Wet'n Wild Megalast Haze Of Love

wet-n-wild-oje

Merhaba Arkadaşlar
Wet'n Wild Megalast serisinin Haze Of Love rengi ile karşınızdayım. İnstagram hesabımı takip edenler tanıdı zaten. Üç gün önce günün ojesi olarak paylaşmıştım.
Haze Of Love vişne çürüğüne yakın bir renk, severek aldım. Ancak endişelerim de vardı. Bir yerde okumuştum, çıkarırken parmakları boyuyor diye. Wet'n Wild'in farklı bir oje serisinde başıma gelmişti aynısı. Acaba dedim ama yine de aldım:)
İnce fırçaları sevmediğimden bu ojenin fırçası oldukça uygundu bana göre. İki kat sürünce istediğim opak görüntüyü aldım. Kuruma hızı ortanın üzerinde diyebilirim. 
Ojeyi çıkarma işlemine gelince. Sıradan bir pamuk ve asetonla hiç sorunsuz çıkardım. Hatta benzer renkte bir çok ojede hafif kalıntı vs olur, hayır hiç olmadı. Üstelik base coat kullanmamıştım.
Tırnaklarımda 2 gün hiç deforme olmadan kaldı 3.gün minik soyulmalar başladı. Bu arada şunu belirtmem gerekiyor, ben çok sık el yıkarım ve deterjanlarla, sabunlarla çok samimi olurum.

Gratis'in son indiriminde almıştım ve neredeyse tüm raflar boşalmıştı. Hafta arası gidip farklı renklerini de alacağım, raflar tazelendiyse. Çünkü sevdim:)
İndirimde fiyatı 5.25 TL idi. Normal fiyatı 9 lira gibi diye düşünüyorum. 
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere:)
Sevgiler




"Wet'n Wild Megalast Haze Of Love" için 10 yorum:

  1. klasik bir kadınım galiba elim hep flormar a gidiyor ama renk bir harika ,bu renkleri daima kadınsı bulurum, çok güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Flormar ve Pastel gibi markalar orta yaş ve üzerindeki kadınlar için standart markalar. Ancak denenesi o kadar marka ve seri var ki, bazen geri kaldığımı düşünüyorum:)

      Sil
  2. Bu ojeyi ben de çok severek kullanıyorum hatta megalast serisinden birkaç renk favorim oldu.Kasım katalogunda Wet n wild oje çeşitlerinde % 40 indirim vardı bildiğim kadarıyla diğer renklerine gidip bakmak için iyi bir fırsat olabilir ;)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel sana çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  4. çok sevdiğim bir renk görsele tırnaklarının katkısı da çok:)) harika duruyor.

    YanıtlaSil
  5. bu rengi çok seviyorum bunu da deneyebilirim :)

    YanıtlaSil