Ana Sayfa » , , , , , » HuncaLife Kozmetik ve Kişisel Bakım Ürünleri

HuncaLife Kozmetik ve Kişisel Bakım Ürünleri

Merhaba Arkadaşlar;
HuncaLife markasını duymayan yoktur sanırım değil mi? Ama ben ürün gamının bu kadar geniş olduğunu bilmiyordum. Kişisel bakım ürünlerinden renkli kozmetik ürünleri hatta aksesuara kadar neler yok ki? 
Bu yazımda markanın #14subat14sevgikadini etkinliğinde bizlere gönderdiği dolu dolu paketi anlatacağım size. Başlayalım.

HuncaLife Essentials Acı Badem Temizleme Sütü 250 ml ambalajda bu ürün. Suya dayanıklı makyaj ürünlerini bile kolaylıkla çıkardığı iddia ediliyor ve tüm cilt tipleri için uygun. İçinde alkol, paraben ve parafin yok.
temizleme-sutu

HuncaLife Essentials Acı Badem Yüz Kremi Bu ürün de 100 ml ambalajda. Yoğun nemlendirme özelliğine sahip bu krem cildi besleyip esneklik kazandırıyormuş. Her kadının ihtiyacı olan özellikler bunlar. Kuruma ve çatlamaları da engelliyormuş bu çok iyi. Kullanma sıklığında sınır yok, ihtiyaç olduğunda kullanabiliyor muşuz.
yuz-kremi


Needs Enjoyble And Fresh İncirli Kolonya 400 ml bu kolonya. Yaban inciri ile hazırlanmış, yaban incirinin tazeleyici etkisi olduğu söyleniyor. İlk defa incirli kolonya deneyeceğim bu arada:)
incirli-kolonya

İşte çok duyduğum bir ürün ilk deneyeceklerim arasında. Naturilies İnci Tozlu Sabun 100 gr bu sabun. Cilt metabolizmasını hızlandırıp, canlandırıcı etkisi ile de gençleştirmeye katkıda bulunuyormuş Düzenli kullanımda cilde canlılık ve parlaklık veriyormuş. Ah biz kadınlar! Hangi yaşımızdan memnunuz ki? Gençken yaşımız fazla göstersin diye uğraşırız topuklu pabuçlar, anne topuzları filan, 30'u geçince tamamen tersi:)
inci-tozu-sabun
,

                                        Ella Bayan Parfüm vardı bize gelen kutuda. Tasarıma bakar mısınız lütfen? Bir de kokuyu duyabilseniz. Henüz kalıcılığını test etmedim ama muhakkak haberiniz olacak sonuçtan. Bu şişe 35 ml çok cici. Koku notaları: armut, greyfurt, şakayık, gül misk ve sandal ağacı
huncalife-parfum


Color Illusion Matte Ruj nasıl güzel bir renk bu değil mi? E vitaminli, nemlendirici özelliği var. Tabi ki denenecek:)
visne-curugu-ruj


Hyper Curl Mascara ve eyeliner. Bu rimeli ilk kez deneyeceğim ki ben rimel aşığıyım. Denemediğim marka kalmadı derken her gün yeni bir tanesi ile tanışıyorum. Laf aramızda bundan da çok memnunum. Bu rimelin kısa kirpiklerde iddiası var ve bu beni daha da heveslendirdi. 
hyper-rimel

Bu şık makyaj çantası da bizim:)
makyaj-icin-canta

Evet arkadaşlar, hem merak edenler için kutuda hangi ürünler olduğunu paylaştım hem de ilgilenenler için ürünlerin özelliklerini.
Bu arada HuncaLife'ın sitesinde gördüğüm bir bilgiyi de sizlerle paylaşmak isterim. Cilt bakım uzmanlığı için bir eğitim veriyor markamız. 

Sevgiler




"HuncaLife Kozmetik ve Kişisel Bakım Ürünleri" için 51 yorum:

  1. HuncaLife markasını çok duydum ama hiç bir ürününü denemedim.Tavisyeleriniz benim için çok değerli olacak :) Tüm ürünlerinizi güle güle kullanın .
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben uzun süre sarımsaklı şampuanını kullandım ve çok memnun kaldım. Şimdi maalesef bulamıyorum. Birkaç ürünü daha var deneyimlediğim. Şimdi sıra buradaki ürünleri denemeye geldi. Güvenin için teşekkür ederim:)
      Sevgiler

      Sil
  2. ben sizin blogunuza bir süredir giriyorum yazılarınızıda beğenerek okuyorum. beğenmediğinizide yazıyorsunuz her gün bir defa geliyorum yeni yazı varmı diye bakıyorum ama ben yorum yazarken adım çıkmıyor google hesabı aim openıd seçenekleri var hepsini denedim adsız diye çıkıyor yorumum nasıl adımın görünmesini sağlarım acaba yardımcı olsanız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba:)
      Öncelikler takibiniz için teşekkür ediyorum. Blogumun ziyaretçilerini en iyi şekilde yönlendirmeye çalışıyorum beğenmediklerimi de ara ara yazmak zorundayım.
      Adsız olarak görünmenize gelince; seçenekler arasında google hesabı denilen yer gmail hesabıdır. Yani gmail uzantılı bir email hesabınızın olması gerekiyor. Bunu edindikten sonra yukarıda "bu siteyi takip et" i tıklayıp beni takibe alabilirsiniz, yorumlarınızda da adınız çıkar.
      Eğer gmail hesabı almakta sorun yaşarsanız veya ben anlatamadıysam, mevcut eposta adresinizden huzun.sarisi@gmail.com adresime yazın birlikte açmaya çalışalım:).
      Sevgiler

      Sil
  3. Tavsiyelerinizi dikkate alacağım. Paylaşım için teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
  4. Huncanın farklı bir kolonyasını kullanmıştım ama incir kolonyası bir harika. Ben başka bir markanınkini parfüm niyetine kullanıyorum :)) Tüm ürünlerini güle güle kullan özellikle rimel yorumunu bekliyorum :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet parfüm niyetine kullananları ben de duydum. Tamam rimel yorumu en kısa zamanda gelecek:)
      Sevgiler

      Sil
  5. çok güzel ürünler, dikkate alacağım sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Ben üniversitedeyken çok kullandığım bir markaydı sonrasında çok rastlamadığım için sanırım kullanmadığım bir marka Hunca
    en çok kolonyasını merak ettim çünkü bende yanından kolonya ayırmayanlardanım. İlk fırsatta denemek kullanmak isterim
    Parfüm de anlattığına bakılırsa tam benim tarzım inş. onu da deneme şansım olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sadece limon kolonyası kullanırım o da grip olduğumda ama bu kolonya için çok güzel yorumlar duydum okudum deneyeceğim ben de:)
      Evet parfüm benim tarzım:)

      Sil
    2. Üye olup alabilirsiniz ürünleri indirimli olarak lerzankara

      Sil
    3. Üye olup alabilirsiniz ürünleri indirimli olarak lerzankara

      Sil
  7. Hunca,çocukluğumdan bildiğim bir marka.Ablam şampuanlarını alırdı..Şimdi ürün yelpazesi oldukça gelişmiş,ilerleyen günlerde blogumda da yer alacak..
    Açıklamalı anlatım için teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok kısa bir geçmişe kadar sarımsaklı şampuanını kullanıyordum Süvari Kozmetik'te bulmuştum en son. Şimdi bulamıyorum. Sormak lazım mail ile Hunca'ya
      Ben teşekkür ederim.
      Sevgiler

      Sil
    2. Halen sarımsaklı şampuan ve maskesi satışta kızlar. Bende 2012 yılında üye olmuştum Hunca'ya şimdi üyeliğimi yeniledim. İlgilenirseniz iletişim halinde olalım lütfen <3

      Sil
  8. hepsi birbirinden harika incir kolonyasını onceden de denemiştim annem gorunce super dedi:) cok guzel kokusu parfümde aynı sekilde ruju ise cok guzel ben denemelere basladım ilerleyen günlerde yazılarım gelecek elinize sağlık Pınarla beraber cok guzel bir etkinlik duzenlediniz, yeni tanıstığımız bir sürü ürün oldu ve sohbetlerimizde sahaneydi:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem Pınar adına hem kendi adıma çok teşekkür ediyorum. Evet güzel bir gün oldu:)

      Sil
  9. Markayı çok fazla duydum. Etrafımı bir araştırayım bakalım danışman var mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kozmetik mağazalarından veya www.huncashop.com'dan temin edebiliyoruz ürünleri

      Sil
  10. hiç denemediğim bir marka.ilk fırsatta tavsiyelerinize uyarak denememi yapayım:)

    YanıtlaSil
  11. İncirin o kadar baskın bir kokusu olduğuna hiç dikkat etmemişim. Kolonyası nasıldır acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hafif koku sevenlere göre olmayabilir. Baskın bir kokusu var evet

      Sil
  12. Renkli kozmetin ürünlerini ilk kez duydum..

    YanıtlaSil
  13. Markayı biliyorum ama kullanmak nasip olmadı hiç paylaşım için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  14. Denememiştim. Bu bilgiler sayesinde deneme şansım olacak... Sevgiler...

    YanıtlaSil
  15. bende hiç denemedim ürünlerini. en yakın zamanda göz atacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öneririm genel anlamda markayı. Bu ürünleri de deneyip sonuçları paylaşacağım:)

      Sil
  16. Cocuklugumdan hatirladigim mavi kutulu hunca sampuanlari :)) Hunca life olarak hic bir urununu kullanmadim.. Deneyimlerini paylastikca bizde karar veririz artik..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Hunca çocukluğumuzun markası. Yukarıda da söylediğim gibi sarımsaklı şampuanını kullanıyordum memnundum sonra bulamadım ama online satış olduğunu öğrendim bakacağım.
      Sevgiler

      Sil
  17. Bu markayı biliyordum ama bu kadar geniş bir ürün yelpazesi olduğunu bilmiyordum.

    YanıtlaSil
  18. Parfüm,kolonya,ruj ve temizleme sütünü denedim.Hepsinden ayrı ayrı memnun kaldım..Senin de memnun kalacağını düşünüyorum canım.Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Buna sevindim canım. Parfümün kalıcılığı tamamsa ben de kokusunu çok beğendim

      Sil
  19. iyi günlerde kullanın rimel konusunda denemediğim marka kalmadı en iyi reklam yapan televizyonda boy gösterenlerin bir çoğu bile bana göre fiyaskoydu.Hunca life bir kaç ürününü kullanmıştım sizde memnun kalırsınız inşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rimel konusu evet benim içinde kabus olmaya başladı. Bu rimeli deneyip muhakkak yazarım. Sevgiler

      Sil
  20. Şeffaf makyaj çantası ve incir kolonyası ilk görüşte favorim oldular benimde.Diğerlerini de çok meraktayım.Bakalım nasıl çıkacaklar :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de merak ediyorum kısa süre sonra başlarım:)

      Sil
  21. Yaban İncirli kolonya ilgimi çekti fırsatını bulursam deneyeceğim ,paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  22. rimelleri hakkında bilgi alabilir miyim ?

    YanıtlaSil
  23. Hatay temsilcisi merve demirel 05075775433

    YanıtlaSil
  24. Harika ürünler hemde ekonomik ben üyesiyim çok memnunum yüzde 35 kârla alıyorum

    YanıtlaSil
  25. Harika ürünler hemde ekonomik ben üyesiyim çok memnunum yüzde 35 kârla alıyorum

    YanıtlaSil
  26. Rujlari çok kalıcı

    YanıtlaSil
  27. http://www.huncalife.com.tr/Default.aspx?ReferenceID=68488b3b-ef5b-41df-a388-69fad5200b65 bu adresten ücretsiz kayıt olarak %40 daha uyguna huncalife ürünlerini temin edebilirsiniz

    yada http://hnclife-uyelik.com/ bu adresten detaylı bilgi alabilirsiniz . iyi çalışmalar

    YanıtlaSil