Rival de Loop High Shine Nail Colour

rival-de-loop-oje

Merhaba

Rival de Loop High Shine ojeden bahsedeceğim bugün size. Rival de Loop High Shine Nail Colour bir süredir farklı renklerini deneyimlediğim bir oje.
Tüm ojelerimi kullandıkça günün ojesi şeklinde instagram hesabımda sizlerle paylaşıyorum ancak her markanın her serisinden en az bir yayın olması lazım blogumda diye düşünüyorum. Çünkü blog yazıları arşiv gibi.
8 ml olan bu ojeyi ben çok sevdim, çok değil en çok sevdim arkadaşlar. Kullanmadığım rengi kaldı mı bilmiyorum ama bir petrol yeşili gibi olanı vardı numarası 10 olarak aklımda kalmış, bir de bu yeşilimsi mavi dehşet güzel. 
Şimdi renginin dışında neleri sevdim onu anlatayım. Bir kere fırça yapısına bayılıyorum bu serinin. Ciddi anlamda çok iyi. Şişede gördüğünüz rengi, eğer kalın sürerseniz tek katta bile veriyor ama ben iki kat uyguluyorum. Kuruma hızı orta. Sadece minik şişeden dolayı fırçanın tutma bölümü kısa, sürekli oje sürmeyenler kontrolde zorluk çekebilir ama beni rahatsız etmedi. Fırça izi kesinlikle yapmıyor, tek katta bile. Biliyorsunuz bazı ojeleri tek kat kullanamıyoruz, fırçanın izi kalıyor. İstediğiniz rengi elde etseniz bile ikinci katı sürerek toparlamak zorunda kalıyorsunuz, bunda o durum da olmuyor. Kalıcılığına gelince iki gün çok rahat kullanabiliyorsunuz. 

Rival de Loop markasına ait ürünler biliyorsunuz Rossmann Mağazaları'nda satılıyor. Bu ojenin fiyatı sanıyorum 3 lira civarı.
Biliyorum, bu yıl mavi ve yeşil ojelerimden bıktınız:)
Siz nasıl buldunuz rengini, duruşunu?
Yeni bir yazıda görüşmek üzere...
Sevgiler




"Rival de Loop High Shine Nail Colour" için 10 yorum:

  1. En çok sevilmeye değer bir renk..Ben de çok beğendim. Güle güle kullanın.. Sevgiler..:)

    YanıtlaSil
  2. rengi görünce yazı özledim bile !

    YanıtlaSil
  3. Ya renk çok hoş eline çok yakışmış.Böyle renkli ojeleri çok seviyorum fakat benim ellerimde ne yazık ki bu kadar güzel durmuyorlar :/

    YanıtlaSil
  4. Eller tırnaklar güzel,ojenin rengi apayrı güzel. Yine zevkli bir seçim vesselam. Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Bu seri bir harika bütün renkleri toplarım ben gidip gelip sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok seviyorum. Hele fırça yapıları müthiş

      Sil