Kliksa.com 1.Blogger Buluşması



Merhaba
19 Aralık 2015 Cumartesi Kliksa.com'un davetlisi olarak Kliksa'nın Kadıköy'de bulunan yönetim merkezine gittim. Benim haricimde alanlarında oldukça iyi 11 blog yazarı daha vardı.
Peki, gün içinde neler yaptık? Neler konuştuk? Size bunlardan bahsetmek istiyorum bu yazımda.
Daha öncesinde Kliksa.com hakkında bilgi vermeme gerek var mı bilmiyorum, herkes tanıyor ama isterseniz bir iki cümle ile anlatayım.
Kliksa.com bir Sabancı kuruluşu ve 2012 yılının mart ayından beri tüketici ile buluşmuş durumda. Site içinde bilgisayardan telefona, kişisel bakım ürünlerinden altına hatta otomobil lastiğine kadar bir çok ürünü bulup, online olarak satın alma şansımız var.
Gelelim Kliksa ile günü nasıl geçirdiğimize. Gün kahvaltı ile başladı. Sohbet ederek kahvaltılarımızı yaptık çaylarımızı içtik.
Sonrasında toplantı salonuna geçtik. Kliksa Genel Müdürü Nevgül Bilsel Safkan, Müşteri Hizmetleri Müdürü Jülide Karaibrahimoğlu ve Kurumsal İletişim Müdür Yardımcısı Kübra Çorapçı Serter Kliksa ile ilgili bilgiler paylaştılar bizimle. Hepsi oldukça içten, oldukça enerjik olduğundan toplantı da o ölçüde samimi geçti.
kliksa-blogger-bulusmasi

Bizlere, hem tüketici olarak, hem tüketicilerle birebir temas halinde bloggerlar olarak fikirlerimizi sordular, notlar aldılar. Bu da markayı daha da geliştirmek adına yapılan oldukça ilgi çekici bir eylemdi. 
Kliksa.com'un ödüllerini konuştuk. Ben de bu ödül listesinin fotoğrafını çektim sizlerle paylaşabilmek için..
kliksa-com

Buluşmada rakamsal tahminlerden oluşan eğlence amaçlı bir yarışma da yapıldı. Bol bol sohbet edildi. Genel anlamda e-ticaret sitelerinden alışveriş yaparken yaşanılan sorunlardan bahsedildi.
Bu arada Kliksa'nın "Patlangaç" oluşumunu da konuştuk. Patlangaç nedir derseniz hemen aydınlatayım. Marka hergün bir veya birkaç üründe sınırlı sayıda stok için indirim yapıyor. Bu indirimlerden nasıl haberim olacak diye soracaksınız. Kliksa'nın youtube kanalına abone olabilirsiniz mesela. Veya bir tv kanalında denk gelebilirsiniz.Siz en iyisi hala beğenmediyseniz kliksa.com facebook sayfasını da beğenin.
Günün sonunda, bu buluşmayı ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çekildi. Ayrıca isimlerimize hazırlanmış yaka kartları ve hediye paketleri ince düşünülmüş hoş ayrıntılardı.

Organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, genç dinamik ve samimi Kliksa ekibini yürekten kutluyorum.

Sevgiler.





"Kliksa.com 1.Blogger Buluşması" için 20 yorum:

  1. Güzel ve zevkli bir etkinlik olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel etkinlikler. facebokk sayfasını izliyordum ama you tube bilmiyordum abone oldum. teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Kiliksa fikir alışverişi için çok güzel bir yöntem seçmiş.. Alanında bilgili bloggerlere yüzyüze yapılan görüşmeler, pekçok marka araştırma yöntemlerinden daha iyi sonuç verebilir...
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum size. Yukarıda yazdığım gibi bizler hem tüketiciyiz hem de tüketici ile birebir temas halindeyiz

      Sil
  4. Ornegin Teknosa gibi şirketlerden internet alis verişi yapiyorum. Ama E-Ticaret sitelerini takip etmiyordum. Kliksa ile baslangıc yapayim. Ödül fotografini yayınlamanız yerinde olmuş. Bilgilendirme için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ödüller referans diye düşünüp fotoğraflamak istedim:)
      Sevgiler

      Sil
  5. çok güzel ve samimi geçmiş bence :) çok ince düşünülmüş

    YanıtlaSil
  6. Güzel bir etkinlik olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet oldukça iyi ve faydalı olduğunu düşündüğüm bir etkinlikti:)

      Sil
  7. Etkinlik çok hoş geçmiş belli 😉

    YanıtlaSil
  8. Sizlerin bu gibi etkinliklerine hayran kalıyorum. Ama maalesef bir erkek olduğum için, bu kadar kişi arasında nasıl bir hava olduğunu çok merak ediyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçenlerde kahve bahane adına bir etkinlik düzenlendi. O etkinlikte erkek bloggerlar da vardı. Gayet hoş sohbet eğlenceli geçti:)

      Sil
    2. Tüh ben kaçırmışım :( üzüldüm şimdi :(

      Sil
    3. http://myreal03.blogspot.com.tr/?m=1

      Bu blog organize ediyor. 3 defa yapıldı. 4. de yakın zamanda tekrarlanır:)

      Sil
    4. Tekibe alacağım mutlaka :) şuan telefondayım. Bilgisayara geçince ilgilenirim teşekkürler :)

      Sil
  9. güvendiğim blogger arkadasları referans edinerek kliksa dan ilk alışverişimi yaptım.

    YanıtlaSil