Bitenler (Mart)

Merhaba
Mart içinde kullandığım ürünlerin bitenlerini ve bitmeden kaldırdıklarımı sizlerle paylaşarak ilk "bitenler" postumu yazmak istedim.
Ürünler; Splat Diş Macunu, Avon Baby Pişik Kremi, Vaseline Aloe Fresh besleyici vücut kremi, Harmolance Ayak ve Topuk Kremi, Dr. Metin AntiAging Facekrem, Seranem Şampuan, Maybellinne Kapatıcı, Farmasi Seatherapy Hand Cream, Softem Arı Sütlü Ballı Transparan Sabun, 

Şimdi gelelim bu ürünler hakkında neler düşündüğüme:
Splat Diş Macunu
Bu ürünün özelliği beyazlatma. Ama ben sigara ve çay tüketen biri olarak bu özelliği pek göremedim yani yeterli değil bana göre. Koruma özelliği hakkında çok bir şey söyleyemem sadece bir tüp kullandım. Bir daha alır mıyım? Sanmıyorum.
Avon Baby Pişik Kremi
Hiç ama hiç sevmedim, kıvamı o kadar koyu ki kullanırken kontrol etme şansı bırakmıyor herşeyden önce. Faydası da olmadı. Bir daha alır mıyım? Hayır almam!
Harmolance Ayak ve Topuk Kremi
Çok güvendiğim bir ürün oldu. Ameliyatımdan sebep düzenli kullanmamama rağmen memnun kaldım. Bir daha alır mıyım? Aldım bile:)
Dr. Metin AntiAging Yüz Kremi
Ürünün özelliği anında etki, bu sebeple almıştım zaten. Hiç bir faydasını görmedim. Kokusu çok itici, beğenmedim. Bir daha alır mıyım? Hayır. Zaten bitiremedim bile.
Vaseline Aloe Fresh Vücut Kremi
Vaseline çok güvendiğim bir marka. Bu üründen iki tane almıştım. Çok özelliği olmayan bir nemlendirici. Bir daha alır mıyım? Sanmıyorum.
Maybelline Kapatıcı
Tavsiye üzerine almıştım. Bu da aradığımı bulamadığım ürünlerden oldu. Yalnız şunu belirtmem lazım, benim uyku düzenim yok çok az uyuyorum. Dolayısı ile göz altlarımda hafif morarmalar oluşuyor. Bu ürün kapatmaya yaramadı. Bir daha alır mıyım? Hayır almam. Bu arada kapatıcı önerilerinize ihtiyacım var:)
Farmasi Seatherapy Hand Cream 
Bu ürün ile ilgili fikrimi işte burada sizlerle paylaşmıştım. Memnun kaldığım bir ürün oldu. Bir daha alır mıyım? Aldım bile:)
Softem Arı Sütlü Ballı Transparan Sabun
Bu üründen ben inanılmaz memnun kaldım. Ürünün özelliğinde selülit görünümünü azalttığı, oluşumunu engellediği söyleniyor, onu takip etmedim açıkcası ama ferahlatıcı ve arındırıcı etkisini çok net hissettim. Sabun üzerinde bir lif var bu da kullanımı kolaylaştırıyor. 3 adet almıştım, eşim büyük oğlum ve ben çok memnun kaldık. Bir daha alır mıyım? Kesinlikle alırım:)
Seranem Şampuan
Saçlarım çok sorunlu ve yıpranmış olduğundan bu şampuanda da aradığımı bulamadım. Bir daha alır mıyım? Sanmıyorum. Ancak sorunsuz saçlarda çok iyi sonuç verdiğini okudum farklı yerlerde.

Bir başka "bitenler" yazısında görüşmek üzere.
Sevgiler


"Bitenler (Mart)" için 34 yorum:

  1. harika ve yönlendirici bir paylaşım, teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. çok net ve yol gösterici bi yazı olmuş canım. eline sağlık:)

    YanıtlaSil
  3. Bir çok ürün bitirmişsin ,paylaştığın için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  4. Farmasi Seatherapy Hand Cream benimde almayı düşündüğüm bir üründü
    teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. arı sütlü ballı sabunu denemek isterim,sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Kapatıcı önerim yok ama ciltle birebir aynı tonda olması gerektiğini öğrendim.daha açık olduğunda,morluklar daha net gözüküyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alırken hata ettim onu düşünemedim, sonra farkettim:)
      Sevgiler

      Sil
  7. En sevdiğim yazı bitenler :) Bitirmenize sağlık :)

    YanıtlaSil
  8. Artık yeniler gelsin... Güle güle bitenler..:)))
    Güzel ürünler..
    Ameliyatı da bilmiyordum. Şimdi öğrendim. geçmiş olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni yeni ürünler deniyorum bundan da zevk alıyorum:)
      Evet Halluks Valgus ameliyatı oldum. Bir kaç güne ayağımın son durumu hakkında bir yazı hazırlamam lazım. Aynı problemi yaşayanlar yazımı bekliyor. Çok teşekkür ederim:)

      Sil
  9. Teşekkürler güzel bir yazı olmuş ben arı sütlü ballı sabunu merak ettim bir deniyim bakalım :)

    YanıtlaSil
  10. Paylaşım için teşekkürler.Diş macununun biberli olanını duymuştum çok ilginç gelmişti..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok fazla çeşidi var markanın. Ben teşekkür ederim:)

      Sil
  11. Bitenler yazısı yazmak da ayrı bir emek. Splat ürünleri güzeldir aslında. Çok fazla çeşidi var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk defa denedim, fırsat buldukça yazmayı planlıyorum her ay için. Evet çok fazla çeşidi var ama bahsedileni vermedi bana. Koruma durumunu da dediğim gibi bir tüp kullanımda anlamak mümkün olmazdı.
      Sevgiler:)

      Sil
  12. Dr. Metin'e çok şaşırdım evet kokusu çok kötü ama etkisi anında ve uzun süre kalıcı oldu bende.. koku hariç severek kullanmıştım.. ama o koku da bitkisel olmasından ötürüymüş zaten..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet İrem çok iddialıydı o sebeple aldım. Bir kaç defa denedim bahsedilen etkiyi göremeyip bıraktım. Eğer umduğumu bulsaydım kokuya da katlanırdım.

      Sil
  13. güzel bir paylaşım cnm LEZZET TRAMVAYI

    YanıtlaSil
  14. Sigara ve düzensiz uyku nedeniyle göz altı kapatıcısından önce sanırım gözaltlarınızı kapatmaya yönelik ihtiyacınız var. Özellikle de mor renkli concealer işinizi görecektir. Bunun üzerine herhangi bir kapatıcı yeterli olur diye düşünüyorum, sevgiler...

    YanıtlaSil
  15. ben alıp alıp kullanmayanlardanım ne yazık ki benimkiler kullanmadan çöpe gidenler geçmiş olsun bu arada

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de uzun yıllar aynısını yaptım ancak daha sonra deneyimleyip paylaşmak çok zevkli geldi bu şekilde de alışkanlık haline getirdim düzenli ürün kullanımını:)

      Sil
  16. Yenilerini kullanmak nasip olsun...

    YanıtlaSil
  17. Splat'ın Şili Biberi özlü diş macununu çok seviyorum.Seranem şampuanı da sevdim ama ürün miktarı benim saçlarım için uygun değil.Bu sebeple kızlarım için kullanıyorum sıkça...
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçlarım aşırı yıpranmış olduğu için sanırım ben istediğimi, aradığımı bulamadım:)

      Sil