ProNail Manikür Seti


manikur-seti

Merhaba Arkadaşlar
Bugün size kolay manikür yapmak için bir üründen bahsedeceğim. ProNail 9 Dk'da Keratinli Manikür Seti. Evde manikür nasıl yapılır diyenlere iyi bir cevap bu manikür seti bu. 
ProNail Manikür Seti'ni yaklaşık bir yıldır kullanıyorum, deneyimliyorum ara ara. Şimdi size bu deneyimimden bahsedeceğim.
9 dakikada evde kendi manikürümüzü kendimizin yapabileceğini vaat eden, tek kullanımlık ve hijyenik bir ürün. Ellerin nem dengesini koruduğu, şeytan tırnağının çıkmasının önlendiği, tırnak kırılmaları özelliğinin ortadan kalktığı yine vaatleri arasında ürünün.
Peki nasıl kullanılıyor bu manikür seti? Yukarıda gördüğünüz ambalaj içinden, keratinli eldivenler, törpü, tırnak eti itici portakal çubuğu ve havlu çıkıyor. Tabi her biri tek kullanımlık.
kolay-manikur

Önce tırnaklarımızı törpüleyip, varsa ojeden ve ellerimizi varsa kremden arındırıp temizliyoruz. Kuruladıktan sonra keratinli eldivenleri giyiyor, ellerimize parmak ve tırnaklarımıza eldiven içindeki keratini yediriyoruz ve havluya sarıyoruz. 7 dakika bekliyoruz. Ardından eldivenin parmak uçlarını delip, portakal çubuğu ile fazla etleri itiyoruz, gerekiyorsa bir pens ile kesiyoruz. Eldiveni çıkarıyoruz, ters bir şekilde ve kalan keratini tüm elimize hatta kollarımıza sürüp yediriyoruz, masaj yapıyoruz yani.ve manikür işlemi tamamlanıyor.

Peki ben ürünün performansını nasıl buluyorum? Eğer tırnak etleriniz benim gibi sert ise kolay yumuşamayan cinsten ise bu ürün sizin işinizi görmeyecektir, ancak böyle bir sorun yoksa çok rahat kullanabileceğiniz bir manikür seti, oldukça da pratik gördüğünüz gibi. Ellerde bıraktığı doku da çok güzel sırf bu yüzden defalarca aldım. Hala da almaya devam ediyorum. Migros'lardan alabilirsiniz ürünü. 9 lira gibi bir fiyatı var. Aynı markanın bir de pedikür seti de var. Daha onu deneme fırsatım olmadı ona da bakacağım ilk fırsatta.
Yeni bir yazıda tekrar buluşmak üzere.
Sevgiler




"ProNail Manikür Seti" için 19 yorum:

  1. Kolaymış. Burada özel nail salonlar var kuaförden ayrı olarak. Nail art çok önemli. Ama manikür yaparken tırnak etlerini kesmiyorlar, yasakmış. Hastalık geçer diye heralde. Anlatımın için sağol

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ProNail in çalıştığı benzer salonlardan burada da var.
      Hassas bir konu, doğru. Emin olduğumuz yerlerde ancak yaptırabiliyoruz bu işlemleri veya kendimiz yapıyoruz.
      Sevgiler

      Sil
  2. bir kere denedim ama tırnak etlerimi biraz kesmek istiyorum kendim yapamadığım için manikür şart bana dışarıda.. bunu da acil durumlar için tutuyorum ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tırnak etleri sert ise yeterli olmuyor yazık ki. Yine de ara ara alıyorum keratin özelliğinden dolayı

      Sil
  3. Tam bana göre bir ürün. Mutlaka denemem lazım.

    YanıtlaSil
  4. Bu ürünü ben de merak ediyorum.Almaya değermi bilemedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer tırnak etleriniz çok sert değilse veya kesmiyorsanız muhakkak öneririm

      Sil
  5. almaya değermi emin olamıyordum bir deneyeceğim tırnak etlerim cok sert değil işime yarayacak gibi duruyor.sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de bir deneyin ürünü. Deneyim sonucunuzu bilmek isterim:)

      Sil
  6. Yıllardır manikürü evde yaparım bu ürünü çok merak ediyorum en yakın zamanda deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  7. Pratik bir ürün ama tırnak etlerini temizleme konusunda pek başarılı bulmadım ben de.Ellere verdiği yumuşaklık hatrına arada kullanılır ama :)

    YanıtlaSil
  8. Türkiye`ye geldigimde 4 Migros gezip bulamadigim ürün, cok merak ediyordum, sizin paylasiminiz ile iyice merak ettim, elinize saglik :)

    YanıtlaSil
  9. Benim gibi kuaförde manikür yaptıran bir beceriksizin işine yaramıyacaktır galiba aslında bende başka markanın iki tane deneme ürünü var bir türlü deneyemedim bir ara yapacağım işime yararsa neden devam etmeyeyim teşekkürler:))

    YanıtlaSil
  10. AA, miigroslarda var mI? İş çıkışı bir metroport girip Migros'tan bakıvereyim, teşekkürler.

    YanıtlaSil