Rival de Loop Hyaluron Booster

serum

Merhaba

Rival de Loop Hyaluron Booster yani kullananlar arasındaki adı Rival de Loop Serum ile buaradyım bugün. Bir süre önce yaptığım Rossmann alışverişimde almıştım ve sizinle Yeni Yıl İndiriminde Aldıklarım başlıklı yazımda paylaşmıştım. Hatta videosu da var. Oldukça fazla mesaj aldım acil sonucu bekliyoruz diye. Ve sonunda kullanıp bitirdim.
İçinde her gün bir tane kullanılmak üzere 7 ampul olan bu serumun vaadi günlük cilt bakımında yoğun nemlendirme özelliği. Ayrıca cildi dolgunlaştırma yenileme canlandırma vaatleri de var.
27 yaşın üzerinde herkesin kullanabileceği ve her cilt tipine uygun bu serumla ilgili ben de bişeyler söylemeliyim değil mi?

7 gün boyunca her gün bir ampul kırıp, tabi çok dikkatli bir şekilde kırmak gerekiyor. Malum cam ince kontrolü mümkün olmaz. Bir kağıt peçete ile sorunsuz kırabiliyoruz. Serumu avuç içime döktüm göz çevresi hariç, yüzüme ve boynuma aynen tarif edildiği gibi önce tampon hareketlerle sürdüm hafif masaj yaparak yedirdim. Yalnız şöyle bir durum var, bir ampul bana çok fazla geldi. Denemek istediğinizde evde anneniz kardeşinizle bir ampulu birlikte kullanabilirsiniz diye düşünüyorum.
Ürün bana sivilce tahriş vs kötü bir sonuç yaşatmadı, bunu sevdim. Yüzümde rahatsız edici bir tabaka yağlanma gibi kötü şeyler de hissetmedim. Cildim kuru olduğu için ürün kullanımından hemen sonra nemlendirici ihtiyacım oldu. Zaten ürünün tanıtımında da nemlendiricinizi sürebilirsiniz gibi bir ifade var. 
Dolgunlaştırma yenileme durumuna gelince; 1 haftada böyle bir farklılık beklemiyordum, olmadı da zaten. Sanırım bu 7 günlük kür ara ara tekrarlanmalı. Rival de Loop ampullerinde çeşit çok fazla. Ben bir yandan bir daha bu ürünü alıp tekrar mı denesem derken bir yandan da Revital Q10 serum mu alsam diyorum. Onun anti-aging olduğunu biliyorum ve sanki o bana daha uygun.
Tüm bunlardan sonra önerip önermeyeceğimi soracaksınız. Şahsi fikrim; cildinizde deforme kırışıklık başlangıcı gibi durumlar varsa ve bu ürünün iyi geleceğini düşünüyorsanız yanılırsınız ama yaşınız genç ve nemlenmeye ihtiyacı varsa bir şans verebilirsiniz. 
Yolun yarısını geçmiş olanlara ise Revital Q10 serisini deneyip deneyim sonucunu paylaşabilirler benimle mesela. Veya benim kullanıp yorumlamamı bekleyebilirler:) 
Rival de Loop Hyaluron BoosterRossmann Mağazalarında ve çeşitli online alışveriş sitelerinde bulabilirsiniz.
İndirim zamanı 11.90 TL ödedim şimdi 20 lira sanıyorum fiyatı. Sevgililer gününde Rossmann'dan yeni indirimler bekliyoruz. Sosyal medya hesaplarımda sizinle indirim duyurusunu paylaşacağım, eğer olursa:)
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler






"Rival de Loop Hyaluron Booster" için 15 yorum:

  1. Ben de bu serumları çok merak edenlerdenim ama nemlendirsin diye aldığım ürünlerden daha belirgin bir başarı bekliyorum aslında. Yoksa zaten krem kullanıyorum. Sanırım dediğiniz gibi ya süreklilik gerektiriyor ya da çok kuru ciltlere yeterli gelmiyor. Teşekkürler bilgi için :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba...
    Çok kuru, pullanan, dökülen bir cildim var. Bu yüzden serumlar hep elimin altındadır. Rival de Loop 'un hiç bir ürününü denemedim. Bu serum ilgimi çekti, fakat yolun da yarısındayım :-) Diğer serumla ilgili yorumunuzu bekleyeceğim. O serumun da nem verme özelliğini yazarsanız, çok memnun olurum.
    Benim bloğum da çok yeni, bakmak isterseniz çok sevinirim. (senyokkenkackezkirmizirujsurdum.blogspot.com.tr)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rossmann a gider gitmez alacağım ve hemen deneyeceğim:)

      Sil
  3. Sanirim ben de bu yastan sonra nokta atisi yapan ürünleri denemekten yanayim. Deneme islerini gençlere birakiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben gençlere bırakmıyorum aklıma yatan olursa deniyorum:)

      Sil
  4. Şu ürünü çok merak ediyorum bulunduğum şehirde Rossmann olsa hemen alacağım:)

    YanıtlaSil
  5. RDL ürünlerini çok severek deniyorum, sanırım bunu da alacağım söylemesi ayıp bir kaç aya kadar 29 oluyorum :// cildim karmadan yağlıya dönük sanırım seveceğim.

    YanıtlaSil
  6. Bugün Rossmann'a uğradım alsam mı almasam mı bilemedim, son indirimde paylaşılanlar arasında çok sık gördüğüm ürünlerden biriydi. Hangisini alacağıma karar verememiştim, yazıya denk gelmek iyi oldu, teşekkürler.

    YanıtlaSil
  7. Bu markanin Lifting özellikli serumlarini bir hafta kullanip blogumda paylasmistim. Dediginiz gibi litfing vaadlerini gözlemlemedim. Gectigimiz günlerde Detox olan bir haftalik serumlarini bitirdim, yazisi gelecek. Bahsettiginiz Q10 serumlari da cok merak ediyorum fakat takip ettigim Alman bloggerlardan duydugum kadariyla bu sekilde haftalik yogun kullanilan serumlara 3-4 hafta ara vermek cildi dinlendirip daha iyi sonuc almamizi saglarmis. Yaziniz icin tesekkürler.

    YanıtlaSil