Vissmate Çamaşır Suyu


Merhaba 
Vissmate Çamaşır Suyu bugün blogumun konuğu. Aralık ayının ilk günlerinden beri deneyimlediğim bir ürün. Kısaca size ürünün vaatlerini/özelliklerini anlatıp sonra deneyimime geçeceğim. Vissmate %100 hijyen ve maximum koruma iddiası ile tüketiciye sunulmuş. Her 10 kadından 9'u ürünün hijyenini beğendiğini söylemiş. 


Vismatte'ın 4 çeşidi var. Deniz Ferahlığı, Çiçek Bahçesi, Çam ormanları ve Limon Gücü. Benim favorim Çam Ormanları oldu.

Vissmate Çamaşır Suyu'nu çamaşırlarda, mutfak banyo ve tüm yüzey temizliğinde kullanabiliyoruz. Ürün 810 gr 2160 gr ve 4 kg'lık ambalajlarda satışa sunulmuş durumda. Kilitli kapağını da söylemeliyim. Son yıllarda benzer ürün markalarının bu hassasiyeti oldukça hoşuma gidiyor.
Peki ben üründen memnun kaldım mı? Tüm alanlarda denedim. Çamaşırlarda leke çıkarması, sararan mutfak gereçlerindeki etkisi ve oluşturduğu temizlik, tamamını denedim ve oldukça beğendim. Aslında bu özellikler bir çok markada var ama Vissmate'de farklı bişey var diğerlerinden. o da yoğun kıvamı. Laf olsun diye söylenmemiş, gerçekten olması gereken ve hijyen için çok önemli bir nokta. Çok sevdiğim bu özelliği yazı ile size nasıl anlatabileceğimi düşündüm ve kısa bir video çekip kanalıma yükledim..Ancak kanalım kapandığı için videoda yok oldu. 
Yeni bir yazıda görüşmek üzerre.
Sevgiler







"Vissmate Çamaşır Suyu" için 12 yorum:

  1. Tek denemediğim nokta çamşırlar. O da renk gitmesinden korktuğum için :) Düşüncelerine aynen katılıyroum, gerçekten başarılı bir ürün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece beyaz çamaşırlar için denedim. Diğerlerine denemek elbette mümkün değil.
      Sevgiler

      Sil
  2. Hiç kullanmamıştım. yeni yeni tanıyorum bu markayı.. mutlaka deneyeceğim. sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilerim en kısa zamanda kolay ulaşılabilir noktalarda buluruz ürünü.
      Sevgiler

      Sil
  3. Ben henüz kullanamadım ilk temizlikte deniyeceğim

    YanıtlaSil
  4. Hiç denk gelmedim bu ürüne

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yavaş yavaş marketlere girmeye başlamış.
      Online sitelerde var

      Sil
  5. bende çok memnun kaldım çocukların gömlek yakalarında denedim memnun kaldım hatta fotoları da çektim ama henüz yayınlama fırsatım olmadı

    YanıtlaSil
  6. ben de oldukça beğendim kıvamı koyu ve de kokusu da normal bir çamaşır suyuna göre daha iyi geldi bana normalde hiç sevmem kokusunu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok fazla kullanıldığında ancak keskin kokuyu alabiliyoruz evet. Ölçülü kullanınca rahatsız etmiyor
      Kıvam gerçekten çok başarılı

      Sil