ABC Parfumia - ABC Yumuşatıcı

abc-yumusatici

Merhaba Arkadaşlar;
Bugün bir çamaşır yumuşatıcısı anlatacağım size. ABC Parfumia yani ABC Yumuşatıcı. Aslında ben çamaşır yumuşatıcıları ile sorun yaşayan biriyim. Çamaşır makinem de iyi sıkmadığı için kururken kokuları yok  olur çamaşırların. Ben yine de bulduğum tüm yumuşatıcıları denemeye devam ederim:)
Bundan bir süre önce A101 Market'e girdim alışveriş yaparken detarjan reyonuna geçtim ve ABC Parfumia'yı gördüm. Bunu da deneyeyim ne kaybederim ki dedim ve aldım. Hepsinin kokusuna baktım ama bu büyüleyici yasemin kokusu çok hoşuma gitti, bunu denemeliyim dedim.


Alışverişimden sonra ilk çamaşırım havlulardı. Makineden çamaşırları çıkarırken mis gibi kokular gelmeye başladı. Tövbe bismillah dedim, alışık olmayınca:) Nasılsa kuruduklarında kokuları kaybolacak dedim. Toplarken bir baktım mis gibi kokuyor hala ve yumuşacık havlular. Katlayıp kaldırdım hala kokuyorlar. Benim için dehşet bir durum bu. Diğer çeşitlerinden de sırayla alıp kullanacağım inşallah.
Yalnız bir sorun var, o da benimle ilgili bir sorun. Ben konsantre ürün kullanamıyorum elim hep eski ölçülere gidiyor. Şu gördüğünüz 750 ml şişe 30 yıkamalık ama benim için en fazla 10-15 olur. Deterjanlar için de öyle, keşke alışabilsem konsantre ürün kullanmaya. 
750 ml olan bu konsantre ürünün fiyatı 3.5 TL gibi. Kesinlikle şans vermeye değer diyorum. Ve sizlere mis kokulu günler diliyorum.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler



"ABC Parfumia - ABC Yumuşatıcı" için 18 yorum:

  1. hem etkili hem ekonomikmiş güle güle kulan ;)

    YanıtlaSil
  2. Süpermiş tanıtım fiyatı da olabilir ama kuruma sonrasında da kokusunun korunması çok iyi. teşekkürler canım.

    YanıtlaSil
  3. Süper teşekkür ederim bilgi için bende deneyeceğim 😊

    YanıtlaSil
  4. Ay deneyeyim bunu kullandığım hiç bir şeyin kokusu kalmıyor bile :( ben de kullanamıyorum konsantre ürün ne yapsak acaba :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazdığım gibi bende de aynıydı. Bu ürün şaşırttı beni.
      Konsantre ürün kullanmak bir sanat gibi geliyor bana. O derece:)

      Sil
  5. Abc yumuşatıcı hiç kullanmadım.İlk fırsatta deneyeceğim :) Konsantre ürün bende kullanamıyorum.Yumuşatıcı gözü fuul dolu.Doldurmazsam yumuşak olmayacak gibi geliyor bana :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Konuyla ilgili ders mi alsak ne yapsak? Bu konuda tek şikayetçi ben değilmişim:))

      Sil
  6. Yasemin ya ondan o kadar güzel kokuyor. Deneyeceğim bende çok merak ettim. Benimde kozmetik merakım olduğu kadar ,deterjan merakımda var :))

    YanıtlaSil
  7. aaa hiç denememiştim hemen deneyeceğim teşekkürlerr çok faydalı oldu bu bilgilendirme

    YanıtlaSil
  8. Kesinlikle katiliyorum daha once dalin cok etkili diye kullaniyordum ama camasir astiktan sonra koku.kalmiyordu ABC yi denedikten sonra bos kullanmisim diyorum simdi kendime super urun kesinlikle tavsoye ederim ABC yi

    YanıtlaSil
  9. Kesinlikle katiliyorum daha once dalin cok etkili diye kullaniyordum ama camasir astiktan sonra koku.kalmiyordu ABC yi denedikten sonra bos kullanmisim diyorum simdi kendime super urun kesinlikle tavsoye ederim ABC yi

    YanıtlaSil
  10. Ben yıllardır kullanıyorum. Hatta şu an aylardır dolapta duran hırkam üstümde ve hala mis gibi kokuyor :)

    YanıtlaSil
  11. Ben arkadasimin tavsiyesiyle ABC mor olanı denedim hem de yarım kapak .değil kuruduktan sonra haftalarca kalıyor.bebebegimi kucağıma aldığımda kokular yayılıyor .olamaz böyle bir şeker koku.kirlilere atsam da yoğun kokuyor çiçek kokusu.mutlaka deneyin vazgecmeyeceksiniz

    YanıtlaSil