Böyle Aşk Görülmedi!


Merhaba Arkadaşlar

İlk defa böyle bir yazı ile karşınızdayım. Bu hikayeyi duyduğumda çok ilginç geldi sizlerle de paylaşmak istedim. Çünkü gerçekten böyle aşk görülmedi.
Bugüne kadar bir çok aşk hikayesi okuduk, duyduk gördük. Kavuşamadıkları için hayatlarına başkalarını almayanlar. Bana yar olmadı başkasına da olmasın diye sevdiğini öldürenler. Yine kavuşamadıkları için birlikte ölüme gidenler gibi. Bunların tamamı akıl sınırlarını zorlayan örnekler ama şimdi size yazacağım örnek, bunların yanında çok daha inanılması kabul edilmesi zor.
Doktor Carl Tanzler 1. Dünya Savaşı sırasında alman ordusunun doktoruymuş  Daha sonra Amerika'ya göç etmiş. Her zaman duygusal ve romantik bir kişilikmiş zaten. Bir aralar babaannesi
hayatının aşkının esmer ve çok güzel olacağını söylemiş Carl Tanzler'a. 
Diğer tarafta Maria Elena Milagro De Hoyos Küba'lı bir ailenin kızıymış ve kendisine verem teşhisi konulmuş. Hastanede yatarken Dr.Tanzler Helen'i görüp aşık olmuş.
 Doktorun aşkı kısa sürede saplantıya dönüşmüş. Ancak bütün uğraşmalara rağmen Helen kurtulamamış hastalığından ve ölmüş. 
Doktor uzun süre mezarını ziyaret etmiş ancak bu ona yetmeyince Helen'i mezardan çıkarmaya karar vermiş. Ve bunu uygulamış.
Kemikleri telle bağlamış, başına peruk takmış ve her gün üzerine parfüm sıkmış. Her gece sevdiği kadının cesedine sarılarak uyumuş. Ve bu tam 7 yıl sürmüş. Daha sonra Helen'in kız kardeşinin şikayeti üzerine ceset alınmış mezara gömülmüş. 
Ancak Dr. Tanzler, Helen'in birebir boyutunda heykelini yaptırıp onunla yaşamaya başlamış. Öldüğünde ise kollarında sevdiği kadının heykeli varmış.
İşte hikaye bu arkadaşlar. Konu ile ilgili baktığınızda bir çok fotoğraf bulabilirsiniz ama ben o kötü görüntüleri burada paylaşmak istemedim.
Evet aşk heyecan, aşk enerji hatta belki yaşama sebebi ama bu doktorun yaptığı sizin de fark ettiğiniz gibi sağlıklı bir insanın yapacağı eylem değil. 




Aşkı olmayanlara sağlıklı ve ömürlük bir aşk dileyerek yazımı bitiriyorum:)
Sevgiler






"Böyle Aşk Görülmedi!" için 30 yorum:

  1. Vayy hem etkileyici, hem ürkütücü bu hikaye..

    YanıtlaSil
  2. Cepten de yazdım yorum gitmedi. Bir de bilgisayardan açıp yorum yazayım dedim. :) Bu aralar cepten yorum yapamıyorum sık sık gelip ziyaret etsemde. Hikaye çok farklı geldi. Adam ciddi takıntı haline getirmiş. Üzüldüm. Rabbim Allah aşkından büyük aşk vermesin. Zor işler. Bekar biri olarak bazen kafam rahat diyorum. :) Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aşk güzel bir duygu. Bu çok istisna bir durum.

      Sil
  3. gerçekten çok ilginç...hemde korkutucu..aşk güzel şey ama buna aşkda denilemez...

    YanıtlaSil
  4. Ne diyeceğimi bilemedim, okudum ilginç bir hikaye...))

    YanıtlaSil
  5. Aşkın bu hali korkutucu geldi :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de korkmuştum ilk okuduğumda. Aşktan soğur insan:)

      Sil
  6. Boyle bir ask olmasin bence ürkütücü...

    YanıtlaSil
  7. Aşk daha farklı duygular ,bu daha çok tutku ve de hastalık derecesin de Dr. olmak da yeterli gelmiyormuş demek ki, boşa geçirilmiş onca yıl yazık

    YanıtlaSil
  8. Böyle bir aşk korkutucu geldi bana ...

    YanıtlaSil
  9. Bence de çok korkutucu. Kimse de böyle bir saplantı sağlıklı değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tıp adamı olması bu saplantıdan kurtaramamış onu

      Sil
  10. Hastalikli gerçekten de. Ask insana bazen deli isler yaptirabiliyor.

    YanıtlaSil
  11. aşk mı? hastalık mı? bence tartışılır ....ürkütücü olduğu kesin ama

    YanıtlaSil
  12. Hastalığı bağımlılık Birleşmiş ben bu tarz adı aşk sedir olaya bağımlılık ve dini zayıf olarak görüyorum allah ıslah etsin bu yazıyı okumuştum bence bu aşk deil.

    YanıtlaSil
  13. Tövbe Bismillah!! Aman kimse beni böyle sevmesin. Düşüncesi bile korkunç

    YanıtlaSil