Burock Cilt Bakım Ürünleri Deneyimim

Merhaba
Cilt bakım rutinim için, yaşlanma etkilerimin fark edilmeyecek boyutta olması için ben de herkes gibi sürekli ürün arayışındaydım. Deneyimlemem için bana Burock Cilt Bakım Ürünleri gönderildi. Gece ve Gündüz Kremi ayrıca Göz Çevresi Bakım Kremi


Ambalaj ve sunumları çok hoşuma gitti. Özenle düşünülüp hazırlanmıştı. Ürün ambalajını çok sevdiğimi ve hemen denemeye başlayacağımı sonuçtan sizleri de haberdar edeceğimi sizlerle paylaşmıştım.


Ürünleri denedim ve istediğim sonucu almak bir yana tamamını bitiremedim bile. Neden mi?
Gündüz kremini yüzüme sürüyorum yapış yapış bir his bir türlü emilmiyor. Bir iki saat sonra soyulmalar başlıyor ciltte. Beyaz beyaz pütürlü dokular oluştu cildimde. Gece kreminde bu soyulamalar olmadı ama güç emildi. 
Göz kremi ise bana göre en fena olanıydı. Özellikle gece kullandım sabah gözlerim şiş vaziyette kalktım. Mevsimsel bir durumdur, geçici bir şeydir diye aralıklarla tekrar tekrar denedim her üç ürünü de ama sonuç değişmedi. 
Ürünle ilgili olumlu yorumlar da okudum ama bende sonuç bu, hayak kırıklığına uğradım işin açığı.
Çok hassas bir cildim yok aslında ama nasıl bu şekilde bir sonuç aldım bilmiyorum. Ürünleri kullanıp benim gibi hüsrana uğrayan varsa bilmek isterim. Bu set 250 lira civarı az değil bedeli. Onu da geçtim, gözlerime zarar verecek diye ödüm koptu.
Şimdi yazdıklarım için yadırgayanlar olabilir ama ben yazmak zorundayım; bloglar tüketiciyi yönlendiriyor. Tüketici bizlerin ürün yorumları ile hareket ediyorsa sorumluluğumuz büyük. Bu anlamda memnun kaldığımız ürünleri yazıyorsak memnun olmadıklarımızı da yazmalıyız diye düşünüyorum.
Her beğenmediğim ürünü bloga taşımıyorum tabi ancak bu ürün hem çok pahalı hem sağlıkla ilgili beni üzdü o bakımdan bende olan etkilerini yazmak zorunda hissettim kendimi. 
Sevgiler




"Burock Cilt Bakım Ürünleri Deneyimim " için 37 yorum:

  1. Haklısın canım yazarak çok iyi etmişsin. Muhtemelen içerigindeki bir maddeye cildin reaksiyon vermiştir. Herkesin beğendiği Loreal skin perfect bir ürün daha vardı tavsiyeevinen gelmişti sanırım. Anneme alerji yaptı, bahsettiğin gibi emilmeme, topaklanma, şişme..
    Bu markadan anneme almayı planlıyordum ama yorumun benim için değerli.

    Bence kimse bu yazıyı yadırgamamalı. Firma tarafından yollanan ürünleri çoğu blogger malesef yağlayıp ballıyor, hiç hoşuma gitmeyen bir durum!

    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet muhtemelen öyle oldu. O bahsettiğin ürün bana çok iyi geldi. Biraz daha kullanıp tam deneyimimi yazmak istiyorum. Sanırım Magic Blur bahsettiğin Loreal ürünü.
      Yağlayıp ballayarak ürün yorumu yapan bloggerlarda çok şikayetçiyim. Bunu "blog yazarı nasıl olmalı" başlıklı iki yazımda bahsetmiştim bu durumdan.
      Sevgiler

      Sil
  2. Kaygılanmanıza gerek yok. Cildinize iyi gelmediyse gelmemiştir. Tabii ki, cildinize uymadıysa, kaliteli değilse, vaatlerine yerine getirmediyse 5 liralık ürün de 250 liralık ürün de yazılmalıdır.

    Hatta, ben de, ne yazık ki birkaç kez denk geldiğim "son kullanma tarihi yaklaşmış/geçmiş" ürün gönderen firmalara yönelik olarak, sosyal medya hesaplarımda bildirimde bulunsaydım dediğim olmadı değil. Onlarla ilgili yayın yapmadım, evet ama belirtmek de lazımdı belki.

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir defa denk geldim son kullanma tarihi geçmek üzere olan ürüne. Çok üzüldüm ama yazmadım tabi. Tekrar etmediği için bu durum marka tarafından kendilerine bile söylemedim. Samimi bu yorum için teşekkürler:)
      Sevgiler

      Sil
  3. Yazmakla en iyisini yapıyorsunuz. Ürünlerin eksilerini ve artılarını okuyarak karar veriyoruz birçoğumuz. Bu yazıdan dolayı belki bir çoğumuz ürünü almayacağız ama belki firma ürünü incelemeye alacak.
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  4. Sonunda biri ürünün kötü yanlarını da yazıyor çok şükür ya o kadar az ki bunu yapan sevindim,
    Evet her ürün mükemmel değil ve her ürün her birimize iyi gelmeyebilir ama anlattıkların gerçekten önemli yan etkiler bence beğenmediğin ürünlerden de bahsetmen doğru bir hareket olmuş benim fikrim iyi olanıda yazmalı kötü olanıda..Sırf lansman hediyesi diye yada sırf firma gönderdi diye ürünlerin kötü taraflarını yazmayan o kadar çok blogger varki inandırıcıklarını kaybediyorlar yazmadıkları için..
    Hepsi benim düşüncem tabi ama benim gibi düşünenlerinde az olmadığına eminim.
    Markanın ürünlerini merak edip almayı düşünmüştüm ama hassas ciltli bir insanım açıkçası riski göze alamam herhalde.Bu yazıdan sonrada iyi ki de almamışım dedim. Paylaştığın için teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük hayal kırıklığı yaşatan ürünleri yazıyorum. Olia saç boyasını da yazmıştım.
      Dediğin gibi markayı kaybetmekten korkanlar ürünü anlatırken yere göğe koyamıyorlar. Bana göre markayı kaybetmek yazdıklarıma güvenenleri kaybetmekten iyidir.
      Cildin hassas ise riske atma derim zaten. Benim cildim hassas olmadığı halde bunları yaşadım.
      Samimi yorumun için ben teşekkür ederim canım

      Sil
  5. bende yorumlara istinaden alırım ya da almam doğruyu söyleyeni dokuzuncu köyden kovuyorlar ama,nedense herkes bir şak şak allam pullama gafleti içersinde

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O şak şak yapanlar asla kalıcı olamaz ki. Bir noktadan sonra inandırıcılıkları kaybolur. :)

      Sil
  6. Teşekkürler deneyim benim için çok önemli , sevgiler......

    YanıtlaSil
  7. Markayı duymuşluğum var.Piyasaya henüz yeni giren markalardan oluşumu eksiklerinin oluşumu bilmiyorum.Sana geçmiş olsun diyorum cildimiz çok önemli bende merak ettim şimdi kullananlardaki durumu ama firma çıtalarını yükseltmek yada bir kaç ürüne sahip olabilmek adına yine bloggerdaşlarımız yağ bal durumunda karşımıza çıkabilirler :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Fatma, isteyen blogger istediği gibi davransın ben yoruldum kendimce yorum yapmaktan. Beğenmediğimi yazarım, hele ki sağlımı etkilediyse veya pahalı bir ürünse. Bu ürünün de bana etkisi bu. Keşke bahsedildiği gibi özellikler ile karşılaşsaydım; her kadının buna ihtiyacı var.

      Sil
  8. Bu markayı ilk kez duyuyorum.. Her ürün her ciltte aynı olumlu etkiyi yaratmıyor gerçekten..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Ayşegül Hanım, yeni bir marka bu. Hakkında çok güzel şeyler yazmak isterdim bazı ürünlerde olduğu gibi.
      Sevgiler

      Sil
  9. bu markayı ilk defa duyuyorum ,geçmiş olsun,sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Benim bu konuda ne düşündüğümü iyi bilirsin. Bir insanın her kullandığı üründen memnun kalması mümkün değildir. Ama sırf firmalarla arasını bozmamak için şak şakçılık yapanlar var maalesef dürüst blogger olmak lazım ki insanlar güvensin bize ,ürünü merak ediyordum .Gerçi her ciltte farklı etki yapar ,yorumladığın için sağol ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Farklı yorumlar okudum ürün hakkında. Benimle aynı şikayette olanı görmedim, emilmesini kokusunu vs anlatmışlar. Ama yaşlanma etkilerine karşı vaadedileni yatı diyen de görmedim bu da olayın başka boyutu. Bir nemlendirici anlatır gibi yazmışlar.
      Rica ederim

      Sil
  11. bende yorumlara bakarak karar veririm çoğunluk ne derse ona göre hareket ederim..bilgilendirme için teşekkürler..

    YanıtlaSil
  12. Evet ambalaja aldanmamak lazım. Yorumlarınızı dürüst olarak belirttiğiniz için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  13. Bence doğru olanı yapıyorsun..Ben de alış veriş konusunda referansa çok önem veririm..Tabi ki kozmetik ürünler her ciltte aynı etkiyi sağlamıyor ne yazık ki :))Seneler önce kötü bir tecrübeyle ben de yaşadım buna benzer bir durumu üstelik çok da iyi bir markayla..Sen doğru bildiğin yolda devam et..Sevgiler..

    YanıtlaSil
  14. içindeki bir maddeye tepki göstermiş diye düşünüyorum cildin ben de ürüe çok önyargılı yaklaştım ama inanılmaz memnun kaldım hele de sana kötü gelen o gündüz kremi benim cildime çok iyi geldi. ha memnun olmasam da ya da reaksiyon görsem de yazardım o ayrı konu tabi ki yazılacak herşey herkese iyi gelecek herkes herşeyden memnun kalacak diye bir şey yok kesinlikle.. sana iyi gelmeyen bana gelir bana gelmeyen başkasına gelir, deneyimlerimizi yaza yaza ortak bir fikir oluşturacağız..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim önyargım tam tersi olmuştu, bu ürün tamam demiştim.
      Evet sanırım öyle bir durum oldu.
      Sevgiler

      Sil
  15. İki haftadır kayısı çekirdeği yağı kullanıyorum çok memnunum,kullandığım hiç bir krem ve nemlendiriciden bu kadar memnun kalmamıştım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha önce duymuştum ama denemedim henüz. Bilgi için teşekkürler, sevgiler:)

      Sil
  16. ALLAH allah. Acaba siizn cildinize alarji yapmış olabilirmi? Firma bu konuda ne diyor merak ettim doğrusu.. Hiç aklıma gelmez kullandığımın faydası veya zarraı düşünmek şöyle dursun. Kullanmaya fırsat bulamıyorum dahi. Böyle okudukça kazanımlarım çoğalıyor. teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ebnim cildim reaksiyon göstermiş olabilir, muhtemelen öyle yani. Ben de bendeki sonucu yazdım. Blog açana kadar ben de sürekli kullanamıyordum ama burada kendimi sorumlu hissettiğimden aldığım ürünleri kullanıyorum yazmak için.
      Firmaya bu sonucu bildirmedim. Çünkü daha evvel yazdım mail ve sorular yanıtsız kaldı, buradan girip okusunlar artık:)
      Sevgiler

      Sil
  17. Benim sevmediklerimi yazmaya elim pek gitmiyor daha çok sevdiklerimi paylaşıyorum ya da başkalarının sevebileceğini düşündüklerimi...
    Burock'tan çok memnun kalan arkadaşlarımı da biliyorum ama bende be yazık ki sevmeyen taraftayım :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoğunlukla yazmamayı tercih ediyorum. Ama yukarıda belirttiğim gibi ürün sağlıkla alakalı bir sorun çıkardıysa veya pahalı bir ürün ise yazmak zorunda hissediyorum kendimi.
      Evet memnun olanlar var ama ben hiç olamadım :(

      Sil
  18. Sizin gibi düşünceli doğruyu söyleyen bloggerlar çok az var gerçekten tesekkur ederim hem harika bi bloğunuz var hemde içten ve samimisiniz yanlış anlamayı lütfen ama bende bi blog actim Rica etsem bloğuma üye olur musunuz lütfen çok ihtiyacım var para kazanamam lazım geçim sıkıntısı var kimse üye olmuyor

    YanıtlaSil
  19. Ambalaji çok güzel görünüyor ama memnun kalmamana üzüldüm.

    YanıtlaSil
  20. Bir aydır kullanıyorum hem gece hem gündüz kremini ve çoook memnunum çok kuru bir cilt yapım vardır ne yapsam nemlendiremezdim ama bu ürün bana gerçekten mükemmel yaradı. Ben de başka sitelerdeki olumlu yorumlara göre karar vermiştim. Sanırım sizinki cilt hassasiyeti içindeki etken maddelerden birine karşı.

    YanıtlaSil