Dickinson's Original Witch Hazel-Cadı Fındığı Yüz Yıkama Köpüğü



Merhaba
Bu yazımda size Dickinson's Original Witch Hazel yani Dickinson's Cadı Fındığı Yüz Yıkama Köpüğü'ni anlatacağım.
Cadı fındığı nedir? Bilmeyenler için kısaca anlatmaya çalışayım. 16. yüzyılda Amerika'da yerlilerin keşfettiği bir bitki. Boyu 4.5 metreye kadar olabilen bir ağaç türü. Kar yağdığında bile çiçek açabilen ilginç bir ağaç. Bizim fındık ağaçları ile de herhangi bir benzerliği yokmuş:) Bu bitkinin en belirgin özelliği sıkılaştırıcı etkisiymiş. 

Geçelim ürüne. Ürünün vaatleri arasında aşırı yağı çözmesi, cildi dengelemesi, derinlemesine temizlemesi, tahriş yapmaması var.
Kullanım şekli cildinizi ıslatıyorsunuz, ürünü elinizde köpürtüyorsunuz. Dairesel hareketlerle yüzünüze ve boynunuza masaj yapıyorsunuz. Sonra ılık suyla duruluyorsunuz. Kullanımı kolay pompalı bir şişede. 237 ml ve fiyatı 49 lira. n11.com'dan almıştım.

Peki ben memnun kaldım mı? Kesinlikle memnun kaldım, hem de çok memnun kaldım. Benim cildim kuruya yakın karma ama burun etrafı yağlı. Bunun için ayrı bakım ürünü kullanırım. Ve bu ürün tüm cildimi kurutmadan temizlerken o bölgeyi de tamamen arındırdı. Kullanım sonrası nemlendiricimi sürdüm alışkanlık gereği ama inanın fazla geldi.
Tekrar alır mısın diye soranlar olacak. Evet kesinlikle tekrar alacağım bir ürün.
Siz de yüz yıkama ürününüzden memnun değilseniz Dickinson's Original Witch Hazel Yüz Yıkama Köpüğü'ne şans vermenizi öneririm.
Sevgiler


"Dickinson's Original Witch Hazel-Cadı Fındığı Yüz Yıkama Köpüğü " için 12 yorum:

  1. benimde burun etrafı yaglı canım ya iyiymiş bu ürün :)

    YanıtlaSil
  2. Bende kullanıyorum canım ve çok memnunum çoğu eczanelerde de var aslında yazını çok beğendim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet eczanelerde de var. Ben iki defadır n11 alışverişimde alıyorum:)
      Çok teşekkür ederim
      Sevgiler

      Sil
  3. Merhaba nihal hanım instagramdan da takipçinizim. Yazınız genel olarak kısa ve öz fakat bana yetersiz geldiği konularda şu soruları sormak istiyorum; acaba bu ürün belli bir cilt problemi ya da cilt hedefine yönelik mi kullanılıyor zira içeriğindeki bitkinin sıkılaştırıcı olduğunu ifade etmişsiniz yoksa sadece arınmak için kullanılan öylesine bir temizleyici mi ?
    Saygılar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Ürün tüm ciltleri için hazırlanmış bir yıkama köpüğü. Her hangi bir cilt sorunu hedeflenilerek hazırlanmamış. En hassas ciltlere bile kullanılabiliyor. İyi bir temizleyici:)
      Sevgiler

      Sil
  4. Bende aynı markanın toniği var.Bir kez deneyip bırakmıştım.Tekrardan göz atayım o zaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Toniğinde cadı fındığı daha etkenmiş. Şimdi onu almayı düşünüyorum

      Sil
  5. Cadı fındığı ilginç geldi gerçekten. Ama tahriş yapmaması çok iyi. çünkü yaz aylarında aşırı sıcak ve sonrasında klima havası yüzü yıpratıyor.. Geçenlerde bir temizleme ürünü cildimi baya yaktı. Hassas ürünler yazın da kışın da gerekli. Teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi toniğini almayı düşünüyorum. Onu da deneyelim:)
      Ben teşekkür ederim

      Sil
  6. Listemde olan bir marka, ilk temizleyiciden başlayayım o zaman ben de denemeye :)

    YanıtlaSil