Vernel Max Taze Gül

vernel-yumusatici


Merhaba

Bugün blogumun konuğu Vernel Max Taze Gül. Yaklaşık 1 aydır kullandığım ürünün yorumunu sizlerle paylaşabilecek kadar deneyimlediğime göre, yazabilirim artık:)

Ürün TRND projesi olarak elime ulaştı. TRND nedir derseniz tam şurayı tıklayarak daha önce yazdığım açıklamayı okuyabilir, dilerseniz siz de üye olabilirsiniz.

Gelelim Vernel Max Taze Gül isimli yumuşatıcıya. Ürünün vaatlerine baktığımızda, en fazla dikkatimizi çeken 8 hafta yoğun ferahlık sağlıyor olması. Bunun dışında çamaşırların kolay ütülenmesini sağladığı, hızlı kurumasını sağladığı söylenmiş.

Biliyorsunuz iyice deneyip fikir sahibi olmadan sizlerle bir ürünü paylaşmıyorum. Bu üründe de iyi denemeler yaptım. Her türlü giysi, havlu nevresim yıkadım. Dokundum, kokladım sürekli. 
Şunu söyleyebilirim; evet ütülenmesi kolay oluyor (en çok bunu sevdim zaten), kuruma hızında bir farklılık göremedim çamaşırların. Gelelim ferahlığının 8 hafta sürmesine. Yazık ki ben bu iddayı onaylayamıyorum. İlk denememden bu yana yaklaşık 4 hafta geçti. Yıkadığım ve dolaba kaldırdığım hiç bir giysi de o ferahlık ve o kokuyu alamıyorum şu an. Evet yumuşaklık var, onu hissediyorsunuz ama koku-ferahlık yazık ki  kalmadı 4 haftada. Ancak kokusu muhteşem, onu da belirteyim. Öyle ağır gül kokusu filan yok başka bir koku var huzur veren. 

TRND projelerinde seçilen üyelere denemeleri için ürün gelirken yanında eşe dosta akrabaya verilmesi için tek kullanımlık ürünler de geliyor. Ben de bana gelen ürünleri, deneyip sonucu bana anlatmaları için paylaştım etrafımdaki dostlarımla, tanıdıklarımla.

Onlardan gelen sonuç da benim deneyimimden farklı değil. Onlar da, evet ütü kolay yapılıyor güzel kokuyor ama öyle haftalarca kalan bir koku yok gibi belirttiler yorumlarını.

Şimdi bu deneyim yazımdan sonra TRND benimle bir daha çalışır mı bilmiyorum ama ben gördüğümü yazmak zorundayım:)

Bir daha alır mısın derseniz, rakam biraz daha uygun olsa evet alırım. Ütü rahatlığı başka şeye benzemiyor çünkü:)
 Peki siz Vernel Max Taze Gül denediniz mi? 8 hafta boyunca kaldı mı kokusu/ferahlığı?
Yeni bir yazıda görüşmek dileği ile.
Sevgiler




"Vernel Max Taze Gül" için 16 yorum:

  1. Marka zaten sürekli kullandığım bir marka yeni çeşitlerini daha çok seviyorum ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yukarıda dediğim gibi kokusu güzel yumuşaklığı, ütü yapma kolaylığı iyi. Ancak 8 hafta denilmeseydi güzel olacaktı:)

      Sil
  2. Beni projeye dahil etmediler ama marketten aldım anneme :) Gayet güzel ama fiyatı biraz daha uygun olsa iyi olur söylediğin gibi. Sevgiler ♥

    YanıtlaSil
  3. doğrucu davutum benim. Gerçekten hiç bir marka 8 hafta kokusu kalabilen bir ürün çıkarmadı bence. 8 haftadan bahsediyoruz. vakumlu hurç içinde olabilir belki. Ama ne olursa olsun kokusu muhteşem. Ve Vernel piyasanın iddialı isimlerinden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kokusunu ben de çok sevdim. Gül kokusu sevmem ama oldukça ferah ve huzur veren bir koku:)

      Sil
  4. 8 hafta kalıcı olmasını beklemiyorum ama son zamanlarda yeni yıkanmış bir şeyi üzerime giydiğimde çocukluğumdaki kokuyu ve hazzı alamıyorum. Sırf bu yüzden annemin detarjanlarına geri döndüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O 8 hafta detayı olmasa tamamdır ürün. Ama öyle bir vaat olunca böyle bir deneyim yazısı çıktı:)

      Sil
  5. Bende projeye dahildim ve kokunun kalıcılığını materyale göre değiştiğini fark ettim. 8 hafta kalıcılığını pek inanmasam da 2-3 hafta kaldığı parçalarım oldu. Yakında tecrübelerimi blogumda paylaşacağım. Sevgiler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hiç dokunmadığım bir kazakta derinden geliyordu kokusu 3 hafta sonra ama o da gitti bir dahaki kontrolde.

      Sil
  6. Kolay ütüleme süpermiş de zaten 8 hafta bana da çok inandırıcı gelmemişti :) ama vermek vazgeçilmez yumuşatıcımız 😃

    YanıtlaSil
  7. ben kokusunun daha farklı olmasını istiyorum onun dışında memnun kaldım ama tazegül şu an için güzel ama yaz için farklı kokular da olmalı bana göre

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yumuşatıcı olarak değerlendirdiğimizde güzel ama 8 hafta vaadi biraz olmamış gibi.

      Sil
  8. Ben proje bittiğinde haberdar olmuştum :)
    Çok samimi bir yorum olmuş tebrik ve teşekkür ederim çünkü merak ediyordum...
    Elinize sağlık. Vernel'in diğer ürünlerini severek kullanıyorum ben de.

    YanıtlaSil