Neutrogena Tek Adımda Makyaj ve Yüz Temizleyicisi


Merhaba
Neutrogena Tek Adımda Makyaj ve Yüz Temizleme Jeli bugün konuğum. Neutrogena ürünlerini severek kullandığım doğrudur. Ama bu ürünü ilk aldığımda sadece markaya güven düşüncesi ile aldım. Çünkü sitesinde oldukça iddialı vaatleri vardı Neutrogena Makyaj Temizleme Jeli'nin.
Peki nelerdi bu vaatler?
Makyajımızı tamamen çıkaracağı, suya dayanıklı ürünler kullanmış olsak bile bunları da kolaylıkla yok edeceği, tahrişe yol açmayacağı. Ayrıca cildi kir ve yağdan arındırırken temiz ve ferah his kazandıracağı belirtilmişti.,
Yukarıda yazdığım vaatlerin tamamını gerçekleştirdi desem? Evet, yüzümdeki makyajın göz dahil tamamını kusursuz çıkarmayı başardı bu ürün. Suya dayanıklı kozmetik ürünlerinde ise ikinci defa aynı uygulamayı yapmam gerekti ama onu da çıkardı.  Yani tek bir ürünle hem makyajımı çıkardım hem de yüzümün iyice temizlendiğini hissettim. Uygulama sonrası cildimde yanma, kuruma tahriş gibi sonuçlarla karşılaşmadım. Nemlendiriciyi bile alışkanlıktan kullandım o derece huzur verdi yüzüme ürün. Sadece gözümde hafif bir yanma yaptı ilk uygulamalarımda. Sonraki kullanımlarımda daha dikkatli kullandım.
Nasıl kullandığıma gelince;

Yüzümü ıslatıp, avucuma iki pompa sıkıyorum. köpürtüyorum. Ardından tüm yüzüme dairesel hareketlerle uyguluyorum, gözler dahil tabi. Ilık su ile duruluyorum. Yukarıda dediğim gibi eğer suya dayanıklı ürünlerle makyajımı yapmışsam bir defa daha tekrar ediyorum. Yüzümü kurulayıp nemlendiricimi sürüyorum.
İçeriği merak edenler için paylaşayım.

Ürünü açtıktan sonra 6 ay içinde tüketmek zorunda olduğumuzu belirteyim. Fiyatı indirimsiz 18 TL gibi. 153 ml. Bu benim ikinci alışım, yarılandı bile. İlk denemem Şirin Kanatlar Blog sayesinde olmuştu. Çok beğenince ikincisini aldım, bu da yarılandı zaten:)
Hala denememiş olanlar varsa öneriyorum. Bu arada benim cildim kuruya dönük karma.
Yeni bir yazıda görüşmek dileğimle.
Sevgiler



"Neutrogena Tek Adımda Makyaj ve Yüz Temizleyicisi " için 21 yorum:

  1. Çok merak ettiğim bir üründü,göz makyaj temizleme ürününden çok memnun kalmıştım. Bunu da ilk fırsatta deneyeceğim. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Neutrogena sevdigim bir marka. Ben de yazin suya dayanikli rimel kullanirim. Hem onu hem de göz makyaji temizlemesi cok iyi. Her is için ayri ürün sevmiyorum.

    YanıtlaSil
  3. Ürünü daha önce denemedim. Genellikle makyajımı önce misel su sonra da temizleyici tercih ediyorum. Sanırım öyle bir uygulama ile baya iyi temizleyecektir. Elimdekiler bitince denemek için aklımda =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka öyle. Tak başına bile umduğumdan çok iyi çünkü

      Sil
  4. Neutrogena'nın göz makyaj temizleyicisini ve pompalı olan yüz yıkama jelini kullanıyorum. İkisinden de çok memnunum. Bu ürünü de deneyeyim, ben de kuru ciltliyim.
    Teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. Bu ürünü çok merak ediyorum bende sivilce yapar mı yapmaz mı bilmiyorum ama deneyeceklerim arasına girdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildim kuruya dönük karma ve bende herhangi bir sorun olmadı.

      Sil
  6. Tek adımda çok iş :) Kolaycı olduğum doğrudur.. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. Ben hiç denemedim. Bir deneyeyim bakalım. Senin fikirlerine güveniyorum.

    YanıtlaSil
  8. Ben bu ürünü 2-3 sene önce almış ve kullanmıştım.Memnun kaldığım bir üründü,evet yüz makyajımı güzel temizliyor ve hatta yüzüme aydınlık bir görüntü kazandırıyordu diye hatırlıyorum :)göz yakma konusunda haklısın :) Yinede indirimlerde denk gelince alırım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de yedeklemek için indirimlerini takip edeceğim ürünler arasına girdi. Zamandan tasarruf:)

      Sil
  9. Kullanımı oldukça pratik ürünleri her zaman tercih etmişimdir.Bu ürünü de tavsiyenizle deneyeceğim.
    Sevgiler ...

    YanıtlaSil
  10. Makyaj temizleyici benim için çok önemli. Cildin çok hassas denediğim bir kaç ürün cildini tahriş etti. Yıkadıktan sonra yüzümde yanma hissi oluyor. Bu da beni rahatsız ediyor.
    Paylaşım için teşekkürler. Fiyatı da uygun.
    Çoğu insan kaç ay kullanılacağını önemsemiyor bu tarz malzemelerin. Bunu da ayrıca belirtmen çok iyi olmuş.

    YanıtlaSil
  11. Sadece göz makyajı temizleyicisini kullanıyordum cok da memnunum bunuda bir deneyim ;)

    YanıtlaSil
  12. Benimde cildim kuru o nedenle krem temizleyiciler kullanmaya basladim sonrada bir jel temizleyici kullanıyorum bu urunu deneyebilirim gibi.:)

    YanıtlaSil