Deborah Dress Me Perfect Fondöten

dress-me-perfect

Merhaba

Deborah Dress Me Perfect Fondöten ile buradayım. Bir süredir denediğim bu ürünü sizlerle paylaşmak istedim.
Dilerseniz yine önce ürünün vaatlerini kısaca paylaşayım ardından benim izlenimlerime geçeyim. Dress Me Perfect anlatılırken, fazla yenilik sunduğu ve her cilt tipine uygun olduğu belirtilmiş. Orta kapatıcılık vaat ediyor. Skin Oxygenating Complex DH ile cildimizin nefes alacağını söylüyor. Tüm bunlardan sonra geçelim benim yorumuma.

deborah-dress-me-perfect-fondoten

Dress Me Perfect gördüğünüz gibi cam şişede ve pompalı bir uca sahip. Cam şişe bana hep daha sağlıklıymış gibi gelir. Pompalı uç, kontrollü kullanım sağlaması açısından oldukça pratik. Minik dokunuşlarla iki, sağlam bir dokunuşla bir defa basmak bana yetiyor. 
Cilt tipimi her cilt ürünü yazımda özellikle belirtiyorum. Sevdiğimiz veya sevmediğimiz ürünler cilt yapımızla da çok ilgili biliyorsunuz. Kuruya dönük karma bir cildim olduğunu bir defa daha hatırlattıktan sonra; uygulama esnasında ve sonrasında yüzümde bir fazlalık, bir tabaka oluşturmadı. Çok rahat dağıldı ve bütünleşti. Bazı benzer ürünlerde pullanma yaşayabiliyorum. Bazlı veya bazsız her iki kullanımda da bu durumu yaşamadım. Kapatıcılığı orta denilmişti, evet orta ve hatta bana göre bir tık üzerinde ortanın. Aşağıdaki fotoğrafta sanıyorum yansıtabildim. Bilekteki damarları ve üst kısımdaki kızarıklığı ciddi anlamda kamufle etti. Bu gibi fotoğraflarımda filtre vs kullanmadığımı yakın takipçilerim bilir. Aynı noktada aynı ışıkta çekilmiş iki fotoğraf.  Bu arada cildime herhangi bir yan etkisi de olmadığını belirtmeliyim.

dress-me-perfect-fondoten

SPF 15 içeren ürünün bendeki rengi 03 Sand. 5 ayrı rengi var. 

01 Fair
02 Beige
03 Sand
04 Apricot
05 Amber

30 ml olan Dress Me Perfect fondötenin fiyatı online sitelerde 40-45 lira arası değişiyor. Deborah ürünlerini online satış sitelerinden alabileceğiniz gibi Watsons Mağazaları'nda da bulabilirsiniz. Ayrıca tam burayı tıklayarak tüm şehirlerde Deborah Satış Noktaları'na da ulaşabilirsiniz.

Sevgiler



"Deborah Dress Me Perfect Fondöten" için 37 yorum:

  1. Deborah urunlerini hic kullanmadim ama fondoten konusunda hassasim. Bu fondoten guzel gibi bayaga kapatmis damarlari hatta belli bile olmuyor diyebilirim. Benim cildimde karma acik tonlari bana da olabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildim kuruya yakın diyebilirim o sebeple fondötenler bende pul pul görüntü oluşturabiliyor. O sebeple bende çok dikkat ediyorum ama denemeden de anlayamıyor insan. Evet benim için de bu kapatıcılık gayet uygun.
      Bizler, yani kadınlar bazı ürünler için tenimize uyacak renkleri denemeden de anlayabiliyoruz değil mi:)
      Sevgiler

      Sil
  2. Bu fondöteni çok merak ediyordum. Cildim çok çok kuru ve pullanma sorunu yaşıyorum çoğu üründe. Birkaç yazı da okudum hakkında ancak, dürüst olmam gerekirse artık her okuduğuma güvenemiyorum, acı tecrübelerim oldu malesef. Bu markanın farlarını kullandım ama ten ürünlerine cesaret edememiştim. Yazınız düzgün bir fikir edinmemi sağladı, deneyebilirim. Çok teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildiniz çok kuru ise iyi bir nemlendirici sonrası uyguladığınızda pullanma sorunu yaşamayacağınızı düşünüyorum.
      Ben teşekkür ederim ilginiz için

      Sil
  3. Kapatıcılık olarak güzelmiş bence. Deborah markasının çok önceden bir rimelini kullanmıştım maziye gittim bu yazınla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı ürünleri fiyat olarak yüksek geliyor bana. Denemek istediğim çok ürünü var aslında.

      Sil
  4. Güzel bir fondötene benziyor, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan canim. Siseli ve spreyli olmasini sevdim.

    YanıtlaSil
  6. Ben de kullanıyorum ve çok memnunum. Zaten çalışanlar da çok tavsiye etti..

    YanıtlaSil
  7. kapatıcılığı çok iyi görünüyor. Deborah merak ettiğim markalardan biri :)

    YanıtlaSil
  8. Çok merak ettim bu kadar iyi bir fondöten oldugunu acıkcası bilmiyordum :)

    YanıtlaSil
  9. Her türlü fondöteni merak ediyor ve denemek istiyorum ama elimde bu kadar çok olunca alamıyorum keşke daha minik ambalajda satılsa da denesem hepsini bu da denemek istediklerim arasında

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz çok fazla denediğimiz için evet daha küçük olanları tercih ediyoruz ama bittikçe alanlar için sanırım bu boyut iyi. Aslında iki ayrı boy olsa. Mesela 15 ve 30 ml gibi:)

      Sil
  10. deborah comfort mat fondötenin kapatıcılığını yetersiz buldum sanki bu daha iyi gibi. güzel yazı için teşekkür ederim, merak ettiğim bir üründü =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Comfort mat kullanmadım ben. Evet bunun kapatıcılığı yeterli geldi bana .

      Sil
  11. merak ettim bak şimdi almam şart oldu :D

    YanıtlaSil
  12. Damarlarını harika kapatmış. Benim cildim hassas. Kılcal damarlar Bazen çok belirgin. Sanırım deneyebilirim.

    YanıtlaSil
  13. Kapaticiligi bencede çok iyiymiş fondöten konusunda bende takintiliyim 😅 denk geldiğimde uygun renge bakayım 😊 paylaşım için tesekkurler

    YanıtlaSil
  14. Deborah her nedense ürünlerini en az denediğim bir marka.Öyle ki sadece bir rujuna sahibim.Elimdeki fondöten stoğunu eritebilirsem buna da bakarım tabi ama ilk fırsatta jel ojelerinden birini denemek istiyorum :)

    YanıtlaSil
  15. Deborah dress me fondoten 3 numara hangi renk alt tonlu acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Aslında pembe alt tonlu gibi görünse de bana göre sarı alt tonlu bir fondöten deborah dress me perfect 03

      Sil
  16. Merhabalar, bu fondöteni kullanıyorum bende. Çok memnunum fakat yüzümde kalmıyor gibi, sizde de bu oldu mu? 2 3 saat sonra ilk sürdüğüm gibi muazzam durmuyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Ben de gün boyunca kalıyor, yaklaşık 7-8 saat gibi. Makyaj sabitleyici, transparan pudra ile kalıcılığı uzatabilirsiniz. Veya öncesinde bir baz kullanabilirsiniz. Bir de makyajın kendini göstermesi için cildin çok iyi temizlenmesi lazım.
      Sevgiler

      Sil
  17. merhaba,

    Bu urunu daha once kullanıp cok memnun kalmıstım,ancak daha sonra baska bır urune gectım ve hıc memnun kalmadım,maalesef kozmetık magazalarında da bulamıyorum deborah markası baya bır magaza da kaldırılmıs durumda. Eski şişemi de atmısım o yuzden kullandıgım numarayı hatırlayamıyorum. Beyaz tenlı bırı degılım ancak cok koyu da degılım. Deborah'ın ultrafine pudrasında no:2 yi kullanıyorum. Dress me fondatenı de ınternetten buldum satın almak ıstıyorum ancak numaraya karar veremıyorum. Onerı de bulunabilirsenız cok sevınırım. Cok tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Watsons mağazalarında vardı aslında.
      Ben 03 numarasını kullandım. Tenim beyaz da değil tam esmer de değil.

      Sil
  18. Ben şuan kullanıyorum ve hiç memnun değilim verdiğim paraya yazık hiç kapatıcı değil ve her yere bulaşıp duruyo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Benzer ürünlerin sonucu için beklenti önemli. Deborah Dress Me Fondöten benim beklentimi kapatıcılık anlamında karşıladı. Bulaşma da yaşamadım.

      Sil
  19. Muhteşem bir fondöten kesinlikle tavsiye ediyorum .memmnunum

    YanıtlaSil