Ana Sayfa » , , » 2014 Benim İçin Nasıldı? Neler Yaptım?

2014 Benim İçin Nasıldı? Neler Yaptım?


Merhaba Arkadaşlar;
Bir kaç gündür paylaşım yapmıyorum daha doğrusu bir sağlık sorunumdan dolayı yapamıyorum. Bugün yazabilecek kadar iyi hissettiğimden birkaç gündür aklımda olan "2014 bana neler getirdi ve götürdü" konulu yazımı yazıp sizlerle paylaşmak istedim.
2014 çok çok iyi geçmese de güzel yönleri vardı, mutluluklar yaşattı. Bu yıl beni yıpratan sağlık sorunlarım oldu. Her şey üst üste geldi. Mesela 4 defa gözlerimden ameliyat oldum retina yırtıkları sebebi ile hatta konu ile ilgili bilgiyi sizlerle de paylaşmıştım işte burada. Onun sonrasında ayağımda beni rahatsız eden hastalığın halluks valgus olduğunu öğrendim. Haftalarca araştırdım. Halluk Valgus nasıl bir hastalıktır, sebepleri nelerdir ameliyatı nasıldır neden gelip beni buldu gibi... Bunların cevabını da buldum ameliyatını da oldum hatta bugün 6.gün. Bu hastalıkla ilgili araştırdığım, öğrendiğim, yaşadığım her şeyi ilerleyen zamanlarda bilgi açısında blogda paylaşacağım. Aslında çok yaygın olmasına rağmen hakkında gerektiği gibi bilgi sahibi olunmayan bu sorunun tam olarak ne olduğu konusunda detay vermek istiyorum. Bu iki ciddi sağlık sorununun yanında bir de kas spazmı geçirdim ki evlere şenlik bir sancı.
İçinizi fazla karartmış olmayayım hemen bana enerji veren güzel olaylara geçeyim.
Biliyorsunuz benim yazarlık geçmişim çok eski ama blog yazmaya başlayalı çok olmadı. 2014 yılının bana iyi gelen ilk gelişmesi oldu. Bu konuda beni teşvik eden Pınar'la Hayat blog yazarı Pınar Şenoğlu oldu. Daha blogu aktif eder etmez birlikte bir etkinlik düzenledik Garden Event 2014 adında. 25 blog yazarını ağırladık birlikte. Başarılı bir etkinlik olduğunu aldığımız tepkilerle gördük.
Yine 2014 yılında eski mesleğim olan köşe yazarlığına döndüm.  Magazinmatik.comÖzhaber Gazetesi ve Trend Topic Medya'da köşe yazmaya başladım hala devam ediyorum.
Her yıl olduğu gibi 2014 yılında da eşim, iki oğlum annem babam kardeşlerimle birlikteyim ve bir firmanın basın halkla ilişkilerini yürütüyorum.
Bana göre acısı ve tatlısı ile dolu dolu geçen kocaman bir yıl gördüğünüz gibi birkaç satıra sığdı.
Diliyorum 2015 geçen yılı aratmasın. Her birimize sağlık, huzur, başarı bereket getirsin.
Yeni yılınız kutlu olsun:)
Sevgiler





"2014 Benim İçin Nasıldı? Neler Yaptım?" için 4 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun, umarım yeni yıl çok daha sağlıklı ve mutlu bir yıl olur her kes için...
    Mutlu yıllar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim
      Hepimize istediklerimizi getirsin 2015
      Sevgiler

      Sil
  2. Canım benim ♥♥♥ 2015 bize güzellikleriyle gelecek inanıyorum ben...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım. heyecanlıyım, hazırım o güzellikleri karşılamaya:)

      Sil