Flormar Black Dot Oje

flormar-black-dot-oje

Merhaba
Bugün Flormar Black Dot Oje'yi anlatacağım. Kullandıklarım 02 numara mavi ve 03 numara pembe. Renk ve duruş olarak çok sevdim bu ojeyi ben. Mint rengin üzerinde siyah ve gri noktacıklar var görüldüğü gibi. Ve pembe üzerine siyah noktacıklar.  İki kat sürmek gerekiyor, tek katta gereken görüntü çıkmıyor ortaya. Hatta üçüncü katta daha mı güzel olurdu acaba?
black-dot

Ojenin fırçası standart Flormar fırçası, yani ince. Bu inceliği yazık ki sevemedim alışamadım keşke biraz gözden geçirseler bu durumu. Sadece Flormar'ın Jelly Look serisinde bu incelik yok. Onun dışında hepsinin inceliği aynı.
Kuruma hızı diğer dokulu ojelere göre iyi diyebilirim, sevdim. Fiyatı 3 lira civarı sanıyorum. Bir Flormar alışverişimde, farklı ürünlerle birlikte almıştım o sebepten net hatırlamıyorum.
Gelelim ojede benim canımı sıkan bölüme; bildiğiniz simli ojeler gibi çok zor temizleniyor tırnaktan. Aşağıdaki fotoğrafta göreceğiniz gibi önce renk kısmı gidiyor, ardında mücadeleniz başlıyor. Kavga gürültü kalan noktacıkları temizlemeye çalışıyorsunuz:)

Simli ojeleri çıkarmak için bir formül buldum. Onu deneyimleyip sizinle en kısa sürede paylaşacağım.
Bu ojeyi o kadar çok beğendim ki tüm zorluklarına rağmen tekrar kullanacağım.
Sevgiler





"Flormar Black Dot Oje" için 6 yorum:

  1. bu simli olandan daha zor çıkıyor bide tırnağı çiziyor folyo yönteminide ben sevmiyorum :)) ilk isteyene sepetledim ojeyi

    YanıtlaSil
  2. Ben bu seriyi çok severim sana da çok yakışmış :) folyo/yüksük yöntemi ile temizliyorum vakit alıyor ama sonuç iyi senin yeni ve daha pratik bir yöntemin varsa bekliyorum onu anlatmanı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Bulduğum yöntem folyoya benziyor aslında ama onun kadar uğraştırmalı değil (az uğraştırmalı.p). Bir arkadaşım anlattı hafta sonu deneyip sonucu muhakkak yazacağım.

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Evet öyle duruyor. Farklı renkleri de var ama ben en çok bunu sevdim:))

      Sil