Elite Kaş Farı-Eyebrow Shaper

Elite Kaş Farı (eyebrow shaper) ile ziyaretinize geldik. Bakalım nasılmış? Benim ihtiyacımı görebilmiş mi?
Elite Kaş Farı

Kaş dökülmesi veya şekil değişikliği için ne çok kullanılıyor son yıllarda kaş farı veya kaş kalemleri farkında mısınız? Çok eskiden bu uygulama sadece profesyonel makyajlarda kullanılırdı. Şimdi kadınlar konu hakkında bilinçlendikçe günlük makyajda bile kullanır oldular, kullanır olduk.
Elite Kaş Farı'nı bir Süvari Kozmetik alışverişimde almıştım. O güne kadar ise sadece kaş kalemi kullanıyordum kaşlarım için. Alışveriş esnasında göz farı bakarken gördüm bu kaş farını. Kaş kalemlerinin kaşlara zarar verdiğini duyduğumdan hep aklımdaydı bir kaş farı almak. Süvari Kozmetik personeli de önerince aldım. Yine Elite Göz Farı da aldım aynı gün. Bir ara onu da yazacağım.
elite Eyebrow Shaper

Benim aldığım kaş farı 203 numara. İki renk gördüğünüz gibi. Açık gri ve koyu gri hatta siyaha yakın. Testerlarla deneme yaptık kahve tonları çok yakışmadı sırıttı ama bu tamamdır dedim aldım. Uzun zamandır da kullanıyorum. Açık renk bana uymuyor, koyu olan ise simsiyah yapıyor. bu sebeple ben ikisini karıştırıp kullanıyorum. Saçlarım siyah olduğundan en uygun ren bu oldu bana.
Fotoğrafa dikkatli bakarsanız ürünün iç köşelerinde deforme görürsünüz, yani kullandığım bölümleri:) Kendi fırçasını kullanıyorum. Hem tararken hem farı uygularken, oldukça iyi bir ucu var. Normalde ürün içinden çıkan fırçalar iyi performans vermez ama bu gayet başarılı. 
Fiyatı da çok hesaplı. Hele performansına göre çok çok iyi. 15 TL gibi ve 3.5 gr.
Kaşlarımda 15 saat kaldığı oldu ama silinme akma gibi kötü bir durumla karşılaşmadım. Ben temizleyene kadar uslu uslu bekledi:)
Siz kaş kalemi mi kaş farı mı kaş maskarası mı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama eğer far sevenlerdenseniz bu marka ve bu ürüne şans vermenizi öneriyorum.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler
Güncelleme: 25 Ocak 2020 tost makinesi ile çekilmiş fotoğraflar için üzgünüm. Keşke güncelleyebilsem ama ürün artık elimde yok. Saç rengimi değiştirdikten sonra  farklı bir rengini aldım ondan da aynı başarılı performansı aldım.


"Elite Kaş Farı-Eyebrow Shaper" için 4 yorum:

  1. Ben de Kaş kalemi kullananlardanim. Kaş rimellerini hiç sevmedim. Kaş farı güzel ama istediğim gibi bulamadım. Bu ürünü denemem lazım. Kaş kalemimi çok seviyorum. Essence marka en açık renk. Ben içine birazda aralara koyu dursun diye koyu Kaş kalemi ile toplama yapıyorum. Bu da daha güzel durmasını sağlıyor. Bunu bulursam ama muhakkak deniycem

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaş rimelleri ile ben de anlaşamadım. Kaş kalemlerinin kıl köklerine zararı olduğunu duyduğumdan beri aklımdaydı far almak. İyi bir far ile karşılaşmış olmak şansım oldu:)

      Sil
  2. Elite ürünleri gerçekten genel olsrak başarılı fondöteni bile içeriği iyi olsa harika olacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fondöteni henüz denemedim, bir bakasım geldi:)

      Sil