Sevgililer Günü Etkinliğimizin Sponsorları (Part3)

Tekrar Merhaba

Sizlere daha önceki yazılarımda #14subat14sevgikadini etkinliğimizden bahsetmiştim. İlk yazım işte burada. Daha sonra sponsorları yazmaya başlamıştım ve devam edeceğimi söylemiştim o da işte burada. Şimdi kaldığım yerden devam edeyim.


Hijyen uzmanı  Domestos sponsorlarımız arasındaydı. Bizlere yeni ürünlerinden birini, püskürtme sistemli çamaşır suyunu göndermişti. Çok teşekkür ediyoruz:)

Dr. Salt Sıvı Tuz ilk kez deneyeceğim ürünlerden. Hem sıvı hem püskürtmeli tuz. İyotsuz ve doğal kaynaktan olduğu belirtilmiş. Deneyelim görelim. Teşekkürler Dr. Salt:)

Duru Bulgur lezzetli sponsorlarımız arasındaydı. Çok hoş bir paket hazırlamıştı her birimiz için. Ben birini açtım denedim bile. İlerleyen günlerde paylaşacağım:)

Enpa Kozmetik bir çoğumuzun ilk kez deneyeceği bu ürünleri göndermiş. Hepsi denenip sonucu sizlerle paylaşılacak:)

Farmako Alessandro yine güzel bir paketle katılmıştı etkinliğimize. Ojeler ve köpük törpü. Tam da bana göre değil mi:)

Farmasi'de çok sevimli bir kutu ile geldi etkinliğimize. Yetkili Filiz Hanım güzel bilgiler paylaştı, hem marka hem kozmetikle ilgili. Buradan kendisine ayrıca teşekkür ediyoruz. Bu kutunun içindekileri ayrı bir postla sizlere tanıtacağım.

Farmona Türkiye bizlere el ve ayak kremi ayrıca -20 derecede koruma yapan dudak kremi göndermiş. Markanın bir çok ürünü var ve benim çok dikkatimi çekti. Bağımsız bir yazı hazırlayabilirim:)

Fingerscrossed bizlere çok özenle paketlenmiş bu makyaj çantalarından göndermiş. Ben kullanmaya başladım bile:)

Fruitflowers bizi yine yalnız bırakmadı. Daha evvel yaptığım hediyeleşme etkinliğinde bizimleydi ayrıca şöyle bir yazı ile markayı tanıtmıştım. Bu etkinliğimize de çok hoş bir paket göndererek katılım sağladılar. Paket o kadar hoştu ki içindekiler bitince ben kutuyu çok sık kullandığım imitasyon takılarımı içine doldurmak üzere kaldırdım:)

Harangvolgyi bizlere antiaging cilt bakımı için hediye çeki yolladı, uygulamanın ardından serum hediyesi olacak.

Sponsorlarımızdan biri de Harmolance oldu daha evvel yazısını burada yazmıştım. İşte burada. Marka sahibi Didem Hanım her birimiz için Harmolance topuk kremi ve kapsül şeklinde gıda takviyeleri getirmiş. Bunu dışında markanın bambu tekstil yaptığından sizlere bahsetmiştim yani akıllı tekstil ürünlerinden. Etkinlik esnasında bir çekiliş yaptık. Didem Hanım üç kişiye web sitelerinden beğenecekleri birer T-shirt hediye etti. Çekilişin talihlileri Pınar'la Hayat, Şirin Kanatlar Mutfak ve Tatlar blogları oldu. Sağlıklı günlerde kullansınlar:)



Hc Hair Care sponsorlarımız arasındaydı. Sizlere geçen gün şurada bahsettiğim Hc Complex ürünlerinden göndermişlerdi. Etkinliğimize katılan blog yazarı dostlarımızın bu ürünü kullanmasına vesile olacağımız için çok mutluyum. Teşekkürler Hc Hair Care

Ve etkinliğimizden farklı bir kare:)
Bir Buket Kozmetik, Makyaj Kelebeği, Yasemin Kokulu Bir Hayat, Gülümse Yüzüme, Sebi Bebi ve Şirin Kanatlar blog yazarları.


Emeği geçen herkese tekrar teşekkür ediyoruz. Sponsorlarımız elbette bu kadar değil devamı gelecek.
Sevgiler:)


















"Sevgililer Günü Etkinliğimizin Sponsorları (Part3)" için 16 yorum:

  1. 14 sevgi kadını güzel günlerde kullansın hediyelerini....
    Elinize emeğinize sağlık canım.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Güzel gün güzel sponsorlar. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  3. ellerinize sağlık, emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. Sponsorlar da etkinlikte harika.Güle güle ,sağlıklı günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  5. Eline sağlık canım, güzel yazı olmuş. Sevgiler. :)

    YanıtlaSil
  6. ellerinize sağlık...http://smyrnaiiz.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  7. Teşekkürler, blogunuzdayım:)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. çok güzel bir gün olmuş cnm hepiniz için,pınar'la senin emeğinize sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiz Nihancım. Kasım ayında karar verip başladık çalışmalara sonunda bugünü yaşadık, İkimizde çok keyifliyiz bu anlamda.

      Sil
  9. güzel bir gün geçirmiş gibi görünüyorsunuz =) emeğinize sağlık.

    YanıtlaSil