapmıştı yorgunluk nedir bilmiyordum. 2. kutuya başladım ve akşam hapımı iş yerinde içip evin yolunu tuttum. Dolmuşta birden bire başım dönmeye ve midem bulanmaya başladı, dolmuşu durdurdum ve inanılmaz bir kalp çarpıntısı, el ayak uyuşması, dilim şişip dışarıya çıktı ateş bastı ve ben haptan olduğunu anlayıp kendimi sürüne sürüne eczaneye attım ve kustum orda, onun sonrasında çığlık çığlığa ambulans diye bağırdım, bir an önce ölme hissi oluştu bende çünkü aşırı derecede kalp çarpıntım vardı , etraftan birileri beni taksiye koyup hastaneye götürdü, yolda zaten bütün ellerim, ayaklarım ve özellikle dilim şişmişti ve uyuşuyodu kendimden geçmiştim hiç bişey hatırlamıyorum ve hastaneye gittiğimde ufak çaplı bir kalp krizi olduğunu söylediler ve ben bu haptan sonra panik atak hastası oldum ve 1 yıldırda bunu çekiyorum. Ertesi gün hastanede tahlil yaptırdım ve tsh hormonum 20 nin üstünde çıktı, bu hap bütün hayatımı mahvetti benim ve hala izlerini taşıyorum, Sizden ricam ne olursa olsun doktorla görüşmeden bu tarz bilinçsizce haplar kullanmayın :(

    YanıtlaSil
  21. Çok geçmiş olsun. İyi ki tam da zamanında fark edip bırakmışsınız hapı içmeyi...
    Doğal Kiraz sapını bazen çayıma koyarım. Ödem attığı söyleniyor.. Tam olarak gözlemleyemedim aslında ödem atıp atmadığını.. Ama yine de ara sıra yapıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Baya kötü bir dönemdi kiraz sapı hapı deneyimim

      Sil
  22. Ben suan kullaniyorm ikinci kutudayim ama herhangi bi yan etkisi olmadi ve bir ayda 13kilo verdim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizden ricam lütfen kullanmayın, hapın içinde subitramin denen bir madde var ve bu madde obez hastalarda doktor kontrolunde kullanılıyor. Ben 3 yıl oldu hala izlerini taşıyorum lütfen kullanmayın :(

      Sil