Rival de Loop Young Cracking (Çatlayan Oje)


Merhaba
Yine bir oje deneyimi ve yine ben:) Bugün sizlere Rival de Loop Young Cracking'i tanıtmaya geldim yani çatlayan oje

Rival de Loop ürünlerini Rossmann mağazalarından temin edebiliyoruz. Markanın farklı ürünlerini de denedim onları da zaman içerisinde sizlerle paylaşacağım.
Şimdi bu çatlayan ojeden bahsedeyim. Daha önce farklı bir markanın ürününü kullanmıştım, hatta hala oje çekmecelerinden birinde durur. Kuruma sorunu olduğundan devam etmemiştim kullanmaya. Ancak Rival de Loop Young Cracking'de hemen kuruyup çatlaması en sevdiğim özelliği oldu. 
Önce açık renk bir oje ile zemin oluşturdum, ardından bu çatlayan ojeyi sürdüm. Baktım siyahlığı tam vermedi ikinci katı sürdüm ve tamamladım, nasılsa kuruması için beklemek gibi bir durum söz konusu değil. 


Tabi ben her yeni denemede olduğu gibi bunda da fotoğrafladıktan sonra 3.katı sürdüm. Sanki daha bir güzel oldu ama abartmamak için ilk fotoğrafları paylaşıyorum sizinle. 
En yakın zamanda Rossmann'a uğrayıp farklı renklerine de muhakkak bakacağım. Mecidiyeköy şubesi bana oldukça yakın, orada oturuyorum:)
Rossmann bizim 14subat14sevgikadini etkinliğimizin sponsorlarındandı. İşte tam burada sizlere bahsetmiş, ürünleri denedikçe paylaşacağımı söylemiştim.
Yeni bir yazıda tekrar görüşmek üzere.
Sevgiyle...



"Rival de Loop Young Cracking (Çatlayan Oje)" için 19 yorum:

  1. Yakışmış güzel günlerde kullan canım ama buradan bir sosyal mesaj vermeden geçemeyeceğim :))) MERSİN'DE ROSSMANN AÇILSIN ARTIK LÜTFENNNNNNNN :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Yeni şubeler açılacağını biliyorum ama hangi iller onu bilmiyorum. Geçen gün Manisa'a açıldı mesela:)

      Sil
    2. Manisa'yı gördüm, Manisa'da var koskoca Mersin'de yok :) Mailleri de dikkate almıyorlar talebimi defalarca belirttim lütfedip cevap bile vermediler :(

      Sil
    3. Belki vesile olurum duyurma açısından:)

      Sil
  2. Çok güzelmiş,akşam bir rossmana uğramalı

    YanıtlaSil
  3. Önceki çatlayan oje deneyimlerim hüsranla sonuçlandığından pek sevememiştim bu tip ojeleri ama bu hoşuma gitti numarası ya da adını öğrenebilir miyim? Ayrıca çok da yakışmış keyifle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum. Rival de Loop Young Cracking diye geçiyor:)
      Sevgiler

      Sil
  4. Geçen yıl sitenize bakmıştım. İşin açığı şimdi baktığımda bir farklılık bir gelişme göremedim.
    Dikkatinize:)

    YanıtlaSil
  5. bir ara çok kullanmıştım bu ojelerden çok severim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sevdim farklı renklerine sanıyorum cumartesi bakıcam:)

      Sil
    2. Ben de sevdim farklı renklerine sanıyorum cumartesi bakıcam:)

      Sil
  6. Çatlayan oje deneyimim hiç olmadı nasılsa ancak bu ojeye bir bakarım artık.Ellerine de çok yakışmış,güle güle sür canım :)

    YanıtlaSil
  7. Ben daha önce hiç çatlayan oje satın almamış ve sürmemiştim. Sizin yazınızdan sonra, bir de elinizde sürülmüş halini de görünce edinmeye karar verdim.

    YanıtlaSil