Ana Sayfa » , , , » Burcunuzun Özelliklerini Taşıyor musunuz? (Mim 4)

Burcunuzun Özelliklerini Taşıyor musunuz? (Mim 4)


Merhaba

Pembe Makyaj Çantam blog beni mimlemiş. Burcumun özellikleri ile ilgili. 

1-Burcunuzun özelliklerini biliyor musunuz? Evet ise nelerdir?
Bildiğimi düşünüyorum yine de güvendiğim bir siteden kopya almadan edemedim teyit amaçlı:)
Balık burcu kadını fiziksel olarak gerçekten hoş bir görünüme sahiptir. Genellikle saçları kıvırcıktır ancak bazı Balık burcu kadınlarının ise dalgalıdır. Kıvırcık saçın gerçekten yakıştığı kadınlardır. Koyu kumral veya kestane ten rengine sahiptirler. En dikkat çekici olanı ise gözleridir. Bakışları olsun, kirpik yapıları olsun daima dikkat çeker. Balık burcu kadınlarının yüz hatları genellikle topludur. Ancak hatlar o kadar güzel yerine oturmuştur ki pek sorun bulunamaz. Burun yapıları ise genellikle kemerlidir. Fazla uzun boylu değillerdir, orta boylu olduklarını söylemek gerekir. Balık burcu kadınları tam anlamıyla modaevinden fırlamış gibi giyinirler. Antika kıyafetlere düşkünlükleri vardır. Giyim konusunda iyi olduklarını söylemek gerekir.
Diyorlar. Bunun dışında kıskanç, istediğini ulaşmak için mücadele eden, sosyal çevrelerinde dikkat çeken, hayal kurmayı seven, sanat düşkün, hızla değişen duygulara sahip, karşılık beklemeden faydalı olmaya çalışan, göz yaşı göz pınarlarında hazır bekleyen, iç dünyası oldukça zengin olduğundan ara ara kendi ile yalnız kalmayı seven bir model olarak anlatılıyor.

2-Burcunuzun özelliklerini taşıyor musunuz / taşımıyor musunuz? 
Büyük bir çoğunluğunu taşıyorum, evet. Kıskançlığım sadece özel ilişkim için geçerli onun dışında neyim var neyim yok paylaşırım. Paylaşmak eşit bölmek anlamı taşısa da ben fazlası karşı tarafa vermekten çekinmem. 
Su burçları ile iyi anlaşırım ve yay burcu kadını ile aram hep iyi olmuştur. Hayalcilik olayına gelince, evet genç yaşlarda bolca hayal kurardım ama yaş ilerledikçe gerçekleri düşünmekten hayal kurmaya fazla zamanı kalmıyor insanın. Duygusal olduğum da doğru ama göz yaşım göz pınarımda hazır beklemiyor o kadar da değil:)
Sanırım burcum hakkında yeterince yazdım:)
Ben de cevaplamak isteyen herkesi mimliyor Pembe Makyaj Çantam'a teşekkür ediyorum.
Sevgiler:)







"Burcunuzun Özelliklerini Taşıyor musunuz? (Mim 4)" için 5 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. balık iyidir bilerek kimseye zarar vermezler hatta bazen abartıp kendilerine zarar verirler başkaları üzülmesin diye:)

      Sil
    2. Aynen..
      İyidir balık.. Çok severim ben burcumu.

      Sil
  2. Ben de yengeç burcuyum su grubu burçlarını çok seviyorum duygusal, hassas... tam benim gibi :) teşekkür ederim yanıtladığın için canım :*

    YanıtlaSil