Ana Sayfa » , , , , , » EN LEZZETLİ ‘ANNELER GÜNÜ ' FRUITFLOWERS’DA…

EN LEZZETLİ ‘ANNELER GÜNÜ ' FRUITFLOWERS’DA…

meyve-sepeti


Sevdiklerinizi Fruitflowers’ın şık ve romantik hediye sepetleriyle mutlu edin…

Var mıdır anne kadar önemlisi anne kadar değerlisi. Hayatımıza kim girerse girsin çıkmadı mı gitmedi mi bu güne kadar? Kalıcı olanın yeri anneninki kadar sağlam oldu mu? O kadar sevdi mi o kadar önemsedi mi o kadar düşündü mü? Daha nice nice nice sorular sorulur bu konu üzerinden aslında. Daha nice nice sorular sorulur nice cevaplar üretilir. Neler neler söylenir aslında… Anneleri birisiyle birileriyle kıyaslamak bile aslında mümkün değildir. Çünkü kim size canından can kanından kan verebilir? Bunu tek yapabilen annedir. 9 ay size canından can kanından da kan vermiştir!!!

Yılın en özel günlerinden biri olan Anneler Günü için romantik ve şık hediye sepetleri hazırlayan Fruitflowers, 400’ün üzerinde bulunan lezzet sepetleriyle damak tadına önem verenlere farklı alternatifler sunuyor. Her geçen gün ürün yelpazesine yeni tatlar katan Fruitflowers, Anneler Günü için hazırladığı meyve, kek ve kurabiye sepetleriyle hem göze hem damaklara hitap ediyor. Çikolata ve macaron gibi pek çoğumuzun yemeye doyamadığı yeni lezzetlerini de meraklılarının beğenisine sunan Fruitflowers, hazırladığı aranjmanlarla akılda kalıcı hediyeler arasında yer alacak gibi görünüyor.

 • Oldukça geniş ürün yelpazesine sahip olan Fruitflowers, sipariş verildikten sonra 4 saat içerisinde hazırlanarak sevdiklerinizin kapısına kadar ulaştırılmaktadır.


Ayrıntılı bilgi ve sipariş için;
Tel: 444 3 002- 0850 296 03 63
www.fruitflowers.com.tr

*Basın Bültenidir*


"EN LEZZETLİ ‘ANNELER GÜNÜ ' FRUITFLOWERS’DA…" için 7 yorum:

  1. Merhabalar. Yeni açılan Moda Blogları Platformuna, blogunuzu eklemek istermisiniz? Eğer eklerseniz site trafiğiniz hızla yükselecek ve takipçi sayınız artacaktır. Blogunuzu aşağıdaki adresten ekleyebilir veya ekli blogları inceleyebilirsiniz. Başarılarınızın devamını dilerim. Saygılar... Modaland - Modalı Hayatlar

    YanıtlaSil
  2. hayatımızın en tatlılarına en talı hedıye

    YanıtlaSil
  3. Güzel bir hediye olur annelere

    YanıtlaSil
  4. Çok lezzetli bir anneler günü hediyesi.. Sizin de anneler gününüz kutlu olsun..:)

    YanıtlaSil
  5. Zamanı az olanlar için harika bir seçenek. Güzel bir hediye 4 saatte ulaşabiliyor, süper bir şey bence.

    YanıtlaSil
  6. Güzel bir hediye düşülebilir Lezzet Tramvayı

    YanıtlaSil
  7. Bu cok hosuma gitti ama ben yurtdisindayim,burda hic görmedim.

    YanıtlaSil