Ana Sayfa » , , , , , » Rimmel Rita Ora ile Birlikte Türkiye Blogger Elçisini Seçiyor!

Rimmel Rita Ora ile Birlikte Türkiye Blogger Elçisini Seçiyor!


rimmel-london-vlogger-yarismasi

Dünyanın önde gelen makyaj markalarından Rimmel, ünlü şarkıcı ve aynı zamanda Rimmel marka elçisi olan Rita Ora ile birlikte Uluslararası London Look Yarışması kapsamında bir blogger yetenek avı başlatıyor. 20’ye yakın ülkede düzenlenen yarışmaya Türkiye’den katılan bloggerlar arasından seçilecek bir blogger Londra’da Rita Ora ile tanışacak ve Rimmel'in ekibiyle çalışıp Blogger Elçisi olma şansı elde edecek. 

Rimmel London, güzellik bloggerlığı alanında kendi elçisini bulmak için dünya çapında bir yetenek avı başlatıyor: Rita Ora ile Uluslararası London Look Yarışması. Ünlü şarkıcı-söz yazarı ve Rimmel marka elçisi Rita Ora ile dünya çapında düzenlenecek olan bu yetenek avı, Türkiye’den de güzellik ve kozmetik bloggerlarını ortaya çıkarmayı amaçlıyor. Seçilecek blogger, Rimmel’in Türkiye elçisi olarak Rimmel’in makyaj stilini ve en moda trendleri ilk duyan ve tanıtan olacak. 

 Rimmel London, 07 – 22 Ocak 2015 tarihleri arasında tüm makyaj tutkunları video yoluyla kendi stillerini yaratarak renkli kişiliklerini ve makyaj becerilerini herkese göstermeye davet ediyor. Katılan bloggerlar hayatlarının en önemli fırsatlarında birini elde ederek, Londra'da Rita Ora ile tanışma ve son teknoloji video prodüksiyon stüdyosu olan YouTube Space'de Rimmel London uzmanlarından oluşan ekiple çalışma şansı yakalayabilecekler. Kazanan blogger, güzellikle ilgili eğitim videolarını filme almak için gelişmiş YouTube teknolojisinden faydalanacak. Uluslararası London Look Yarışması’nda seçilen blogger, Rimmel'in Türkiye elçisi olacak ve marka ile ilgili tüm yeni içerikleri paylaşma ve marka için içerik oluşturma fırsatını elde edecek. 

Rita Ora ile Uluslararası London Look Yarışması hakkında: 
Katılım tarihi: 
Rita Ora ile Uluslararası London Look Yarışması 07- 22 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek. Katılım bilgileri ve yarışma kuralları için, watsons.com.tr adresini ziyaret edin. 

Katılmak için: 

  • Rimmel ürünleriyle kendi makyaj stilinizi yaratın  
  • Videonuzu Youtube’a yükleyin  
  • Watsons.com.tr adresindeki başvuru formunu doldurun. 
  • Videonuzu Instagram ve Twitter üzerinde #LONDONLOOKTR etiketi ile paylaşın. 
Jüri ve sonuç açıklama tarihi: 
 20’ye yakın ülkede düzenlenen yarışmada her ülkenin birincisi Rita Ora ve Rimmel jürisi tarafından seçilecek. Kazananlar 8 Şubat 2016 tarihinde açıklanacak. 

Rimmel'den Mükemmel Stili Yaratmanızı Sağlayacak İpuçları: 
Fikir: Kıpkırmızı dudaklar? London stili gözler? İzleyicilerin London Look stilinizi anlamalarına yardımcı olmak için eğlenceli bir tema ve başlık oluşturun. 
Farklılık: Daha önce yapılanları inceleyin ve farklı olup öne çıkmaya çalışın. 
Ürün: Oluşturduğunuz stili kendilerinin de deneyebilmeleri için izleyicilere hangi Rimmel London ürünlerini kullandığınız hakkında bilgi verin. 
Ortam: İhtiyacınız olan her şey elinizin altında olacak şekilde en uygun ortamı oluşturun. Aydınlatma: Makyaj sürecinin detaylarının kolayca görülebilmesi için yüzünüzün iyi ışık aldığına emin olun. 
Duruş: Olabildiğince açıklayıcı olun ve eğlenceli yönünüzü de ortaya çıkarın. 
Montaj: Videonuzun daha akıcı olmasını sağlamak amacıyla hatalı bölümleri ya da sıkıcı kısımları videodan çıkartın. 

Watsons’ta her zaman daha fazlası var. 
www.watsons.com.tr www.facebook.com/watsonsturkiye 
www.twitter.com/watsonsturkiye 
www.instagram.com/watsonsturkiye 
www.foursquare.com/watsonsturkiye 
www.youtube.com/watsonsturkiye
0Yorum