Portakalrengi.com ile Tanıştınız mı?

online-kozmetik-alisveris-sitesi


Merhaba Arkadaşlar;

Bugün her hangi bir marka veya ürünle değil, bir online kozmetik satış sitesi ile buradayım. Önce adının sıcaklığı ile sonra marka ve ürün çeşitleri ile ilgimi çeken portakalrengi.com.

Vücut bakımı, yüz bakımı, saç bakımı dışında ağız ve diş bakımı, güneş koruyucular, renkli kozmetikten medikal ürünlere kadar sayısız ürün ve marka var bu portakal rengi sitede:)


Siteyi incelediğimde Janson Beckett ürünleri dikkatimi çekti. Özellikle Janson Beckett AlpheDerma CE Anti-Aging ciltte oluşan çizgilerin giderilmesinde çok etkili olduğunu duymuştum,anlata anlata bitiremeyenler var. Sadece çizgilere değil çatlak ve yara izlerine karşı da etkili olduğu söyleniyor.  Hatta bir yakınım uzun bir süre önce ülkemizde bulamamıştı ve yurt dışından getirterek kullanmaya başlamıştı, sanıyorum hala da kullanıyor.
Malum biz kadınların en korkulu rüyası yaşlanmak. Benim gibi yolun yarısını geçmiş biri için ise kabus:)
antiaging-formul

portakalrengi.com da bu ürün %10 indirimde şu an ve kargo ücretsiz. Ayrıca ürün ile ilgili bir küçük not. AlphaDerma CE Anti-Aging Formül'ün sitede 30 ml ve 120 ml olmak üzere iki seçeneği bulunuyor.
Sitenin arama bölümü ile istediğiniz bir marka varsa kolaylıkla ulaşabilirsiniz veya üst başlıklardan geze geze ürüne gidebilirsiniz. Havale veya kredi kartı ile ödeme yapabilirsiniz. Kargo ücreti 100 lira üstü alışverişlerde alınmıyor. Siparişi takip eden 3 gün içerisinde ürün(ler) elinize ulaşıyor, tabi Türkiye için. 
portakalrengi.com'da keyifli gezintiler, iyi alışverişler diliyorum:)
Sevgiler


"Portakalrengi.com ile Tanıştınız mı?" için 3 yorum:

  1. Marka ve ürün çeşitliliği çok önemli. Ben8m de en çok dikkat ettiğim konulardan. Siteye hemen bir göz atacağım. Teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. yeni sitelerin açılması güzel!

    YanıtlaSil