Mayıs Bitenler

Merhaba Arkadaşlar;
Mayıs ayında kullandığım, bitirdiğim veya bitiremediğim ürünlerle buradayım. Önce listesini yapayım; bu ay neler kullanmışım, denemişim.

Rival de Loop Young Cracking (çatlayan oje)
Benri Peeling Etkili Pamuk
Ziaja Keçi Sütü Gece-Gündüz Kremi
Ziaja Keçi Sütü El ve Tırnak Kremi
Raen Gülsuyu Tonik
Hc Complex
Advance White Diş Macunu
Endless Love Edt
Care 4 Lips Dudak Balmı
Maybelline BB Cream

Biolady
Garnier Çarpıcı Renkler Saç Boyası
Şimdi anlatmaya başlayayım.


Maybelline BB Cream'in tamamını kullandım. Değerlendirmeye gelecek olursak; sanki tam olarak istediğimi veremedi. BB kremlerden kapatıcılık beklemiyoruz ama cildi tek renk yapması ve nemlendirmesi esas olmalı. Özellikle nemlendirmesi cildime yeterli gelmedi. Bu arada cildim kuruya yakın karma. Bir daha alır mıyım? Farklı markalar var aklımda, deneyip baktıktan sonra dönüş yapabilirim.
Benri Peeling Etkili Pamuk şurada bahsetmiştim bu üründen 4 tane almıştım üstelik ama kullanırken canım yandı desem yeridir:)) Belki acı eşiğimiz düşük olması ile ilişkilidir bu durum ama makyaj temizlerken kullanamadım. Ojelerimi çıkarayım dedim kalıntılar bıraktı elimde, rahatsız etti. Artık kullanabilen birine hediye ederim. Tekrar alır mıyım? Hayır almam.



Ziaja Gece ve Gündüz Kremi Bu ürünlerin yazısını tam burada yazmıştım. Özellikle nemlemdirme özelliğini sevdim bu ürünlerin. Tekrar alır mıyım? Evet alabileceğim ürünler arasında.
Ziaja El ve Tırnak Kremi. Yazısını işte burada yazmıştım. El ve tırnaklarıma yaptığı bakımı sevdim. Tekrar alır mıyım? Evet kesinlikle alırım.



Raen Gülsuyu Tonik. Makyaj temizlemek ve cildi rahatlatmak amaçlı kullanılıyor ama ben tonik özelliğini sevdim ve tonik olarak kullandım. Bir daha alır mıyım? Yazısı ise burada
Flormar Care 4 Lips Balm. Meyve kokulu çeşitleri olan ve ambalajı çok hoş bir ürün. Burada yazısını yazmıştım. Bir daha alır mıyım? Evet alacağım balmlar arasında. Özellikle kışın işime yarayacak diye düşünüyorum.



Endless Love Edt. Farmasi'nin güzel bir parfümü. Şu yazımda bahsetmiştim. Dediğim gibi kokusuna bayıldım ama kalıcı olmaması biraz üzdü beni. Birkaç sonra eser kalmıyor. Bir daha alır mıyım? Kokusu için evet alacağım:)
Advance White Diş Macunu. Bir Gratis Alışverişimi anlatırken paylaşmıştım aldığımı. Uzun süreli kullanımda vaat ettiklerini gerçekleştiriyor. Bir daha alır mıyım? Denemek istediğim iki marka daha var onlardan yeterli performansı alamazsam evet tekrar alacağım.
Hc Complex benim için çok özel bir ürün. Bu biten ikinci şişe 3.şişeyi de aldım. Güvendiğim bir ürün. Saçımdaki ciddi sorunları düzeltti şimdi ise önlem amaçlı devam ediyorum. Saç problemlerimi ve nasıl kullandığımı öğrenmek isterseniz tam burayı tıklayın lütfen. Bir daha alır mıyım? Elbette alacağım bittikçe.



Biolady, daha evvel size tam şurada bahsettiğim ürünlerden biri. Oldukça olumlu sonuçlar aldım üründen. Güveneceğim nadir markalardan biri artık. Bir daha alır mıyım? Evet alacağım.
Garnier Çarpıcı Renkler Serisi'nden krem saç boyası. Onunla ilgili de tam burada yazmıştım. Oldukça memnun kaldığım bir boya. Bir daha alır mıyım? Stokladım diyebilirim:)
İşte mayıs ayında kullandığım ürünler. Bunlar içinde sizin kullandıklarınız var mı? Yorumlarınız nasıl?




"Mayıs Bitenler" için 22 yorum:

  1. gelsin yeniler o halde :) sevgiler canım

    YanıtlaSil
  2. alışveriş vakti gelmiş demekki :) advance diş macununu merak ediyordum bi denemekte fayda var sanırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet şans verilebilecek bir ürün. Alıveriş çok yaptım mayıs ayı içinde onları tüketmeye başladım bile:)

      Sil
  3. Oh bu ayki performans da gayet iyi canım darısı gelecek aylara :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu ay böyle oldu. Asıl aradığım beklediğim ürünlere bir ulaşabilsem:)

      Sil
  4. Benri'nin pamuklarını o kadar övdüler ki bence İpek'in kare pamuklarının yanına yaklaşamaz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildim o kadar hassas değil ama çok rahatsız etti. Dediğiniz gibi övdükleri için 4 paket almıştım:)

      Sil
  5. Yaa bişey sorcam nasıl bitiriyorsunuz ..Benimkiler bitmiyor ki yenisini alayım.Az mı kullanıyorum acaba..İyi alışverişler sana o zaman..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu soruyu geçen yıl ben de soruyordum. Düzenli kullandığınız zaman bitiyor. 10 günde biten ürünler var iki ayda biten ürünler var. Mesela şu ürünler arasından Hc Complex 2 aydan fazla sürdü bitmesi. Diş macunu 20 günde bitti. Biolady 3 günde bitti. Raen 20 günde bitti. Aklımda kalanlar böyle. Ama bir ruj bir allık bir ay içinde tükenmiyor veya bir oje. Değişik renkler var markalarla dönüşümlü kullandığım için çok çok uzun sürebiliyor.
      Çok teşekkür ederim:)

      Sil
  6. Flormar Care 4 Lips Balm ambalajına bayıldım.. Yeniler gelsin... Güle güle kullanılsın..:) Sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. Neredeyse yeni çıkan lipbalmı bitirdiğin için ayrıca seni tebrik etmek istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslına bakarsanız bu mevsimde onu kısa sürede bitirmiş olmam mümkün olmazdı ama benim dudaklarımı koparma alışkanlığım var bu bakımdan lip balm çok tüketiyorum yaz kış:)

      Sil
  8. Dudak balmı bitirmişliğim yokken kıskandım bu durumu darısı başıma! Yenilerine sağlık

    YanıtlaSil
  9. Yenilere yer açıldı :) benimde yazmam lazım bitenleri :((

    YanıtlaSil
  10. Evet ben de hiç dudak balmı bitiremiyorum. Hep kayboluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yukarıda dediğim gibi, dudaklarımı çekiştirip koparma alışkanlığım var yıllardır ve o yüzden çok sık kullanırım gün içinde. Bu hep mutfakta rafta durdu yeri net:)

      Sil
  11. Ayy ben hiçbir ürünün sonunu görmeden yenisini merak edip bir şekilde değiştiriyorum. Mesela evde bir sürü temizleme jelleri var şimdi yazıyı görünce farkettim. Bu arada benri pamuğu bende denemiştim çok haklısın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı ürünler için ben de öyle yapıyorum. Ara veriyorum başka deniyorum. Ama sonuca ulaşmak için bir süre düzenli kullanmam gerekiyor ve özellikle krem parfüm temizleme jelleri tonik gibi ürünler bitiyor. Renkli kozmetik ürünlerini asla sonuna kadar bitiremiyorum ben.

      Sil